Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • mica66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od mica66 » pre 15 godine

Kako ne volim kad mi neko ko ima 20gr sa sve nosem piše o kojekakvim gurmanlucima ...
    Pa da uzmeš samoinicijativno da se nabodes u vugla !
    Tako bih rado sad glodala njoke sa srnećim paprikašem i sljuštila pola kile crnog lastovskog, da me svaki damar boli.
    Plače mi se koliko mi se jede ... SlikaSumpor ti je džidža - evo malo bala - bal*bal ...
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • Bobili
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Bobili » pre 15 godine

madam mim napisao:Mmmm....džigerica, dobra ideja!!!
    Baš mi je žao što si se osula...po onome što sam čula, Bronal je i dalje registrovan, tj. nije povučen iz prodaje - zvanično. Nezvanično niko ništa ne zna, ali kopam i dalje :wink:
    Lepo zvuče planovi za odmor!! Za početak, lep vikend! :009:

Ja danas opet pitala u jednoj apAteci, kažu nema...A razlog što sam ponovo počela da se raspitujem je taj što sanjam noćas kako ulazim u apoteku i kažu mi kako imaju bronal a ja k'o luda trčim napolje da te zovem i kažem kako sam ti uspjela pronaći tablete :D :shock:
    Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe...
    ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed
    Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

Fala na informaciji, Mim, nastavljam potragu!!! :) I tebi lep vikend... i svima... i kome je radni kao meni... :headbang:

Micko, ovo večeras je sve bilo dijetalno, možeš i ti sebi da uklopiš neki dan. :) Ja se upravo odvalila, a kalorije mizerne... toplo preporučujem. :)

Bobili, hvala što i u snu misliš na mene! :009: Tražićemo i dalje... :)
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 15 godine

Huh, sta ti radi taj skrob... Nema ti druge nego da raspalis po proteinima i naravno vitaminu B... :wink:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Ne znam da li sam jos nesto vazno propustila, ali vratila sam se 5 stranica unazad, i sa svakom stranicom su stizale nove i nove informacije :) Jbg, kod tebe se bash pise, a ima i puno novosti, a ja nisam svracala nekoliko dana i tako mi treba :D

Dakle, ne znam odakle da krenem, da li da cestitam tebi ili detetu? :)

Ajde ovako: Delim tvoju srecu povodom upisa na fakultet, znam da si jako ponosna, a imas i rasta :)

Srecan ti rodjendan i da te prati ista ovakva sreca do sledeceg :)

Poklon - ogrlica je fantasticna, a tek ideja i ono sto kazes "samo zbog tebe" :)

Rado cu preuzeti link vojnickog kuvara :) Od viska linkova glava ne boli :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala, Beo! :) Ma i ne dešava se toliko nešto kod mene, sva sam statična, nego sam navikla da i male stvari doživljavam kao važne... inače bih prolupala. :D

Jučerašnje jelo je bilo pravi pogodak, danas moj mesožderski organizam ima kilo manje iako sam pokosila tonu džigerice s prženim lukom. (I zalila je vitaminom B.) Verovatno sam samo izbacila neki višak vode, ali i to je nešto, sad se vrtim oko ovoga što piše na tikeru, dobro je. :) Još mi je to more apstraktno, ne znam zašto ove godine nikako ne mogu da zamislim da ćemo ići, ali ipak se trudim da budem koliko-toliko pripravna za kupaći, a i fino bi bilo da ostavim malo kredita da mogu tamo lepo da ručkam. Već se kuju neki planovi za zajedničke večerinke u terasa-režiji, pa ne bi bilo lepo da jedem manje od gazdarice, koja ima 49 kila sa sve klompama (i može da popije više piva od mene). :D

Danas slično kao juče, samo se ne zna koje će voće biti, pošto smo bili vredni pa poranili za pijacu, mm još ni sočiva nije stavio. :007:

D: izmena - lubenica
    R: zapečeno povrće (jučerašnje - tikvice, brokoli, paradajz, luk, paprike, beli luk, origano)
    U: lubenica, neskafa sa 2 dl mleka
    V: džigerica (takođe jučerašnja), salata
    Poslednja izmena od dudank u 11 Jul 2010, 13:45, izmenjeno 1 put ukupno.
  • madam mim
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od madam mim » pre 15 godine

a i fino bi bilo da ostavim malo kredita da mogu tamo lepo da ručkam

Čuj, pa to mi je sada jedini razlog zašto bih još jedno 2 kg da smaknem - da bih imala lufta :D !!!
    U kombinaciji snova i jave, nešto ćemo da izbunarimo :) ! :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Da, upravo su ta dva kritična zona... prošle godine sam za prvih deset dana smakla kilo, a za drugih deset dodala skoro tri. :cry: Nekako je sve bilo pod kontrolom dok sam se držala standardnih restoranskih jela, ali čim sam jedno veče sela i naručila dve porcijetine pasulja... sve je otišlo u propas'. Nigde mi nije slađa domaća hrana nego na moru, dakle čovek je zaista biće naopako... ovde mi duša vapi za kojekakvim lignjama i šiš-ćevapima, a na moru mi se jede đuveč i pasulj.

Ovo me bar podsetilo šta bih mogla danas da spremim... imam tonu neke odvratne žute boranije u zamrzivaču (svaka čast ko voli, ali ja puterku ne mogu da vidim očima), tako da ću je iskoristiti za musaku, jedini način da joj zamaskiram ukus.

Svima lep dan želim! :mahac:

D: kašika lana
    R: ostatak povrća (sad već od prekjuče)
    U: lubenica, neskafa sa 1 dl dl mleka
    V1: bela čorbica (dijet, bez zaprške, samo s mesom i žumancetom i trun pavlake)
    V2: musaka od boranije (tona crnog luka, boranija, vrlo malo ulja, preliv od jaja i mleka), salata od krastavaca, malo kiselog mleka
    desert: vopi
    Poslednja izmena od dudank u 11 Jul 2010, 22:12, izmenjeno 1 put ukupno.
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Samo da ti javim da sam ti osvetlala obraz sa tri spricerojke nocas... :wink:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • ENNA
    Početnik
    Početnik

od ENNA » pre 15 godine

pošto smo bili vredni pa poranili za pijacu

Aha, znači ti si ona što me je gurkala s leve strane. :evil: :D Komšinice, da ti mahnem i da te pozdravim čak odavde. :D :009:
  • ducamoris
    Početnik
    Početnik

od ducamoris » pre 15 godine

dakle čovek je zaista biće naopako

Istina...
    Boranija...bljak...
  • Naja
    Početnik
    Početnik

od Naja » pre 15 godine

Jel to nama neko dobio zvezdicu i prešao u profi :wink:
    :pozdrav: :14: :pozdrav: :14:
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Jest', jest'... Duca prevalila hiljadarku... :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Duco, čestitam ti u mom dnevniku... :D
  • ENNA
    Početnik
    Početnik

od ENNA » pre 15 godine

A ja ne mogu da se snadjem oko čestitanja, ko je dobio zvezdicu, ko je profi, ko kome čestita u čijem dnevniku! :16:
    Čim se porodim moraću da probam jedno 'Ducino piFce', to sam obećala sebi! :evil:
Odgovori 9033 postova