Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • madam mim
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od madam mim » pre 15 godine

:013: :013: :013: :009: :009: :009: ......evo i mene, motorno retardirane (ali opravdano), šta sam propustilaaaa!!! Dudić, dete je povuklo najbolje od najboljeg, svaka čast, to je tako ogroman uspeh da stvarno daje krila, rasti kao kvasac (ne fizički!) zato što imaš sve razloge da budeš najponosnija kraljica majka!!!!
    Dalje, tebi želim srećan rođendan (i mom bratu je istog dana, suftilni račić), da si živa, zdrava, uspešna....zapravo, da ti sve bude kao sada, samo da para bude uvek više (a napora manje)! Na ogrlicu sam zasuzila :wink: - ipak sam ja račić u podznaku :) !! :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 15 godine

Hvala! :009: Još mi je nešto čudno da mi sad godine počinju sa četir', ali navići ću se valjda brzo... :)

Lass, u pravu si, muke budu i prođu, i ova danas je počela da se razrešava kako valja, ali ipak mene juče otkinu glava... ovo mi je bio tek drugi napad migrene u životu, i zahvalna sam što ne patim od nje hronično. Imala sam i svetlosne efekte i mučninu i svašta... e baš bedak. :) Zavitlavala sam se da mi je to mamurluk od one silne vode. :D Dan sam provela na pola neskafe koju sam pila satima, nisam mogla ništa da okusim, uveče sam uspela da pojedem nekoliko zalogaja na silu (tanjir boba i šniclicu od nepunih 100 g), pa mi je posle opet bilo muka... danas me još pomalo boli i povraća mi se, tako da neću da jedem na silu, ali neka niko ne sumnja da ću nadoknaditi čim mi bude bolje. :headbang:

Svima lep dan želim!!! :mahac:
  • Naja
    Početnik
    Početnik

od Naja » pre 15 godine

Uf,Dudo-jelovnik ti je da pukneš :shock: Izvući ćeš se ti iz negative pa put dobre hrane i koji rogonja...sa vit. B :013:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Malo sam došla k sebi, pa mogu čak i da upišem šta sam jela... to si, Najo, ti zaslužna, kad sam pročitala o jelenku, pripalo mi je muka, e TAD sam se zabrinula za sebe. :16: Pa sam na silu pojela salatu i sad mi je konačno proradio želudac kako valja i trebuje. :)

Znači, danas:

D/R - dupla neskafa (2 dl mleka)
    U: salata od krastavaca
    V1: oko 100 g nemasnog sira
    V2: kompromis - malecna punjena paprika i mala šnicla 100 g, sa 4 kašičice pavlake

A mm kupio lubenče kao prasence... to čuvam za sutra. :)
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

A da ti nije opala zaliha vitamina B u organizmu pa da je to, ne daj Boze, okrenulo na migrenu... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ovo je bilo od viška "vitamina F"... sačuvaj me bože, pojedini saradnici kao da su stvarno pravo odande došli. :005:

Al' sad kad ste navalile i ti i Naja... odoh baš da vidim da li će da mi škodi jedna od 0,3. :-P
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 15 godine

Sad tek stigoh kod tebe! Puff-pant ...
    Poklon - sjajan, dete me odusevilo!
    Mogu misliti samo kako si divljala !!!
    Bas mi je za dete posebno drago ! Nije mala stvar ...
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • ducamoris
    Početnik
    Početnik

od ducamoris » pre 15 godine

Slika
    I jesi li videla...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mico, šta da kažem, rodila majka štrebera... :placljivko:

Upravo sinoć smo seli da svedemo finansije sad kad ne plaćamo školarinu, dete će za nagradu putovati u neki malo zanimljiviji kraj Evrope... ali nama letovanje visi jer mi razni narod duguje razne pare, ne moji redovni poslodavci, oni su više nego OK što se toga tiče, nego su posredi neki stari dugovi koji se razvlače, a što sam računala za more. Nisam pametna šta da radimo, nisam pristalica toga da jedem zeleno žito, tj. da unapred trošim pare koje još nisam videla u svojim rukama... a isplata duga najavljena za septembar, tako da ću tek tad znati da li sam ispaljena ili ne. Bitno da smo mi rezervisali apartman i kupili karte. :16:

Sinoć malo brljnuh, radim na nekoj knjizi gde se sve vreme pominju neka pržena testa koja se prodaju na ulici, pa sam se u neko doba noći požalila mm, a on ispovrte kesicu pečenih fetučina... onih s belim lukom i bosiljkom... toplo preporučujem svima koji nisu na dijeti (nisu prženi u dubokom ulju, nisu skoro uopšte slani i navodno nemaju konzervanse, reklamiraju ih kao "all natural"), ali ja JESAM na dijeti i nisu mi trebali. :nasilan: I zašto on uopšte drži fetučine sakrivene u predsoblju?

Da probam danas regularno... baš ovih dana idem iz krajnosti u krajnost.

D: jogurt s lanom i začinima
    R: lubenica
    U: salata od krastavaca (još mi nije dosadila), neskafa sa 1 dl mleka
    V1: čorbica od boranije, oko 150 g nemasnog sira
    V2: ćufte u dijetalnoj varijanti paradajz sosa, malo kuvanih špageta umesto hleba
    Poslednja izmena od dudank u 07 Jul 2010, 00:16, izmenjeno 3 puta ukupno.
  • madam mim
    Amater
    Amater

od madam mim » pre 15 godine

Da, danas ga baš pretera..... :D

pa sam se u neko doba noći požalila mm, a on ispovrte kesicu pečenih fetučina... onih s belim lukom i bosiljkom

eh, to je ljubav - pa stvorio bi ih da nisu bile pri ruci!!! :009:
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 15 godine

dudank napisao:Mico, šta da kažem, rodila majka štrebera... :placljivko:

ako niste imali vezu, nego je usao sam, tesko da je momce streber ... bice da je talenat (sram te bilo, majko bezobrazna)

dudank napisao:... radim na nekoj knjizi gde se sve vreme pominju neka pržena testa koja se prodaju na ulici, pa sam se u neko doba noći požalila mm, a on ispovrte kesicu pečenih fetučina... onih s belim lukom i bosiljkom...

vidim ja, i ti si mutava ko ozloglasena vesticica ... Slikani ti nemas pojma sta je dobro !
    kad ce bre vise da svane taj dan da lako popunjene budu obozavane ?!?
    a nas dve jadnice, ne znas kojoj je gore, dal' tebi sa pricama o klopi, dal' meni sa slikama klope ...Slika
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma kako nije štreber kad se spremao za prijemni dve godine... ej, dve godine... :16: Po našem džepu, dabome. :007: Di su knjige, a di privatni časovi. A i ko zna čime je on tamo išarmirao one profesorke, trep-trep plavim okicama, kao šatro išao na konsultacije... ju, ju, baš sam grozna, znam, ali ja ovo lupam od ponosa, mali je stvarno... malo je da kažem ambiciozan i vredan, jednostavno zna šta hoće i očigledno ga ništa ne može sprečiti, čak ni blesava majka sa svojim komentarima. :17:

A sad mi traži da mu spremam ćufte u 10.15 uveče... ljubi majka talenat. :x
  • ducamoris
    Početnik
    Početnik

Ti si blesava majka za primer...Slika
    A pre nego te utepem kaži koje su?gde ima? fetučine.
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ducili, to je ono... ahahah, sad sam htela da kažem "isto izdanje", vidi se da radim s knjigama :16: - nije izdanje, kako se kaže... isto pakovanje... isti proizvođač... kao što su oni brusketi u kesicama, jedini kojih zasad kod nas ima, valjda je Maretti. Izbečila sam oči gledajući, ali nema nijedan E-nešto... ukratko, goji ali je dobar. :)

Inače, samo da objavim da sam večeras skinula s neta kuvar bivše JNA... ako je vojska pola od onoga jela, hoću da budem vojska. :cry:
  • ducamoris
    Početnik
    Početnik

Neću ja da ih jedem...bar ne sada, ali uvek ima ko će.Slika

I ja sam naletela na neki JNA kuvar, samo mi nije zazvučao zanimljivo.
Odgovori 9033 postova