Ružo, kandidujem se za predsednika Seljačke Stranke Ovisnika o Povrću, Mesu i Siru (SSOPMS)!
Ako ikada dobijemo izbore zalagaćemo se za punu zaposlenost, domaće investicije, kozji sir, ravnopravnost među proteinima, harmoniju među vitaminima, dozvolu sklapanja brakova između proteinskih i vitaminsko-mineralističkih supstanci, krađu tuđih dobrih navika i progon sopstvenih loših, a svojim monetarnim merama planiramo da obezbedimo stabilne alkoholne prilive, svako će imati svoju stolicu svako jutro - borba za stolicu će zauvek biti iza nas, metabolizmi će da rade punom parom, a i naši muškarci će biti zadovoljni (i mi sa njima).... Sve loše privatizacije koje su zagasile naše metabolizme će biti poništene, vratićemo fabrike radnicima i tako dalje... Neće biti partijskog zapošljavanja niti rodbinskih nameštaljki (evo ti bi mogla da budeš Predsednik Glavnog odbora – nije uopšte nameštaljka

)..
Noah, nije što si me podmitila smajlijima – ali mislim da bi se svi složili da bi ti bila najbolja za Predsednika Otadžbinske uprave, a Tropicana Ministar inostr.poslova – treba da jačamo veze sa Azijom – tamo ima dobre hrane ( a nije uopšte ni GMO ni slučajno)....
Tropikana, ime (forumsko) mi je Debeliccka. Bila sam mršava najveći deo života (ali sklona debljanju), ipak sam uspevala i bila sasvim ok, ali onda dođe jedan crni period kada postadoh ovisnik i najboljeg druga nađoh u slatkišu a on me je samo uvlačio u mračni svet te droge i tog slatkoholizma, zanemarila sam ranije normalne navike u ishrani i usvojila nove loše (sreća privremeno) i tada sam postala Debeliccka.. Kad sam došla ovde pre dve godine, dala sam sebi to ime a Mršavić je prezime... ali nisam se pokajala. Neka me to podseća na taj period.
Šta se dalje dešava... čim su krenuli prvi minusi
Duda je počela da me zove Mršavićka / Mrša i onda me i sada tako zove, i još poneko me je zvao tako, nego su se stari članovi razišli.. E sad, ti me zovi kako ti se god dopada... istina, Debi je neka druga asocijacija... nekako mi ne liči ni na Debeliccku ni na Mršavićku... Ruža iz tvog komentara nađe asocijaciju na Debbie Blondie (plava jesam, a Ruža me poznaje lično)... ali Ruža se šalila naravno, to je ona onako iz ljubavi....
Bebe, volim ja da pevam (ali baš nešto i ne umem)!
Mimac, dobro došla! Koliko znam, kukuruz je za skrobni dan a kokice su večera za UH dan. Ne znam gde tačno pripada kesten po pravilima UN ali oni su definitivno bogati sa skobom / UH i možeš da ih koristiš za skrobni dan i za UH dan (za UH večeru). Ipak su kalorični pa je možda najbolje da ih napraviš kao desert za UH dan... (npr kesten pire sa šlagom ako voliš)... a da se za skrobni dan držiš onih uobičajenih ,,skrobova,,....
Javi kako ide sa kilažom! Srećno!
Ponovo radi bioskop. Juče virnem na forum i razočarenje - pao forum..... Iskreno, nisam očekivala da će tako brzo da proradi.. Smanjimo ljudi smajlije i slične stvari... kad već ne postoji moderator, da malo mi povedemo računa ( pokušavala sam i ranije da to sugerišem, u par navrata)...