Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 15 godine

Taman posla da obrukam forum. :D Mada sam sinoć morala da promenim spravu... nešto nije bilo u redu s točilicom, pa pošto nismo hteli da menjamo vežbaonicu, a mi prešli na slanik... i tako, fino prošao trening. :roll: Brljnula sam sa dva parčeta pice i šakom kikirikija, kikiriki mi nije baš trebao, ali sad gotovo... teško je uzdržati se, nama je sto uvek prepun grickalica koje nakupujemo, samo još što nismo počeli da dovlačimo pihtije i rindflajš. :16: Vaga je OK, ali danas ipak moram malo da pripazim šta jedem, pošto sutra po podne putujemo, pa neizbežno sleduje autobuski sindrom, jedenje tamo negde od tri noću pa nadalje... treba za to napraviti mesta. ;)

D: jogurt s lanom i začinima
    u toku dana - voće, salata, neskafa s mlekom
    V: pita sa sirom (od heljdinih kora), kiselo mlekce
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

Jes', jes'... Valja rascereciti pile onako na foliji pa zaglabati ceo paradajz da se cedi niz bradu... OndaK mali nozic pa ljuta papricica... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Misha79
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Misha79 » pre 15 godine

Pa preko kolena krpa, onako, karirana,pivo pored noge, a u pozadini ćirilica pršti - ti-ti-ri-ti-ti-ti... :ZZ02: :D
    Svaki put mi se zgadi putovanje bilo gde samo zbog te ćirilice... nisam protiv narodne muzike, štaviše, volim dosta narodnih pesama, ali ono je horor... Obavezno Dudić ponesi slušalice, ili nešto, sem ako nisi ljubitelj... :headbang:
    Najjači samo ostaju i nikada se ne daju, svome Bogu veruju i svima prkose
                             Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!

WHERE THE HEAD GOES, THE BODY WILL FOLLOW
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Ih Miso... Pa ne moz' da glodje batak i karabatak uz Klajdermana... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Misha79
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

:16: E, blesavi moj Las..!
    A što pa ne bi mogla? Taman da diriguje sve onako sa batakom u ruci ...da se bar deca u autobusu vesele! Pa u krivini da umusavi prozor sa istim...ih, veselja! :16:
                             Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!

• dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Joj, nemojte me s ćirilicom... :16: Naša agencija stvarno pušta više nego pristojnu muziku, idemo s njima već godinama, ali ja ne mogu da spavam ni uz kakvu... a omladina traži da se pušta i noću... pa sam prošle godine lepila uloške po zvučniku... jutro sviće, a iznad mene slojevi Always Plusa u tri veličine. :16: (Taman da brišem prste od pileta o plafon.) Možda je bilo lakše da prelepim ulošcima uši... mogu misliti kako bi me gledali. :D

Ali pošto u busu ne spavam, jasno je šta radim... negde tamo od Sofije, kad prođemo poslednje noćno stajalište i svi definitivno zahrču, ja brljam po rancima i muljam sendviče. :010: Eto, sad znate i moj jelovnik za sutra... "ranac sendviča od pilećih prsa, krem sira i paradajza".
  • Anatema
    Početnik
    Početnik

od Anatema » pre 15 godine

Dobre ste. :D Dudo,želim fantastičan provod i da napuniš baterije! :)
    Slika
    "Sudbina nije stvar slučajnosti, već je stvar izbora; to nije nešto što treba čekati, već nešto što treba postići."
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 15 godine

Dudic, lepo nam se provedi, odmori i brljaj sve u 16.
    Cekamo detaljno izvjesce i obvezatno cim se vrnes baci mi taj bugarski ... pliz-pliz!
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

Predlažem sardinu i luka za put, petak je , majku mu, posni dan :16: :16: . Obezbediš tako više prostora u busu :D . Srećan put i extra provod druže, za neke 2 nedelje odoh i ja :mahalo:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pa kad je petak, mogla sam i čorbas' pasulj... u termos. :D

E sad šala na stranu, svrnula sam ovamo da vas sve pozdravim :) , pošto sam se danas ispozdravljala sa svima redom, tj. izašli smo oko 7 sati da potražim zgodniju torbu za plažu... i došli kući u dva noću, što će reći da smo se sreli sa svima živima i sa svima ispili po pivo... katastrofa. :cry:

Da skratim - ostajte mi zdravo :mahac: , pa se vidimo kroz 23 dana... svima veeeeliki :009: !
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Srecan put Puzicu i dobar provod... Strogo vodi racuna sta radis... Dobro jedi i nemoj mnogo da se naprezes fizicki po toj vrucini... Nista teze od case i kasike nemoj da podizes... :mahac:
  • Bobili
    Amater
    Amater

od Bobili » pre 15 godine

Srećan put Dudić i lijep vam provod želim... :009: te
    Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe...
    ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed
    Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
  • Misha79
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Druže- puže!
    Sretan ti put, lepo se provedi, za strane državljane smo se dogovorili... :D
    :009: :009: :009:

• tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

:mahalo: :mahalo: :mahac: :mahac: :mahac:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Još jednom svima da ma'nem. :mahalo: Samo da ne zaboravim šta sam kome obećala, za Lass da jedem, za Gigu da pijem pivo, za Mišu da na'vatam stranog državljanina... :roll: A za Micu ću sve to, plus kupanjac. Potrudiću se da ne dođem debela, ako je ikako moguće. Samo da me podrži zdravljance. :)

Još jednom sve :009: :009: :009: , nedostajaćete mi :bas_tuzan: , ali brzo će proći... pa se vidimo opet! :skakutalo:
Odgovori 9033 postova