Ljudi, ne znam ništa, znam samo da mi sve ide naopako...

Usred gungule, danas veliko dete zove, pojeo mu bankomat karticu na pravdi boga... pošto je kartica moja, trči u banku, jedva sredismo da nam pošalju (njihova opcija je bila da ja idem u Novi Sad), na kraju završismo na pivu i odsedesmo dobar komad dana u baštici, u naporima da ne razmišljamo ni o čemu ružnom. Nisam ovde ni pominjala sve peripetije koje imamo, ali verujte da ih je previše za normalne ljude.
Danas sam jela katastrofalno, jogurt sam zaboravila da popijem (taman sam ga bila spremila kad sam pisala jelovnik), dakle, sve današnje kalorije skrkala sam sad (osim piva), a daj bože da ih ima jedno 600-700.
Pojma nemam ni šta hoćemo sutra da postignemo, ja samo imam želju da nekog razlupam, pa će možda ići samo mm. On zna koliko sam ja šašava i da sam u stanju da bijem nekog (bukvalno), tako da ništa ne znam.
Jedino lepo - u naletu želje da se oraspoložim, kupila sam danas lak i karmin koje godinama jurim (boja lubenice - crvenonarandžastoroze), još neke kozmetičke džidžabidže, i preslatke letnje cipelice od kaišića, u hipi fazonu. Grozni deo - uzela sam crne, da mogu da posluže i za sahranu.
Eto, ispričah... odoh da legnem i blejim u plafon, nisam ni za šta. Svima

.