Hvala vam devojke, mnogo mi znači podrška kao i svima ovde pretpostavljam.
Imam neki utisak da mi PMS polako kuca na vrata. Ne zbog gladi, već zbog nervoze i razdražljivosti. U tim danima sam nimalo tolerantna i preosetljiva na ljudske gluposti. Nisam ni jela nešto kao što sam sinoć mislila da ću

Bila sam u kupovini, kupila malo mlečnih poizvoda, piletine, voća, povrća itd. Probala sam onaj Elin sir iako ne volim to što piše 0% masti ( iskreno ne moguće je da nema ni 1% masti, al ajde) al je bio na nekoj akciji

pa hajd rekoh da probam i to čudo i ukus nije loš, mada mislim da cu sledeci put probati neki drugi sir
S obzirom da sam od ranoh jutra (podne) nervozna i da ne trpim ni sebe, isto tako nisam ni doručkovala i ljuta sam još više jer mi to nije prvi put ovih dana da preskačem doručak! PRe sam bar sažvakala neku voćku, sad me i to mrzi i to moram da menjam.
Ručak: Povrće za sataraš* (paprika, paradajz(?) luk), jedno jaje, šampinjoni, belo meso, sir, hleb = 492 kcal
Užina: japanska jabuka = 116 kcal
Večera: slana "torta" (oblande, sir, paradajz, malo suvog mesa) = 300 kcal ukupno: 908 kcal*htela sam napraviti sama sataraš, ali nigde nisam našla svežu papriku, a u ovoj mešavini nigde nisam naišla na paradjz iako piše da ima

Uglavnom izjela sam celu kesu (100gr ima samo 19 kcal) dodala sir, šampinjone (da se ne baci) i celih 40 gr mesa sto je mojima ostalo.
Mislim da sam unela sve vrste proteina, mogla sam dodati još nešto koštunjavo, a?

Nakrljala sam još i mirodjiju i kari na sve to. Iživljavala sam se na hrani hahaha.
Možda je ono jaje bilo suvišno, al eto, baš mi je trebalo. Nadam se da ću ujutru biti boljeg raspoloženja nego danas.