Videh danas da sam dobila novi čin, tj zvezdicu - Još malo pa profi! Ne znam šta su kriterijumi, možda profi alkoholičar, hehe...! Ali, unapređenje je unapređenje!
Majkomila hvala na brzo dostavljenom receptu...Vidim da sadrži jogurt, pa će to da sačeka neka druga vremena, kad ne budem na UN...pa da probam...U stvari nemam ja baš pravi problem sa probavom nego povremeno..ali definitivno može bolje. Posle menstruacije mi treba neko vreme da se regulišem jer mi jedan lek koji koristim za ,,lečenje mestruacije,, uvek napravi problem sa tim i onda oko nedelju dana budem tako malo poremećena... Zato nije zgoreg saznati neki pametan recept
Ella hvala! Nije baš da idu kilogrami, stoje već odavno, ali ja sam srećna i ovako, pokrenuće se a i ako se ne pokrenu meni je važno da sprovedem ceo proces....i da izlečim psihu..
Želim ti da sigurnim koracima i ti dođeš do svog cilja i željene kilaže i da budeš jako zdrava, srećna i raspoložena!
PufPuf, napravi pa javi utiske
Dudank, ti si uvek puna dobrih ideja i recepata za sve i svašta...Ova će čorbica, kao što rekoh, sačekati da ne budem na UN zbog jogurta
Inače, kako planiram da počnem sa onim tibetancima, malo sam istraživala pa usput našla i zanimljivo štivo (ne znam da li je neko već ovaj link kačio na forumu, ali ako ne, tu je):
http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Z ... adosti.pdfJa ću tek da je čitam....pa pogledajte ako vas zanima..
Sinoć sam nešto bila gladna....
Današnja klopica:
16.Jan-S Dan- 72/91
D: 2 jabuke
U: supa Quick iz kesice navodno povrće i 0,2% masnoće
R: grašak sa šargarepom i malo pečuraka, salata iz turšije, parče integ.hleba
D: 1/3 od ručka - grašak i šargarepa, salataVidimo se, volim vas!