jaga napisao:Garantujem da tog dana nije upela pita, pa je morao da dodje ponovo

Jago, da montiraš ti na tu tvoju sliku i jednu kristalnu kuglu...
tratinčica napisao:"Mesi sine, mesi, neće ništa da ti škodi". Znači ,Jagodinko Simonović muvaš tipove na pekarsko umeće i još majica bez leđa. Sram te bilo

Po onoj vrućini, majica je bila čedniji deo odeće.

Uf, da se setio neko juče da me slika... bilo bi za potomstvo.
Nego izveštaj: danas začudo nemam na vagi mnogo više - a brljala sam za Orden narodnog heroja, sa sve pivom na kraju - tako da bi valjda trebalo da zahvalim višim silama pa da produžim s disciplinovanim jelom do mora... ne mogu da verujem da idemo za 5 dana, nikad mi se ovako nije skotrljalo, a ne želim po plaži da šetam pivsko-pitsku tibicu. Pokušavam da napravim neki raspored jela za tamo, i isto kao svake godine, biće problem jogurta... možda ću ove godine biti hrabra da pijem svako jutro ajran s lanom, u kombinaciji s voćem (za to stvarno treba hrabrost

), pa pre podne nešto konkretno, a la pica ili pljeskavica... po podne neka čorbica (i pivo), uveče opet nešto konkretnije, tipa meso/morski proizvodi, sir, salate... to bi trebalo da bude OK ukoliko stoka ne poklekne opet na pasuljima i đuvečima, evo sad mi se prijede onaj njihov pasulj.
D: jogurt s lanom
preko celog dana - voće (kupine, šljive, dinja, breskve), neskafe, salata
V: zapečena krčkanija od zelenog boba, juneće ćuftice, salata (ovo je podeljeno u dve večere, V1 bob i V2 ćuftice)Eh, da, ispalismo se za sir... nije mogao čovek da putuje, neki drugi put.