Da se prijavim dok još mogu da kuckam... naime, tuka je uspela da udesi desni zglob šake, i to tako što je poslednja tri dana u pauzama od rada igrala tupavu igricu...

Treba me močugom, malo mi je što sam prošle godine nepravilnim kucanjem uništila levu ruku i jedva je vratila u život, sad bih htela i desnu.

A već o igricama šta mislim, to baška.
Sinoć samu sebe iznenadih onako skromnim brljanjem, počinjem da se zabrinjavam...

Ali bilo je fino, išli smo van grada i sedeli na svežem brdskom vazduhu, povremeno udišući plin jer je nekome od gostiju curio rezervoar, ali mi smo svejedno zamišljali da je to svež brdski vazduh. I gledali smo glupe morke kako padaju u snu s grane (imaju mini-park i po kavezima razne ukrasne tice), u stvari su možda i one bile ošamućene od plina. Ukratko, deci je bilo zabavno, baš smo se posvetili njima.

Danas nastavljam regularno... težina i dalje malo povećana, ali me razbija pms i vidi se i golim okom koliko sam naduvena, pa se ne uzbuđujem.
Svima lep dan želim!
D: jogurt s biljkama i mlevenim lanom
preko dana: voće (2 šljive , 2 nektarine), salata (paradajz), neskafa sa 2 dl mleka, tanjir bistre supe sa oko 50 g junetine
V: parče nemasnog mesa (oko 150 g), salata, 3 kašike urnebesa
pms brlj - žele bombone
PS S mlevenim lanom se zasad dobro borim, ali što je odvratan...

Ima ukus i strukturu kao mleveni orasi, a meni su orasi grozni.