I ja, Neno, slabo mrdam otkako mi se pogoršao ovaj moj hronični zdravstveni problem... valjda će biti prilike. Ako me dete primi ponekad kod sebe, biće super, mada će stanovati s devojčicom, pa ne znam koliko je pametno da im smetam, u njegovim godinama nije ni meni baš nešto bilo zapelo da me mama obilazi.

Naravno, to važi ako položi ovaj ispit, uffff... ali opet, ako ne položi, ostaju pare pa mogu i u neki dobar hotel.

E sad, dnevni izveštaj... mislim da sam urekla sebe jer već danima pričam da nema više šta da me snađe... ima. Prekjuče sam u onoj baštici pokisla, pa ostala da sedim tako mokra, i juče je krenula valjda upala porebrice, šta li... sinoć sam jaukala od bolova. Danas je bolje, ali to mi je za nauk... nikad ne umem da se sklonim s kiše. Jednom smo kuma i ja tako kisnule kod nje na terasi, pa nas je uterala njena mama da se ne podavimo kao ćurke... a onda smo mi izašle kad je kiša stala i obe simultano sele u stolice pune vode, dakle, šta reći na takvu pamet.
Juče malo brljnuh sa onom fantom, bar da je držim u kući nego sam u ponoć terala mm da ide i kupi na kiosku... stoka... ja, ne on. Pa mi se danas malo sveti, što fanta što masline (jesu bile preslane), malčice sam podbuHla, ali ni to nije loše, to mi je podsetnik da ne koketiram više s takvim mezetlucima.

Lep dan svima želim, uživajte u sunašcetu.
D: jogurt s lanom i začinima
R: kajsije
U: neskafa sa 1 dl mleka, čorbica od junetine i graška - uglavnom posrkala bistri deo
V: činijica duHan čvaraka uz ljute paprike, pa salata, pa još malo čorbice - i čaša piva