Ovaj probirac nikad nije bio ljubitelj krempita, niti princes krofni

Zato ih je brat tamanio u ogromnim kolicinama!
Secam se saljivog komentara moje mame: "To je suvise "prost" kolac za prefinjena usta moje cerke"

Nije mislila nista lose... naprotiv, nego je uvek bilo tih sala u kuci kako ja od malena nepogresivo "biram" samo skupe stvari - ukljucujuci i hranu.
U vrticu je sa hranom radila neka drugarica moje babe... i kad su se srele pita: "Cime vi hranite to vase dete?"
A ja ne jedem sendvic jer je sa margarinom (niko mi nije rekao nego mi se nije svidjalo), griz i puding jer imaju grudvice, hleb sa eurokremom jer je eurokrem tanko namazan, mozda nekad hleb sa pastetom ili kiflu i jogurt... Kakao nisam pila jer je jako sladak, caj jer nije zasladjen medom vec secerom... I tako su nastali vicevi u mojoj kuci na moj racun.
I uvek se nasmejem na blam moje mame kad je neko od rodjaka navrati pa nam doneo one jeftine kakao krem table... koje spolja lice na cokoladu. I dete, kao dete, otvori i kao sad cemo da se zasladimo, i onda probam i kazem: "Meni ovo nije lepo!"
Posle mama zabranila da se bilo koji slatkis otvara dok su gosti prisutni

Milford cajeve volim... u stvari od kad sam ih otkrila pre dosta vremena, sam i pocela da pijem cajeve.