Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Bobili
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Bobili » pre 15 godine

Mislim da ti je dovoljan serum...Ili da jednom stavljaš serum drugi put sjaj, kad budeš kosu prala...Njihova roba kao i od Oriflame se prodaje putem kataloga...Ja ti mogu još od njih preporučiti maske za kosu, one su super...Onda Planet Spa gel za čišćenje lica od bijelog čaja...Najnajbolji za čišćenje lica je, stvarno...Sad sam uzela u setu bilo je krema za lice, losion i taj gel, košta oko 15KM to je 7,5 eura...Džabe je...
    Da ne znaš nešto za pjegice? Što od rođenja što od sunca imam, pa mi ponekad smetaju... :009:
    Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe...
    ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed
    Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 15 godine

Ne razumem se u gotove preparate za pege, ali znam da ima prirodnih načina da se pegice ublaže - umivanje kiselim mlekom ili kiselom pavlakom (ostaviš da odstoji na licu, pa ispereš samo mlakom vodom), mazanje sokom od limuna (ili limun pomešan sa sokom od peršuna), možda ima još nešto. Mada, da imam pegice, verovatno bih ih volela na svom licu, u svakom slučaju ih volim na mm... slatke su. :)
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 15 godine

Imas li ti nesto za fleku sa licem? Mislim, da ukinem ja ovo lice i lepo ostavim fleku - lakse brate ...
    Od svih prirodnih putova nijedan kod mene nije dao rezultat ...
    Jedino sto mi pomaze jeste da me sunce ne vidi ... A to je upravo surovo.
    Zato sam ja odlucila da budem sugava i na suncu - pa nek ide zivot !
    Bas ces mi nedostajati kad odes na moreto ... drinc-drinc ...Slika
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 15 godine

Preparat za sjaj ne otezava kosu jer je to sprej pa samo malkice prsnes tu i tamo... Pa moja kosa je do pola ledja a stavljam sjaj u posebnim situVacijama... :roll: Salim se, stavljam kad se setim... Obicno prsnem malo kad operem kosu... :wink: Osim tih par zezalica sa kosu nista drugo ne koristim od Avona jer mislim da su malo sumnjikavog kvaliteta...
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mico, trebalo je ranije da se dogovorimo pa da spičimo na more zajedno... i inače će nam 10 dana zvrjati apartman poluprazan jer veliko dete neće da ostane sve tri nedelje, bukvalno smo molili narod da neko ide s nama, greota da bleji soba viška. Ima da se jurimo nas troje po trosobnom stanu. :( U svakom slučaju, ako te zanima varijanta jeftinog letovanja... mogu da ti šibnem zanimljive informacije na pp. :)

Lass, i Gliss je sprej, ali on je kao da si polila kosu rastopljenim voskom. Inače sam juče našla kod sebe i vosak u spreju... prvi put to u životu vidim, verovatno je dete kupilo. A jedno dve-tri flašice ne znam ni čemu služe. :D

U međuvremenu mi je crkao Windows, sad sam uspela da dignem sistem, ali definitivno ne radi kako treba... tako da će danas comp verovatno na reinstalaciju, fuj. Ako ne upišem jelo, to će biti zbog kompjutera, ne zbog brljanja. Zasad nisam stigla ništa da gricnem jer se od 7 sati rvem sa ovim čudom.

Svima lep dan želim! :mahac:
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 15 godine

Moguce je ali ovo je bas lagan sprej i ne osecas ga na kosi... Probaj uostalom... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Će da probamo ako ga nađem... ;) Tako nešto i tražim, da sinem a da se ne ulepim. :)

Nego popravih ja ovo čudo :013: - posle tri i po sata borbe, sad valjda neće morati na reinstalaciju. A mogu i da krenem s jelom:

D: kašičica lana, kriška sira 100 g, paradajz
    U: tanjir supe, salata od krastavca
    R: 1 kobasica (od živog mesa pa pržena) - oko 70 g, neskafa sa 1 dl mleka
    U: kriška dinje, neskafa sa 1 dl mleka
    V: mešani roštilj, salata
    Poslednja izmena od dudank u 22 Jul 2010, 15:43, izmenjeno 3 puta ukupno.
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

dudank napisao: da imam pegice, verovatno bih ih volela na svom licu, u svakom slučaju ih volim na mm... slatke su.

Onda ih verovatno voliš i na mom licu. Ja ih mrzim :x .
  • Misha79
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Misha79 » pre 15 godine

Barabo jedna puzevska... :009: :009: :009: e, to ti je za onu bezobrastinu u mom dnevniku!
    Najjači samo ostaju i nikada se ne daju, svome Bogu veruju i svima prkose
                             Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!

WHERE THE HEAD GOES, THE BODY WILL FOLLOW
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Pa ti svašta umeš svašta znaš :)
    A za te stvari viška, ako ti nije smaranje, jesi li čula za limundo.com
    Ja sam u više kategorija oglasila moje graničnike, niko da se javi :(
    A znaš li neku jeftinu varijantu za Grčku, Tasos, krajem avgusta, početkom septembra?
  • Misha79
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Misha79 » pre 15 godine

E, da taj Limundo je mnogo dobra stvar, i ja imam nalog tamo. Dobrih smo stvari kupili, a bome i dosta toga nepotrebnog prodali - taman prodas ono sto ti ne treba i kupis nove prskalice i mazalice...
    Najjači samo ostaju i nikada se ne daju, svome Bogu veruju i svima prkose
                             Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!

WHERE THE HEAD GOES, THE BODY WILL FOLLOW
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ja ću da :010: , pošto mi je zabranjen pristup Limundu... moja slaba tačka su knjige... nemam baš meru. :cry: A garderobica će naći "kupca" i ovako i onako, sve ja to lepo spakujem u prozirne kese i ostavim malo dalje od kontejnera... uvek ima ko da uzme, a nije lepo da se uvek ostavljaju prnje... nek se obraduje neko i nekoj lepoj i novoj stvarčici. :)

Neno, ne znam ništa za Grčku, moj teren je Bugarska. Tamo bih već znala da organizujem letovanje svakome prema budžetu, tj. već godinama i pomažemo prijateljima i poznanicima da letuju jeftino, treba znati cake za svaku zemlju. :)
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

kako ja nikada nisam nigde u inostranstvu bila, ove godine, po prvi put, planiramo Grčku, a za dogodine, sve je moguće, samo da da Bog da smo mi zdravi i živi! :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ne bih ni ja imala ništa protiv Grčke. Ma samo nek je more, u stvari... meni je svako lepo. :D

Vaga mi sve više skače prema 51, a jedem baš malo. Trebalo bi da upriličim neki namerni brlj... pa ako bude, da se zna da nije slučajno. :)

D: jogurt s lanom
    R: domaće roštiljke, oko 200 g
    U: raspoređujem salate, kupine i neskafu u 2-3 užine
    V: izlazak - tequila sauza & kukuruzni leba (pojeli mi roštilj :bas_tuzan: ) - dijetalno nije, ali ako ne prodrma metabolizam,ništa neće :)
    Poslednja izmena od dudank u 24 Jul 2010, 12:35, izmenjeno 1 put ukupno.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Da uskočim sama sebi dok neko nije prokomentarisao ovu tekilu. :16:

Imam neverovatnu vest - ja sam sinoć u gradu zaboravila da uzmem sebi picu. :? Pa sam onda mislila da pojedem neki ćevapčić čim sam stigla kući, ali se ispostavilo da su momci sve pojeli, te tako na kraju nađem neki predivan kukuruzni hleb koji se tu zatekao i odvalim se od njega, razmišljajući kako li će skrob & tekila & so blagorodno da deluju na moj današnji izgled... da bih danas ustala sveža kao rosa i sa manje od 50 kila. :neznalica: Eto, potrefe se takvi dani. Da sam znala, smotala bih ceo onaj lebac.

Danas nam stiže dugo iščekivana perverzija u vidu vlaškog sira, naručili smo s Homolja. To je jedno savršenstvo, a navodno može da stoji 6 meseci van frižidera, samo u kanti, i da se ne pokvari... ali ja ne znam kolika kanta treba da bude da bi nama potrajala 6 meseci. :16: U svakom slučaju, biće danas teškog brljanja sa sirom, a nešto mi je palo na pamet da bi uz to fino išla lagana zeljanica, pa ću možda zasukati rukave (rukave od majice bez leđa :16: ) da razvijem kore i napravim pravu seljačku savijaču u velikom stilu. Prizor na koji mm pada... čisto da se zna da sam ga svojevremeno ulovila na krompirušu. :007:

D: jogurt s lanom
    u toku dana - kao juče, voće i neskafe, možda neka salata
    V: najavljujem brlj - masni sir i zeljanica
Odgovori 9033 postova