Neko reče otkud ja tu?! Pa tako što sam se jednog dana, jednostavno i takoreći odjednom, ugojila do neprepoznatljivosti... i onda se, tako očajna, pitala da li ću više ikada biti ona ,,ja,, koja sam bila i nositi garderobu kakvu volim i u kakvoj se dobro osećam.... i onda nekako doživela vrhunac tog očajnog osećanja (vrh vrha odnosno dno dna

Dudo, hvala još jednom. Što se tiče struka, kuka i ovih drugarica gore... gledam sad nešto ovu sliku gde mi se vidi samo gornji deo tela, u kućnoj majičici bezveze... tu izgledam kao da nemam ni malo grudi... a nije baš tako (ipak je nešto ostalo ,,u matorke,,... nije sve spalo)... Imam grudi! (mislim nek se zna

Dudo, btw, ona moja drugarica zbog koje sam te nekad davno propitivala o detaljima Atkinsa, je smršala (sa hrono)!!!!

Inače sinoć sam zezala nešto Ličnog i ispitivala ,,javno mnenje,,... .
Nešto smo nas dvoje tako bla bla tra la oko ovog i onog i ja pitam njega na kvarno, kroz šalu naravno: ,,Jeste da nisam tvoj tip ali nadam se da si zadovoljan!,, Pita on kako nisam njegov tip, a ja kažem, pa zato što nemam 10kg više.... A on na to kaže da se samo šalio ... mislim na to što je ranije prizivao da se ugojim još koje kilo (a upoznao me je kada sam bila deblja nego sad ali ne debela u svakom slučaju nego samo sa više oblina.... kasnije sam se ja ugojila i došla u onu svinjoliku eru, da izvini svinja, neka svinja....

Ana, hvala ti na uputstvima i uloženom trudu, ali kao što vidiš – uspela sam

Magi, devojčica lekarka (valjda je lekarka, a ko zna, možda su mi dali kafe-kuvaricu, samo da me skinu sa dnevnog reda....šala naravno) je konstatovala da mi je kičma u jako lošem stanju i što se tiče ostalih dijagnoza a plus na to diskus hernija. Rekla je (i napisala) da ne bi možda trebalo odmah ići na operaciju nego da treba sprovesti intenzivan fizikalni tretman u stacionarnom Rh centru banjskog tipa.... pa ako ne koristi to onda operacija.... Na izveštaju stoji ime i pečat tog nekog,,starijeg,, neurohirurga (Google mi kaže da je taj Dr pre koju godinu privođen zbog mita... (Mito Bekrijo ... možda je pevao tu pesmu na nekom mestu gde nije dozvoljeno pevanje, šta znam.. / ,,što znam ja,,....)
------
Kilograma 58. Spontanim životom i hvala Bogu što je tako.

U petak sam imala veliki cAk (cak od glagola Cikcakovati, prim.aut.), koji je odlično prošao, kao da ništa nisam pojela, pravi pravilni cikcak kako Bog zapoveda...
Nešto sam razmišljala o tom cikcaku...
No, prvo istorijat mog odnosa prema istom: kada sam prvi put čula za cikcakovanje (od Dude) odmah mi je bilo zanimljivo jer je po meni to nešto najsličnije prirodnom čovekovom ritmu. Zatim, tad sam bila na UN i odmah sam zaključila da je i UN napravljena po tom principu – UH večera... I kada sam završila sa dijetom, nastavila sam onako spontano da živim po tom principu (naravno bez brojanja kcal već čisto odokativnom i metodom po osećaju)....
I razmišljam tako... možda bih mogla da naglasim taj cik cak fazon i da budu 2 cak dana nedeljno ... međutim ja uopšte ne znam sa čime da cakujem

Jela i svoju prvu lubenicu ove godine, dva dana za doručak. Zadovoljna.
Pročitala sam nešto u novinama pa ću prepričati ovde:
Šećer nije dobar za dojke(ovo je bio naslov): navodno, tri zaslađena pića nedeljno su dovoljna da bi tkivo u dojkama postalo gušće a rizik od raka povećan.... pokazala su xy istraživanja... .. Povećan unos šećera (slatkiši, dodavanje šećera kafi, čaju i drugim napicima, itd....) definitivno povećava gustinu dojki kod žena kako u reproduktivnom periodu tako i u menopauzi. Šećer, kažu, utiče na pomeranje ćelija u dojkama i time na njihovu gustinu a to dalje otežava i primećivanje tumora na mamografiji. (daleko bilo, prim.aut.)
Eto tako, čitamo se dalje!