To sam ja vredna silom prilika, pa se ne računa.

Ali juče jesam bila vredna i po slobodnom izboru, uspela sam da sredim ormarčinu, a to je zahtevalo kombinaciju svih mogućih mentalno-fizičkih snaga - šta na koju gomilu, šta baciti, šta uraditi s gomilom kozmetike koju sam našla (sve pomalo načeto, plus dva para minđuša - ne znam odakle one u ormaru)... izbacila sam ponovo gomilu krša, i odsad ću baš da virim u ormar da vidim odakle izbijaju ti pelceri, pošto mi očigledno niče suvišna garderoba sama od sebe.

Posle toga umalo da napravim žešće pokleknuće, negde oko dva zamirisa surovo neki burek iz pekare, ali sam stegla srce i pojela nekoliko mrvica mladog sira i jednu zelenu papriku... u nekim ranijim godinama ili bi mm otrčao da kupi celu tepsiju, ili bih ja razvukla kore usred noći, a ovako smo se međusobno hrabrili ("Nemoj, draga/dragi, to je samo burek..."), i eto, izdržali smo...

Da ne zaboravim, ono mirišljavo čudo što sam uzela za kosu i obećala da izvestim - deluje i savršeno je. Nisam neki ljubitelj Avonovih proizvoda, ali ovo ću stvarno da pohvalim... imaju tri "Advance Techniques" seruma za oštećenu kosu, ja sam uzela zeleni pošto on može da ide na prirodno uvijenu, i ne samo što mi je za ovo kratko vreme kosa živnula nego se duplo manje prlja... što mi nikako nije jasno, masnjikav je kao silikon kad se utrlja, ali naknadno deluje drugačije. Plus što smem da se redovno češljam, moja kosa je takva da izgleda kao slama čim se očešlja nasuvo, ali sad se uredno uvije svaki put i ne izgledam kao Korenko. Ne znam da li ima u slobodnoj prodaji, meni je nabavila frizerka po nekoj smešnoj ceni od 360 din (flašica može da traje bar nekoliko meseci), tako da sam oduševljena skroz...

Ko gaji dužu kosu, obavezno nek proba.
Lepo se ja ispričah... a i danas ima posla, nije više preko glave, ali bolje da nagarim na vreme. Treba i da obavim nešto van kuće, taman da popijem moju redovnu neskaficu napolju.
Svima lep dan želim.
D: 2 šake kupina
U: salata od krastavca
umesto ručka: izmena, umesto neskafe - 2 lava
U: čorbica od graška, dan treći
Izmena redosleda: u 21.00 dinja sa malo meda
V: (oko 23): restovana džigerica s lukom, salata