Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Nena3110 » pre 15 godine

Drago mi je da je sve dobro ispalo, nadam se da je dete dobro, to je najvažnije.
    Bravo za muža, moj bi ćutao i ništa ne bi završio.
    Zavidim na budućim susretima, možda se i ja udenem negde, volela bih, valjda neču večno morati samo Čačaj-Ivanjica, ili radni vikend.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

I ja, Neno, slabo mrdam otkako mi se pogoršao ovaj moj hronični zdravstveni problem... valjda će biti prilike. Ako me dete primi ponekad kod sebe, biće super, mada će stanovati s devojčicom, pa ne znam koliko je pametno da im smetam, u njegovim godinama nije ni meni baš nešto bilo zapelo da me mama obilazi. :D Naravno, to važi ako položi ovaj ispit, uffff... ali opet, ako ne položi, ostaju pare pa mogu i u neki dobar hotel. :16:

E sad, dnevni izveštaj... mislim da sam urekla sebe jer već danima pričam da nema više šta da me snađe... ima. Prekjuče sam u onoj baštici pokisla, pa ostala da sedim tako mokra, i juče je krenula valjda upala porebrice, šta li... sinoć sam jaukala od bolova. Danas je bolje, ali to mi je za nauk... nikad ne umem da se sklonim s kiše. Jednom smo kuma i ja tako kisnule kod nje na terasi, pa nas je uterala njena mama da se ne podavimo kao ćurke... a onda smo mi izašle kad je kiša stala i obe simultano sele u stolice pune vode, dakle, šta reći na takvu pamet.

Juče malo brljnuh sa onom fantom, bar da je držim u kući nego sam u ponoć terala mm da ide i kupi na kiosku... stoka... ja, ne on. Pa mi se danas malo sveti, što fanta što masline (jesu bile preslane), malčice sam podbuHla, ali ni to nije loše, to mi je podsetnik da ne koketiram više s takvim mezetlucima. :)

Lep dan svima želim, uživajte u sunašcetu. :)

D: jogurt s lanom i začinima
    R: kajsije
    U: neskafa sa 1 dl mleka, čorbica od junetine i graška - uglavnom posrkala bistri deo
    V: činijica duHan čvaraka uz ljute paprike, pa salata, pa još malo čorbice - i čaša piva
    Poslednja izmena od dudank u 30 Jun 2010, 21:29, izmenjeno 1 put ukupno.
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

Šta ti bi da piješ fantu :? ? Ja iz nepoznatih razloga uopšte ne mogu da pijem gazirana pića. A i kad popijem (2-3 puta godišnje), oporavljam se po 2 nedelje.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Voli moja grešna duša... :bas_tuzan: Nekad sam se lešila od fante i švepsa, ostalo ne marim... pa sam se skinula sa te hemije kad je mlađe dete bilo malo, ali omakne mi se ponekad. :neznalica: Sad kad me uhvati kriza za gaziranim, obično popijem čašu-dve kisele vode, da me želja mine... a imam i opravdanje jer unosim selen. :-P
  • ducamoris
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od ducamoris » pre 15 godine

Slika
    Pa, zar i tebe treba da lečimo...
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od 314pezos » pre 15 godine

Uh, večera ti je više nego sjajna :013: samo nećemo spominjati koliko je dijatelna
    Slika
    Slika
  • tratinčica
    Amater
    Amater

dudank napisao:V: činijica duHan čvaraka uz ljute paprike, pa salata, pa još malo čorbice - i čaša piva

Samo da se domognem 50kg i da mogu mirne savesti da napišem ovakvu večeru :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ima i obrnuto, to važi za mene... "Samo ja nek pišem ovakve večere i mogu mirne savesti da se oprostim od 50 kila." :D

Danas bih malo sebe da pritegnem - a kako, ne znam, dete dolazi iz NS i spremamo mu lazanje... ako tome uspem da odolim, ja sam car.

Upisaću jelo kasnije, razume se... ko sme da planira jelovnik u ovakvim kulinarskim okolnostima. :cry:
  • Naja
    Početnik
    Početnik

od Naja » pre 15 godine

dudank napisao:činijica duHan čvaraka

Ma nisu mene takli čvarci ...nego ono drugo...pa još u činijici...kako to da zamislim :26: :D
  • natashka
    Amater
    Amater

od natashka » pre 15 godine

Ih, Dudo, lazanjeeeee :09: :prasence: Ni ja ne bih pisala jelovnik kad mu vreme nije... :009:
  • tratinčica
    Amater
    Amater

Ma kakvi da pišeš jelovnik, vrati se sutra pa upiši (na mufte), možda i ne pročitamo :evil: :-P
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma džaba mi da pišem na mufte... kad mi danas prelivalo salo preko farmerki :x , morala sam da obučem široku majicu da se ne vidi. A plan je bio da preksutra imam 49 kila, što evidentno nemam. Sad sam sračunala, ceo ovaj ogromni pleh lazanja ima 7656 kcal (al' sam precizna), pa ću prema tome da se ravnam... tako da mogu da upišem za danas svoj brljovnik:

D: /
    R: neskafa sa 2 dl mleka
    U: dve nektarine
    V: salata od krastavaca, lazanja - valjda je normalna porcija :005:
  • ducamoris
    Početnik
    Početnik

od ducamoris » pre 15 godine

Ako imaš neke još manje farmerke, onako da kad ih obučeš ne možeš pošteno ni da dišeš. E, u takvim farmerkama ti treba lepo da sedneš, tako da ti želudac dođe u grlo i onda jedi te lazanje koliko ti duša (koju se boriš da ne ispustiš) želi. Znači, dogovoreno! :evil:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od 314pezos » pre 15 godine

dudank napisao:kad mi danas prelivalo salo preko farmerki :x , morala sam da obučem široku majicu da se ne vidi.

Dudo, pa uopšte nisi IN :16: pa ja gde kod vidim ta to kipi na sve strane ... doduše došao sam do zaključka da te žemske osobe ili nemaju kući ogledalo ili ih uopšte nije briga za to t.j. jedino je moda bitna 8)
    Slika
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

To su krive ove skroz plitke farmerke... normalnih više nema ni da se kupe, a te stare su bar podupirale želudac, što kaže Duca, pa ne možeš da se prejedeš u njima, a ove današnje ostavljaju punu slobodu ždranja. I da, preliva preko njih. Preliva i kad nemaš salo, a kam' kada imaš.

Danas sam u blagom daunu jer ću sutra, na svoj jubilarni rođendan, imati dva kila više i nisam kupila ništa što bih obukla. Nekako smo se svi koncentrisali na dedu i njegovu bolest, jednostavno sam isključila iz glave da ću uopšte slaviti, nisam imala ni volje ni želje da ja sad nešto sebi kupujem kad je čoveku teško, dve nedelje nisam stala pred ogledalo... a sad vidim da sam se zapustila skroz. Njemu time nisam pomogla, samo sam sebi uprskala trud. :neznalica:

S lazanjom sam bila odgovorna, tako da me bar danas vaga nije kaznila... sad ću morati na brzinu da odradim sve ono što nisam radila poslednje dve nedelje i da se koliko-toliko uljudim, pošto bismo sutra ipak makar simbolično izašli, a obući ću verovatno džak... mogla bih džak za paprike, pošto volim čipkaste stvari. :17:

A sutra, možda čak i večeras, stižu rezultati prijemnog... :cry:

Jelovnik upisujem kad bude, danas i sutra jedem nezdravo.
Odgovori 9033 postova