Da tako sam i ja to protumačila, samo što je dan pre toga isto bio malo kaloričniji tj lazanje za ručak pa i večeru. E sada možda ima veze što sam dosta aktivna i što ne večeram posle 19h a legnem oko ponoći tek. A i obroci su mi dosta mali, pa i ta lazanja pokušala sam onako odokativno da izračunam kalorije i nije mogla imati više od 400 kcal. A opet toliko sam se strogo pridržavala svega unazad da verujem da to ne može baš naškoditi u vidu nekog plusa, nisam ga ni očekivala jer je nerealno.
Ja mislim da kod mene važnu ulogu igra izbacivanje potpuno UH za večeru a hleba za ručak i večeru. To praktikujem od samog starta. Samo sam jednom jela UH za večru i to nakon što sam prestala sa hrono, čisto da razmrdam organizam. Na prstima jedne ruke mogu da nabrojim kada sam loše kombinovala namirnice - dva puta sam jela pasulj sa malo šunke i dva puta meso sa malo pire krompira. Sve ostali, svaki ručak i večera unazad 42 dana je bilo protein + povrće. Ne računam tu 2,3 dana VK - jednom lazanje, jednom kolači i jednom ona pita sa svim i svačim.
Još jedna važna stvar je što me ne mrzi, sestra onako ponosno priča svima kako se hranim i prva rečenica svakoga je "Kako je ne mrzi da pravi?!" - očigledno su ljudi postali jako lenji.
Inače gotova je vegeta

prezadovoljna sam ukusom. Od više od 1kg povrća, suvog začina sam dobila jedva 200 gr. Ukus je toliko lep! Malo sam više osušila, mislim, ali ću isprobati večeras u večeri kako će se ponašati. Dodala sam u sve to malo kurkume, soli, bibera.
Napravila sam i kocke za supu. Izblendirala jedan deo svežeg povrća koji mi je ostao i masnoću iz supe kao i kuvano meso. Od svega sam napravila male loptice i stavila u smrz.
Dan 43
D 10h - kiselo mleko. čija, lan i malo hleba od klica
R 14h - krmenadla i malo pire krompira + kupus salata
V - planiram pečurke, kelj i kuvano meso iz supe.