Ako mi verujete, danima pretresam slike i ne mogu da nađem ništa pametno... da nam nije crkao aparat, sve bi bilo divno i krasno, ovako imamo nešto malo od prvih nekoliko dana, gde sam sva naduvena u licu od sunca (i debela - zbog nečega mi iskočio stomak) i serijal od naših gazda, gde su u prvom planu uglavnom znamenitosti koje smo obilazili... imamo nešto malo iz mobilnog, i to je sve. Pokušaću da iščeprkam nešto, ali iskreno me ubija u pojam što nemamo ni slike s plaže, ni sa izlazaka u provod... k'o da nismo ni bili na moru, nego na nekom izletu. Žao mi i što nismo slikali klopu u jednom etno restoranu gde sve služe u mnogo zanimljivim starinskim sudovima, mada je Jerko bio prilično skandalizovan, dozvolili smo mu koka-kolu posle milion godina, a ono se ispostavilo da će morati da je pije iz keramičke čašice.

Lass, još se ništa ne zna, trebalo je da bude u prošli četvrtak pa smo odložili, a sad doktor ne može da se pobere, tako da se ne zna tačno - u svakom slučaju bih volela da to odradim što pre. Danas, bogu fala, imam mnogo manje bolove

, jedino na vagu ne smem da stanem jer sam sama sebi nešto sumnjiva posle dva dana pasulja i one lubenice... a i sinoć sam se neslavno častila mesnim nareskom, mada moram da se pohvalim da sam ostala da radim do pola tri, ali nisam pala u iskušenje da jedem noću, večera je bila oko 10 i posle toga nisam jela. I uspela sam da ne umočim hleb u paprike.

Inače mi je ono ukrčkano mleko od paprika tako smirilo želudac da je to čudesno, kao najbolji gelusil-lak. Tako da ću videti da malo više ubacim mleko u klopu, akonto jogurta i sira.
D: nektarine
R: čorba od pečuraka s mlekom
U: neskafa s mlekom, kriška lubenice (neslatka skroz, može da se računa kao krastavac
)
V: izmena - pečena jaga
, preliv od kiselog mleka, salata, štrpnula malo hlebaEdit* - imala sam i malu šetnjicu, iako mnogo teško hodam, usput smo uzeli studentu neke sitnice za stan, uživala sam u kupovini raznih kašičica, podmetača, pegle i slično.