Ružo, hvala. Frka je neutralna (nije ni srećna i berićetna ali nije, hvala Bogu, ni nesrećna).Više je u pitanju manjak vremena. A što se problema tiče, oni se ne rešavaju... ja maštam da se stvari nekako preokrenu pa da neki počnu da se rešavaju........ Sinoć čak i sanjala jedan dobar ishod.. valjda što sam juče razmišljala kako bi bilo dobro da se neki dobar ishod dogodi (neki neodređen ali dobar).. Mislim, nek smo živi i zdravi, ali imalo bi štošta da se porešava, u protivnom, nije dobro.. A opet, situacija je takva da ne postoji nešto što je do mene pa bih ja kao mogla to da učinim pa da mogu da kažem da se trudim i borim, ili bar ja nemam ideju šta...
O čemu bih pisala...
Ništa zanimljivo kod mene za pisanje, osim da filozofiram isto i slično i isto i istije, kao i uvek...
Poslednjih dana imala blago jači apetit (danas pun mesec tako da je period od tih nekoliko dana do punog meseca karakterističan)... Jela blago jače (ali pravilnu hranu), više sam 58 nego 57 (što je u redu, da me neko ne shvati pogrešno, meni je sve to ok i redovno stanje)... pa između ostalog
- Tri dana držala kolače u frižideru kupljene za goste koji nisu došli tada kada je trebalo – jela nisam (inače ne držim zalihe kolača, a imam i običaj da za druge biram kolače koje pretpostavljam da oni vole a koje ja baš i ne volim.. dakle nikad iz onog preseka skupova – nikad one koje i oni i ja volimo nego uvek one iz razlike skupova)
- Još uvek ima nekih sitnih zaliha slatkiša, neka stoje za Ličnog
- U nedelju bila kod mojih i pravila im improvizovani desert – bez mene
- Sinoć bio Lični pa bio poslužen ovim kolačima – bez mene
Sve se dešava u periodu mog pojačanog apetita (pun mesec) ali sam to prevazilazila na sledeće načine:
- Blago pojačana količina pravilne hrane (blago)
- Jedne večeri pojela jabuku (inače ne jedem voće posle podne i uveče ili jedem jako retko).... naravno koji sat nakon što sam imala kompletnu večeru
- Sinoć posle redovne kompletne večere u 19h, u 22h uzela još jednu malu večeru (dva pileća krilca – ne ljubim to ali je to bilo dostupno, manja paprika i tri zalogaja hleba) – ono moje pravilo – uzmi više prave hrane ali ne jedi gluposti, tj uzmi još jedan ručak ili večeru – pogotovo ako je prošlo 3-4 sata – naravno bez grižnje savesti,
naprotiv- pojedi obrok dostojan čoveka. - .... dok su na stolu bili pomenuti kolači a ja pijana i raspoložena....
Ovih dana opet imala smokve i grožđe... Grožđe nije neko mada je bar domaće i neprskano, ali zato smokve..

Pojedem solidne količine smokava kada ih imam (u jednom ili u dva doručka tokom istog jutra) jer Lični kad ih donese ne ume da donese malo.
Pun mesec je došao i sada kreću bolji dani, iskoristite ih kako valja, a pogotovo nedelju prema mladom mesecu.... tad sve može lepo i lako da ide, ako se sarađuje naravno...
......Proradile mi opet neke filozofije drugih vrsta (vanforumskih) ali to nije za ovde...
Ne mogu da se setim teme da nam zadam...
Boli me nešto ali nisam sigurna da li je grlo ili vrat.... ako je grlo onda prehlada, ako je vrat onda promaja (i vampiri)...
(.... da je sneg već bi okopneo, da su labudovi već bi odleteli.... )
Laku noć!