ili ne smem? ako ga napravim kao pitu sa sirom i spanatom, onako malo da se oseti sir...ili sa nekom sunkicom 

Boki reče da je pravila pitu s nadevom kao za picu (tj. u low-carb varijanti - paradajz umesto kečapa i slično), nisam probala tako, ali verujem joj na reč da je sjajna jer je Boki carica dobrih recepata. 

dudank napisao:Ovakva "testa" koriste se već u II fazi, kad se prelazi na namirnice s malo većom koncentracijom UH. Samo treba da sračunaš tačnu količinu UH, pa ćeš sama proceniti koliko smeš da pojedeš.
Za jedan štap pite (dužina velikog pleha) potrebno je 100 g sejtana - to je 5 g UH. Ako fil napraviš od 100 g masnijeg sira, 1 jajeta i stotinak grama spanaća, to je još oko 5 g. Znači, 10 grama UH u četrdeset santima pite - isplati se.Boki reče da je pravila pitu s nadevom kao za picu (tj. u low-carb varijanti - paradajz umesto kečapa i slično), nisam probala tako, ali verujem joj na reč da je sjajna jer je Boki carica dobrih recepata.

Kad oblikuješ zemičke ili hlepčiće, kifle, šta već, namaži ih bukvalno sa nekoliko kapi ulja (najbolje je da namažeš pleh, pa po njemu provaljaš hlepčiće), pa pospi sa malo morske soli i susama, možeš i neke začine da dodaš. Pečen je kad porumeni kao hleb.
Kad se pita uvije, malo se skupi jer je kora od sejtana gumasta, ali tad bude recimo debljine izduvanog balona. Videću da slikam poteze kad sledeći put budem pravila.

Koje psenicno brasno koristite? Najobicnije? Bas ste me zaintrigirale jer ja ionako ne jedem crveno meso pa bi mi bilo super ponekad ovo da napravim. A i pogacice, mmmmljac
Nazalost,ne mogu odavde da vidim vase slicice, ali pregledacu ja to sve kad odem kuci na odmor

sejtan pita
kiflice
prazan sejtan bez ikakvih dodataka , bez kvasca i sirceta 

procitale smo da ima cak gotov gluten samo umesis sa njim. Dok to dodje kod nas
Ja sam nasla u maxiju i Tempu od gotovih proizvoda samo sejtan snicle.

Kad uspem donekle da desifrujem sta pise na omotu onda je to "FUFF" Verovatno je to isto to sto si ti rekla.Jago, taj hlebasti sejtan je takozvani "fu" ili "jaki fu"
Kod: Obeleži sve
http://www.bulkbarn.ca/en-ca/products.html?product=514&search=vital+gluten+flour
Ali sam shvatila da me treba naterati da se samo sa njima hranim i odose moji kg, jer ja ne bi onda nista jela i oslabila bi
Taj ukus u ustima mi je tako otuzan da nikako ne mogu da prihvatim nista. Od tog brasna (gluten) sto sam kupila jos nista nisam spremala, samo sam do sada isprobala sve moguce sto u radnji pise da je gluten od 75%-95%.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.