Na proteinski dan je razmak izmedju obroka 4 sata ili više, na skrobni i UH 3 sata ili više, a na vitaminski 2 sata ili više.

Nemojte čovjeku zamjeriti, još je pod utiskom od tete zube... 

. Razgovarao sam sa nutricionistima, kondicionim trenerima, lekarima i niko nije rekao nista negativno za ovu dijetu. Inace, za koj dan punim 28 god, visok sam 185cm, tezak 112kg (a na pocetku dijete rekordnih 120-121kg
). Danas mi je 28 dan dijete i zadovoljan sam rezultatima. Priznajem da brljam skoro svaki dan popijem 1 espresso (na koj sam navucen
) sa vrlo malo mleka i pola kasicice secera, kao i vodeni dan koji nisam drzao, niti nameravam
. Ali zato pijem 3-3,5L vode i 2 tablete zelenog caja Nutricel dnevno (60 kapsula,750 din. u svakoj apoteci), koji je fenomenalna stvar i sa kojim sam imao odlicne rezultate jos ranije (pijem ga tacno mesec dana i ni jednom glad nisam osetio). Trenirao sam rukomet 9 god i kad sam prekinuo, naravno, zeludac je ostao kao bunar (do skoro) i kilogrami su dolazili godinama, polako ali sigurno, a moja kilaza je izmedju 85-90. Moram da se pohvalim ne samo kilogramima izgubljenim, vec nacinom na koji su za sad otisli
. Setnja, setnja i samo setnja. Za prekomernu kilazu, nista vise. Kondicioni trener i nutricionista (drugar i sestra) su mi zadali domaci
. Da setam, 12km dnevno 6 puta u nedelji i to mi je obavezan trening u trajanju od 2h. To je ubrzana setnja od 6-7 km/h, koja nije bas lagana, ali je osecaj posle nje fenomenalan. Nutricionista mi je rekao da se na moju kilazu dvocasovnom brzom setnjom izgubi od 1000-1200 kalorija. Vecina vas zna da je 1kg=7700 kalorija. Tako da izgubljenih 6000 kalorija nedeljno, priznacete, nije za bacanje
. Tako da slusalice u usi u cepajte samo
.
. Da li smem nakon 3 meseca dijete i 3 meseca odrzavanja, da nastavim da se hranim isto kao poslednja 3 meseca, dok ne dodjem do zeljene kilaze ? Ili moram da raspalim opet po UN dijeti ? 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.