Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • Rajacica
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Pitanje u vezi UN dijete

od Rajacica » pre 13 godine

da li mogu npr caj od sumskog voca, jagode i td? i imam par kesica caja 'zeleni zmaj' pa da li smem i to da popijem? i da li smem kafu 3 u 1 ili 2 u 1 i kojim danima? bitno mi je da mi odgovorite na sva pitanja hvala :009:
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 13 godine

Rajacica napisao:da li mogu npr caj od sumskog voca, jagode i td? i imam par kesica caja 'zeleni zmaj' pa da li smem i to da popijem? i da li smem kafu 3 u 1 ili 2 u 1 i kojim danima? bitno mi je da mi odgovorite na sva pitanja hvala :009:

Vocne cajeve mozes, bez secera naravno... Zeleni zmaj, to bese nesto za mrsavljenje... Pa caj je caj, potrosi ga... 3u1 nemoj jer tu imas secer a 2u1 mozes mada je tu punomasno mleko u prahu pa je bolje da sama lepo napravis nesicu sa mlekom 1.6% mm... :)
    Forumski je dogovor da kaficu sa niskomasnim mlekcem mozemo da pijemo svakodnevno...
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Lena92
    Početnik
    Početnik

od Lena92 » pre 13 godine

Danas mi je 12.dan smrsala sam samo dve kile :(
    Zanima u kom periodu dijete su vama bas pocele da se tope kile ?
  • Praslin
    Urednik
    Urednik

od Praslin » pre 13 godine

Ponekad krenu baš naglo kilice u početku (uglavnom ako si baš mnogo jela pre dijete, pa ode višak vode), a ponekad od starta bude lagano.
    2kg za 12 dana uopšte nije malo, čak bih rekla da je poprilično.
    1kg masnih naslaga ima 7700 kalorija, što znači da ti treba da ostvariš minus od 7700 kalorija u odnosu na svoje dnevne potrebe, da bi tvoje telo potrošilo jedan kilogram masnih naslaga.
    Nisi kile ni dobila preko noći, pa neće tako ni otići. Samo hrabro i lagano, rezultati su već tu.
  • Tai
    Početnik
    Početnik

od Tai » pre 13 godine

Lena, to je odličan rezultat. Ne vidim zašto bi se osećala demotivisano, samo guraj dalje. :wink:
    Slika
  • EnciMenci
    Početnik
    Početnik

od EnciMenci » pre 13 godine

Treba mi jedan prijateljski savet, ovih dana tj. u nedelju se vracam kuci i odmor u Bg-u je zavrsen kako se nas stan kreci (pocinje u ponedeljak) bicemo kod prijtelja 4-5 dana dok se to ne zavrsi. Sta cu sa ishranom? Zaista mi je neprijatno da maltretiram prijateljicu i jos da biram sta cu jesti, a zao mi je da pokvarim svoj trud, lepo mi je krenulo. Ja imam na umu da od ponudjenog izaberem sta mi pada taj dan, da se to ne primeti puno (kako nebi uvredila prijateljicu) i da gladujem... Ne znam ni sama, posle toga cu ponovo krenuti (po treci put) iz pocetka... Sta mi savetujete? :( :oops:
  • mama83
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od mama83 » pre 13 godine

Pitanjce stra mi je 58 dan vodeni pa ga preskacem da drzim vocni ili proteinski,a dijetu 1 dan duze? 8)
  • mira86
    Početnik
    Početnik

od mira86 » pre 13 godine

EnciMenci napisao:Treba mi jedan prijateljski savet, ovih dana tj. u nedelju se vracam kuci i odmor u Bg-u je zavrsen kako se nas stan kreci (pocinje u ponedeljak) bicemo kod prijtelja 4-5 dana dok se to ne zavrsi. Sta cu sa ishranom? Zaista mi je neprijatno da maltretiram prijateljicu i jos da biram sta cu jesti, a zao mi je da pokvarim svoj trud, lepo mi je krenulo. Ja imam na umu da od ponudjenog izaberem sta mi pada taj dan, da se to ne primeti puno (kako nebi uvredila prijateljicu) i da gladujem... Ne znam ni sama, posle toga cu ponovo krenuti (po treci put) iz pocetka... Sta mi savetujete? :( :oops:

ma samo nastavi, i biraj od ponudjenog sta ti taj dan pada...i bice sve ok...ipak je to samo 4-5 dana...mislim ja bih tako uradila... :D
  • lasata
    Urednik
    Urednik

mama83 napisao:Pitanjce stra mi je 58 dan vodeni pa ga preskacem da drzim vocni ili proteinski,a dijetu 1 dan duze? 8)

Jednostavno ga preskoci i pisi sutra 59/91 proteini... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • mama83
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od mama83 » pre 13 godine

Jao divno !Hvala Las! :009:
  • mira86
    Početnik
    Početnik

da li na UH dan sme da se jede pita sa sampinjonima??? :roll:
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Da... Sampinjoni su neutralna namirnica... :)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine

od 314pezos » pre 13 godine

Samo zavisi šta sve ide u tu pitu ... mnogi recepti idu u naslovu "pita sa nečim" a ono "nečeg" ima najmanje 8)
    Slika
    Slika
  • mira86
    Početnik
    Početnik

pa u pitu idu kupovne kore za gibanicu, sampinjoni, luk i sargarepa....nadam se da je to ok za UH dan. :shock:
  • EnciMenci
    Početnik
    Početnik

od EnciMenci » pre 13 godine

Sutra mi je UH dan i planiram za večeru da jedem sutlijaš, koliko smem da pojedem, jednu-dve šolje za belu kafu?
Odgovori 4679 postova