Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke (Polu)Mrsavicc

od Debeliccka » pre 12 godine

Alfa, nema izgubljenih dana, ima samo izgubljenih kilograma !!! (što volim da pametujem... 8) )
    Renumerisala sam dane....
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • tinčicaaa
    Početnik
    Početnik

od tinčicaaa » pre 12 godine

divna ti je nova slika...ma meni se malo malo dogodi da neznam koji je dan po redu...pa vise provedem vremena listajuci dnevnik nego pisuci ga...
    a za kikiriki u ljusci...par puta sam ga jela,i zasitniji mi je nego ovaj iz vrecice...samo mi se cini i da je skuplji... :?
    :009:
  • PufPufna
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od PufPufna » pre 12 godine

Lepa nova sličica, prvo sam se zbunila dok nisam provalila da si ti. :D Jedini problem sa kikirikijem je taj što ne mogu da prestanem da ga jedem, navlakuša. :010:
  • Tara011
    Početnik
    Početnik

od Tara011 » pre 12 godine

Iju sister, slikica je baš baš :)
    Ja znam sebe,kada bih krenula, ne bih imala meru, zato i ne krećem, što je sigurno, sigurno je!
  • alfa
    Amater
    Amater

od alfa » pre 12 godine

A ja skoro pa da ne volim kikiriki!
    mislim... jedem ga, OK mi je, ali nikad ga ne bih poželela, nikad me nešto posebno ne privlači.
    Za razliku od pistaća, badema, indijskog oraha... lešnik obožavam takođe, ali pečen, a to izbegavam... kao i pistaće i indijski orah (doduše njih i zbog cene... da se ne lažemo).
    Ono što u polednje vreme najrađe jedem od sušenog i koštunjavog je kombinacija suve višnje/sirovi badem. Ali doslovce mi je dovoljnom 5-6 višanja i 3-4 badema. I baš se radujem što mi tako mala količina zadovolji apetit :)
  • divlja ruža
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od divlja ruža » pre 12 godine

Debelićka,meni od kikirikija muka.zato bih ubila za bademe :shock: .Hvala ti ,što si u mom dnevniku,mnogo mi znači
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

E da, i meni se sviđa sličica...Iskreno, ona jabuka mi se nikada nije ni dopadala, samo sam čekala dan da se nakanim da je već jednom promenim. Baš nikako nije bila po mom ukusu!
    Što se tiče kikirikija, ta neka njegova svojstva meni izrazito prijaju. Kad sam nikakva i recimo boli me glava, jako mi pomogne....Naravno, kaloričan je i količine treba da se minimiziraju!
    Društvo hvala što svraćate, Divlja ružo hvala tebi (zadovoljstvo mi je da svraćam kod tebe) :pivo:

Nego, ako ja dobro vidim, jutros je bilo recimo 0,5kg manje (nije digitalna vaga)...Manje jeste ali nije baš kilo, tako da sam odlučila da to shvatim kao -0,5kg i kao takvo prijavim Tickerskoj upravi da mi upišu u Matičnom uredu kilogramske težine...trebaće mi kad budem menjala prezime u Mrsavicc, traži se svež izvod iz registra kilogramske težine...dokaz o forumljanstvu i potvrda o nebrljanju...
    Hehe

:) :pivo: :crybaby:

Videćemo dalje...

Jučerašnji dan:
    22.Jan- V dan - 78/91
    D: 2 male jabuke
    U: 1 banana
    U: 2 pomorandze
    R: grilovane pecurke, 1 grilovana paprika, salata crveni kupus
    V: vocna salata: 2 pomorandze, 1 mala jabuka, 2 kivija

Nema kikirikija!

Vidimo se, volim vas!
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • tinčicaaa
    Početnik
    Početnik

od tinčicaaa » pre 12 godine

joj lutko jos 13 dana i 3,5!!!!! kako se veslim radi tebe...zasluzila si to... i meni jos malo pa odrzavanje...jedva cekam...pa da vidim kako ce onda biti stanje sa padanjem kila.... :009:
  • Teta Neda
    Amater
    Amater

od Teta Neda » pre 12 godine

Cestitke za minus! :skakutalo: :009:
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
  • moravka
    Amater
    Amater

od moravka » pre 12 godine

Mrsavko :14: :14: :14: :013: :013: :013: Pa ti si genije! Skidam kapu!!! :01: :009:
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 12 godine

Avatar ti je baš lep! Kikiriki jeste kaloričan, pojedi malo, a i ja ga jedem.
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala svima!!! :) :009: 8)
    Lep UN dan danas, napolju vedro i sunčano (relativno), takođe na tickeru razvedravanje, između mene i moje garderobe malo promajice ....
    Sve onako ok, da ne ureknem...
    PS Ovih dana imam neke važne stvari i obaveze, nadam se da će u ovom pozitivnom duhu i one dobro proći!
    Ljub
    Edit: Što se tiče minusčića, moguće je da je anđeo mršavosti umešala prste, Moravka, kad god ona umeša prst, pojavi se minus. Dužnik sam ti Moravka, kako da se odužim?
    Slika

• Loptica90
    Amater
    Amater

od Loptica90 » pre 12 godine

Bravo za minus! Malo po malo, i eto ga cilj :013:
  • moravka
    Amater
    Amater

od moravka » pre 12 godine

Debeliccka napisao:Hvala svima!!! :) :009: 8)
    Lep UN dan danas, napolju vedro i sunčano (relativno), takođe na tickeru razvedravanje, između mene i moje garderobe malo promajice ....
    Sve onako ok, da ne ureknem...
    PS Ovih dana imam neke važne stvari i obaveze, nadam se da će u ovom pozitivnom duhu i one dobro proći!
    Ljub
    Edit: Što se tiče minusčića, moguće je da je anđeo mršavosti umešala prste, Moravka, kad god ona umeša prst, pojavi se minus. Dužnik sam ti Moravka, kako da se odužim?

Neka ti svaki dan bude kao danasnji u svakom pogledu i na svim poljima! A daleko sam ti ja od andjela.........i nista mi ne dugujes samo se ponekad seti mene! :D :009:
  • Zaza83
    Početnik
    Početnik

od Zaza83 » pre 12 godine

Cestitke za minus. :veseljak: Vidim ja, menjaces ti garderobu uskoro... :)
Odgovori 3271 post