Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • tinčicaaa
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke (Polu)Mrsavicc

od tinčicaaa » pre 12 godine

zar nisi bila izasla iz pritvora?koka,pa ja tek sad kontam da si ti za jedan krug ispred mene...
    ajoooooj koliko ja takve robe imam!!! ja sam od onih sto se vezu za stvari pa mi ih tesko baciti... imam jos robe iz srednje skole koja ceka po coskovima da ih izvucem i ponovo obucem...
  • PufPufna
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od PufPufna » pre 12 godine

Odeća, odeća i joooš odeće... :013: Nema bolje motivacije. Eno mene moja suknjica čeka i čeeka. :D
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

od Debeliccka » pre 12 godine

E da, odeća....lepo je kad dobiješ ponovo priliku da nosiš omiljene stvari...I kad ti nije problem da se pogledaš u ogledalu...kao što je bilo trenutaka....

Evo još jedan UN dan iza mene....

15.Jan-P Dan- 71/91
    D: 1 banana
    R: svinjsko meso (nemasno) napravljeno sa dosta začinskog bilja, malo karija, pečurke malo, salata iz turšije, malo integralnog hleba, supa na kraju
    V: malo mesa, salata kiseli kupus

Sutra verovatno grašak sa šargarepom i malo pečuraka, to mi je sasvim OK....Još malo pa TUN...
    Edit: sat i po pešačenja (takve stvari se nikad ne setim da spomenem)
    Poslednja izmena od Debeliccka u 21 Jan 2013, 23:38, izmenjeno 1 put ukupno.
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • divlja ruža
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od divlja ruža » pre 12 godine

Debelička,razneži me mojim sopstvenim postom :16: ,ali si mi ulila snagu.Dobro si istumbala ovoliko dana...još malo...Ne ispuštaj održavanje.Do god ti neko kaže ,šta da jedeš i piješ,sretna si žena.Kad kreneš da filozofiraš/kao ja,dja ono,dja ono/,stalno se nešto mučuckaš.
    Dva dana,kao luda Nasta,sam stavljala pojas na stomak,da me steže,da se setim,kako me je sve stezalo :16: ,da mi na pamet ikad više ne padne,da se ugojim.
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • hocu60
    Početnik
    Početnik

od hocu60 » pre 12 godine

:veseljak:
    srecna nova godina, malo kasnim, al ne mari, vidim da lepo guras, super, samo napred!
  • moravka
    Amater
    Amater

od moravka » pre 12 godine

Ja mislim da je stara odeca bolja za merenje nego vaga! Kad sam drzala prvi krug un-ke bila je stagnacija kao i obicno u drugom mesecu...ali ja probam moje stare omiljene farmerke koje nisam mogla navuci ni do pola butina i one mi kazu da ipak ima minusa :)
    Vidim da lepo njupas pa ce biti i minusa! Kada ce biti merenje?
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala društvo što ste svratile!

Divlja ružo, pisala sam ti repliku i kod tebe....Hvala ti. Da, na održavanje idem po svaku cenu, to nema dileme...Ja ovo već odavno tretiram kao način ishrane a ne kao dijetu pa nema govora o prekidanju i odustajanju, čak mi ni kilaža nije bitna...91+91 su moji dani ili ničiji...To što imam dane sa većim i dane sa manjim apetitom, to je druga stvar, što brljem počesto, što volim malo alkohola tu i tamo, sve to moj UN remeti i usporava, ali bolje je i to nego ishrana bez koncepta i plana i programa...
    To sa pojasom ti nije loše, smisliću i ja neku foru, ili pojas ili nešto slično...Trebala sam da se slikam u onoj FatMax fazi sa sve stručnim pojasom (čitaj naslagama sala u nivou struka) pa da mi se život smuči pri pogledu na tu sliku, ali nisam...

Hoću60, hvala, super što si ponovo sa društvom, pratimo se!

Moravka, hvala, u pravu si potpuno, i ja to pričam sve vreme...Merenje nešto i ne planiram posebno nego povremeno kad mi padne na pamet, pošto sam u ovoj stagnaciji koja prilično traje...Pokajala sam se što nisam od prvog dana merila obime recimo na nedeljnoj osnovi, jer oni opadaju definitivno, garderoba kaže...I ja svima pričam ovo što ti meni, da zanemare vagu....Sutra mi je S, pa UH pa V dan, dakle četvrti dan će biti vreme za TUN. Tog prvog Proteinskog TUN jutra ću svakako da se izmerim da bih pratila efekte TUNa...
    Ako mi ni TUNing ne pomogne, znači da mi treba neki drugi metod....pronaći ću nekog majstora alternativnog TUNa , šalim se...
    Uvodim više FA tj pokušaću da ležem ranije, ustajem ranije, da bih ujutro pre posla vežbala, uvešću Tibetance...
    Kilaža, šta bude, bitno je da sam ja na pravilnoj ishrani...
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • majkomila
    Početnik
    Početnik

od majkomila » pre 12 godine

- skuvaj pileću supu ili juneću supu (može i od kocke), ali da ima masnoće - ako je od kocke, dodaj malo ulja, maslinovog ili običnog. Pred sam kraj, ubaci malo mlevenog bibera, dosta mirođije, rendane krastavce,moze i kisele, (onako solidnu količinu, da bude kao gušća supa s rezancima - samo što je umesto rezanaca krastavac) i dosta seckanog belog luka. Kad to probiju 3-4 ključa (bukvalno pola minuta), skloni s ringle i u to sipaj jogurt. (Razmera je otprilike da bude četvrtina jogurta - na 750 ml supe staviš čašu jogurta.) Može da se jede i vruća i hladna, čak mi se čini da više dejstva ima kad nije baš sasvim vruća.

Cuveni Dudin recept za corbicu trckalicu :headbang: ,corbica je zakon!

Kisssssss!!!! :D :D :D :009: :009: :009:
    Sve prolazi ,samo dela ljubavi ostaju!
  • Ella
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Ella » pre 12 godine

Debeliccka napisao:E da, odeća....lepo je kad dobiješ ponovo priliku da nosiš omiljene stvari...I kad ti nije problem da se pogledaš u ogledalu...kao što je bilo trenutaka....

Eh, daleko sam od te prilike, a odecu jedu moljci :cry:

Kod tebe u dnevniku bas dinamicno, ti fino ruckas, kilice idu dole, tu je i rekreacija. Za svaku pohvalu, a i prvi krug se priblizava kraju. Keep going :)
  • PufPufna
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od PufPufna » pre 12 godine

Uu kako odlično deluje ta čorba, moram da je probam. Ima sastojke slične kao tzaziki salata. :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 12 godine

To je u stvari bugarska tarator čorba s kojom većina stranaca nadrlja u početku (pa sam tako i ja :16: ). Ali odlična je. :)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Videh danas da sam dobila novi čin, tj zvezdicu - Još malo pa profi! Ne znam šta su kriterijumi, možda profi alkoholičar, hehe...! Ali, unapređenje je unapređenje! :)

Majkomila hvala na brzo dostavljenom receptu...Vidim da sadrži jogurt, pa će to da sačeka neka druga vremena, kad ne budem na UN...pa da probam...U stvari nemam ja baš pravi problem sa probavom nego povremeno..ali definitivno može bolje. Posle menstruacije mi treba neko vreme da se regulišem jer mi jedan lek koji koristim za ,,lečenje mestruacije,, uvek napravi problem sa tim i onda oko nedelju dana budem tako malo poremećena... Zato nije zgoreg saznati neki pametan recept

Ella hvala! Nije baš da idu kilogrami, stoje već odavno, ali ja sam srećna i ovako, pokrenuće se a i ako se ne pokrenu meni je važno da sprovedem ceo proces....i da izlečim psihu..
    Želim ti da sigurnim koracima i ti dođeš do svog cilja i željene kilaže i da budeš jako zdrava, srećna i raspoložena!

PufPuf, napravi pa javi utiske :roll:

Dudank, ti si uvek puna dobrih ideja i recepata za sve i svašta...Ova će čorbica, kao što rekoh, sačekati da ne budem na UN zbog jogurta

Inače, kako planiram da počnem sa onim tibetancima, malo sam istraživala pa usput našla i zanimljivo štivo (ne znam da li je neko već ovaj link kačio na forumu, ali ako ne, tu je):
    http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Z ... adosti.pdf
    Ja ću tek da je čitam....pa pogledajte ako vas zanima..

Sinoć sam nešto bila gladna....

Današnja klopica:
    16.Jan-S Dan- 72/91
    D: 2 jabuke
    U: supa Quick iz kesice navodno povrće i 0,2% masnoće
    R: grašak sa šargarepom i malo pečuraka, salata iz turšije, parče integ.hleba
    D: 1/3 od ručka - grašak i šargarepa, salata

Vidimo se, volim vas!
    Poslednja izmena od Debeliccka u 21 Jan 2013, 23:39, izmenjeno 1 put ukupno.
    Slika

• divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 12 godine

taj link,je link,zvani čudo.Sa tog linka sam skidala gomilu knjiga.I verovatno sam od njih i počela da svetlim :020: .
    pet Tibetanaca je je jedno divno vežbanje,koje ima samo jedan uslov :oops: ,svako jutro,svako jutro,svako jutro.I stvarno se desi čudo.
    Ako si iz te priče,navali.
    nego...na tom sajtu ima jedna knjiga...zove se...Putovanje duša.Ta knjiga menja pogled na ceo svet.
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • tinčicaaa
    Početnik
    Početnik

od tinčicaaa » pre 12 godine

a jel moze svaki drugi dan ujutro raditi ih?a ostale dane popodne? :wink:
  • Tara011
    Početnik
    Početnik

od Tara011 » pre 12 godine

Paaaaa, draga sve čestitke za zvezdicu :D
    Ako je neko to ovde po mom skromnom mišljenju zaslužio, to si upravo, i baš ti, draga Mršavićka!!!!
    Ja znam da sigurno ne bi izdržala svo ovo vreme da me nisi povukla, i da mi se nisi ušunjala u dnevnik, a onda me upoznala sa svim ostalim drugaricama, koje me uvek iznova nasmeju, iznenade ili obraduju nečim novim i lepim!
    E, samo o tibetancima. moja mama, koja ima oko 70 godna, ih radi svako jutro i to ih radi već par godina, i izuzetno joj prijaju, a ja da ne spominjem da ima više energije i elana od mene :oops:
Odgovori 3271 post