Juuhuu lepotice. Mogu reći da sam boljeg raspoloženja nego juče, a sutra ko živ ko mrtav

E bila ja sa mamom u nekoj kupovini i nabasam na one kreme od Botanike o kojima je pričala i leonida a i moja komšinica. Uzela sam mami Antiage i uzela jednu Colagen. NE znam da li je pametno da je koristim (ono kao treba tek od 30+ godina, ja imam celih 29 još malo

) a opet neko savetuje da takve kremice trebaju nakon 25-e koristiti, mada imam problematično rupičasto lice od akni. Da li da pokušam? Ne verujem da može da naškodi ili unazadi kvalietet kože? Na vrat i dekolte ću sigurno da pokušam pa da vidim ima li bilo kakvog efekta.
signorina bio je danas neki kao doručak - i prijalo je
Dan 12
Doručak: banana = 120 kcal
Ručak: boranija, belo meso, šargarepa, paradajz, hleb = 540 kcal
Večera: ručak + šampinjoni i sir, hleb =570 kcal
ukupno= 1230 kcal Pojela sam 5 smokija - ne znam zašto, valjda je zamirisao
Sad ce signorina da kaže "opet boranija":D ali mislim da je najkomotnija za spremanje i da najbrže bude gotovo. Definitivno je vrh! A ja kad mi se nesto svidi u stanju sam to da jedem dok mi se ne smuči

I tako kuvam ja moju boraniju i uzimam mirođiju(aleva) da malo pospem, okrenem kesicu kad ono piše
"mogući tragovi, glutena, jaja, mleka"???!!! Šta će kog vraga uopšte to unutra? Zar ni trava više ne može da bude trava?!
Edit: "proradio" mi je opet stomak...ipak su neke gljive jestive samo jednom

Kad već spomenuh gljive...koliko vodite računa kada ih kupujete? Ne malo puta u marketima na njima bude samo jedan datum, pa ti pogadjaj da li je to pakovanje ili "upotrebljivo do". Nisam čula da su pokvareni šampinjoni smrtonosni, ali svejedno ne bih volela da nabasam na takve. Bacam ako su lepljivi ili mekani, žućkasti ili imaju čudan miris. Gde ih kupujete, na pijaci na merenje ili u marketima? Čak sam pročitala da ih prskaju formalinom (???)