Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 14 godine

Astralna još sedi ispred kompjutera. :D Neko mi je pojeo četvrtak i malopre sam u šoku shvatila da sam iz srede upala u petak, tako da mi šetnja ne gine, do doktora a i malo šire. ;) Ovih dana mnogo se lakše krećem, jedino je bio problem hodanja kad obučem farmerke jer mi pritisnu konce, ali sad je to rešeno, od danas upadam u haljinice. :skakutalo:

Juče sam doživela da mi se smučilo meso, desilo se i to čudo. I inače mi se u poslednje vreme jedu mlečni proizvodi kao besni, mislim da sam to već negde pribeležila u dnevniku, i to poodavno, a zašto ne slušam svoj želudac, pojma nemam... plus mazohistički pijem jogurt koji je počeo opasno da mi smeta, a verovatno bi trebalo da razmišljam u pravcu nekih promena. Čini mi se i da bih mogla polako da počnem da vraćam malo više skroba u jelovnike... poslednje dve "skrobne šok-terapije" pregurala sam bez ikakve alergije, a to je i bio cilj. Sutra je dan za brlj, pa ćemo videti... :)

D: jogurt sa začinima, dvopek od 25 g hleba
    R: begova čorbica, kupus salata
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka + 2 mandarinice
    V: mlad sir, dvopek, kupus salata + preliv od paradajza - sav kredit do 1200
    Poslednja izmena od dudank u 22 Oct 2010, 19:10, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Rea
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od Rea » pre 14 godine

dudank napisao:A onda će ti i pulmolog verovatno reći da treba da smršaš koje kilce... Lepa, ti si i detetu, i majci i sebi potrebnija zdrava, znači, nije to nešto o čemu treba toliko da se razmišlja, pa da nemaš vremena... to se preduzima ODMAH i u hodu, kod tebe nije posredi nekoliko kila da ti farmerke lepše stoje, nego znaš i sama da ti je zdravlje ugroženo. A mamina operacija nije izgovor, ja sam nedavno operisana "lično i personalno" :D i imam sva opravdanja ovog sveta da ležim i žderem... ali mi ne pada na pamet, i to ne zato što sam jak karakter (nisam!), nego što mi je milije moje zdravlje i što želim da budem laka i pokretna i korisna sebi i porodici kad mi jednom povade sve ove bljakotine.

Sad izvini, ja kod tebe uvek upadnem s nekom ovakvom oštrom opaskom, ali baš mi je žao onolikog truda koji si poništila... hajd' malo, trgni se, možeš ako čvrsto rešiš. :009:

Prvi put sam kod tebe u dnevniku i to nosim tvoj citat kao trofej :D .Oduševilo me je ovo danas, oduševio me je pristup i to što nekad tako dobro zna da otrezni vrlo učtivo i dobronamerno obraćanje. Svaka čast na motivu koji je u pozadini tvoje dijete, a pošto sam pročitala ovo vezano za operaciju, nadam se da si sada bolje. :)
    Slika
    Slika
    "Ako želiš isceliti telo, najpre moraš isceliti duh." -Platon
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

Ti tvoji alavi ukucani mnogo puta su ti do sada smazali nesto ispred nosa ali bas da ti pojedu cetvrtak... Pa preterali su... :16:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Anny, hvala na poseti i na komentaru... 'će da uzvratimo, razvuci neku pitu u svom dnevniku. :16: Šalim se, već sam virkala kod tebe. I ja sam u velikoj meri zagovornik toga da slušamo šta nam organizam traži, samo što je moj još brljiv, pa ne smem 100% da mu verujem. :D

Lass, to su takve ale da me ne bi iznenadilo da si u pravu. :16:

E, a ja se danas uslikala... još nismo kupili nov fotoaparat otkako je onaj crkao, pa sam se ovekovečila mobilnim ispred ordinacije, na jednoj slici sam ispala debelo a na drugoj premršavo (a u stvari sam nešto između), ali bitno da se vide nove pipe i 'aljinica. :) (I deo doktorove table. :007: )
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 14 godine

Moraću ako se ne ugojiš bar u fotošopu da te proširim :D
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Ha... Kakva si ti cupavica... :D Na jednoj debela, na drugoj mrsava... U proseku si idealna... :wink:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • GIO
    Početnik
    Početnik

od GIO » pre 14 godine

Izgledaš divno! :30:
  • KPJ
    Amater
    Amater

od KPJ » pre 14 godine

Dudank, izvini za moj makedonski ukus delujes mi mrsavo ili ti nesto nije u redu sa onim s cim si slikala :evil:
  • Misha79
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Misha79 » pre 14 godine

:shock: Dudić! Pa ti si bre prava mačketina! Važi što bi ti iko poverovao da imaš dete na fakultetu... :005:
    Najjači samo ostaju i nikada se ne daju, svome Bogu veruju i svima prkose
                             Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!

WHERE THE HEAD GOES, THE BODY WILL FOLLOW
  • shumska_jagoda
    Početnik
    Početnik

od shumska_jagoda » pre 14 godine

bogami... ja izgledam starije :D super fotke :23:
    Ne možete da suzbijete požar, a da se ne opečete, ne možete da suzbijete poplavu a da se ne pokvasite.. i ne možete da se borite a da nemate gubitke...
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Misha79 napisao::shock: Dudić! Pa ti si bre prava mačketina! Važi što bi ti iko poverovao da imaš dete na fakultetu... :005:

Da znas Miso... I ja sam razmisljala o tome dok sam gledala slike... Ko bi rekao da ova šiz maca ima odraslog sina... :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

KPJ napisao:ili ti nesto nije u redu sa onim s cim si slikala :evil:

Na to sam juče mislila, ovaj mobilni vrlo čudno definiše konture kad je kontrast tamno-svetlo, tako da nisam baš onoliko tanka, mislim, volela bih ja :D , al' nisam. Sad sam nešto kao na prvoj slici, samo što je ta slikana sa visine pa su mi noge pomalo kao trupčići. Ima tu i kuka i struka... više kuka nego struka... :16: ...i salca... neverovatno šta sve stane u taj 51 kg, ko bi me video uživo, stvarno me nikad ne bi nazvao mršavom, sve je to zaobljeno i tapacirano. :)

A za mlados', devojke, ima jedan neprevaziđen savet... posle trideset pete slikajte se isključivo mobilnim s niskom rezolucijom. Zaglađuje bore bolje nego botoks. :16: (A dete, naravno, treba roditi posle treće godine fakulteta, i onda si zagarantovano mlada mama.)

E sad ozbiljno... ja se slikah zbog cipela (onako čupava i bez šminke - inače sam mudro krenula s polusuvom kosom, pa je vetar dovršio frizuru), a dobih neočekivane komplimente... šta da kažem osim :31: !

DijetLa & ostalo - dva dana krkam dvopek i ustajem s normalnom facom, ne smem još da se radujem unapred, ali bilo bi bajno ako sam uspela bar malo da sredim taj problem. :skakutalo: Danas je dan za brljanje, pa imam priliku da proverim, prošlog vikenda praktično nisam ni brljala. Mada ni danas nemam volje, najavilo se neko druJStvo pa otkazalo... a ništa gluplje nego da brljaš sam sa sobom. Mada... juče me neki ovde... ahm... :evil: ...podsetiše na đomleze, e sad, to je greota u električnoj rerni spremati, ali zato bi mogla da padne jedna bosanska maslenica, hm. Odoh da konsultujem šefa kućne radionice. :D

Edit* - šef odbio da skloni laptop i svoje prnje da bih razvlačila kore, tako da smo izglasali filiju... al' će nam bude loše. :headbang:

D: jogurt sa začinima, 1 dvopek
    R: begova čorbica dan III, salata
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka, 2 mandarine
    V: filija (lisnata "razlevuša" s kajmakom i maslom), kiselo mjekce, neka salata
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 14 godine

Meni si preslatka, prelepa, premila :009: :009: :009:
  • Rea
    Početnik
    Početnik

od Rea » pre 14 godine

Anny, hvala na poseti i na komentaru... 'će da uzvratimo, razvuci neku pitu u svom dnevniku. :16: Šalim se, već sam virkala kod tebe. I ja sam u velikoj meri zagovornik toga da slušamo šta nam organizam traži, samo što je moj još brljiv, pa ne smem 100% da mu verujem.

Nekada je zaista i potrebno malo više komande zauzeti nad stomačićem jer nam intuicija 'zaškripi' tokom dužeg neosluškivanja svog tela. :(
    Inače, mogu dobaciti komentar u vidu komplimenta da izgledaš vrlo mladjušno i da mi se jako svidja stil sa slike, a za frizuru koju je vetar napravio mogu samo pitati koji vetar si 'hvatala' da znam da i meni malo napravi loknice. :D
    Slika
    "Ako želiš isceliti telo, najpre moraš isceliti duh." -Platon
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Neno - :31:

Anny, ovo je otprilike moda mojih studentskih dana, pa sam se verovatno podsvesno vratila u te godine. ;) Mada stvarno mislim da određena odeća može žešće da vrati osećaj i atmosferu nekih godina ili situacija, pa se to odrazi i na licu. :) (Ukratko, niko me nikad neće uhvatiti u tom nedelu da nosim neku tetka-kombinaciju.)

Juče se kvalitetno brljnulo - svrnula kuma, pa uz pitu (i kumu) lepo čučnu i pivce... a pita je inače ispala maltene kao ispod sača, rastrgli smo je in no time, i neću skorije da je pravim, mnogo je grešna. :cry:

Vaga danas dobra, ja i dalje nisam naduvena od skroba, jedino što su mi noćas poludeli konci, pa sam se budila milion puta od bolova, ali bože moj, ne može čovek da ima sve u životu. :D

D: jogurt sa začinima, 1 dvopek
    R: dinstani karfiol & cukini (+ oba luka, masl. ulje, začini - i kašika-dve rendanog trapista)
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka, 2 mandarine
    brlj - žele bombone (morala novalgetol :( - mada nisam morala i 5 bombonica :nasilan: , iako jesu bile kao flispapir)
    V: dvopek od 100 g hleba sa trun paštete (više kao ukras), mlad sir 200 g, paradajz preliv
    desert - zelena salata :)
    Poslednja izmena od dudank u 24 Oct 2010, 22:34, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori 9033 postova