Enna, a šta ja to vidim da ti hoćeš da ideš?

Valjda ipak nećeš...

Prošla sam juče uspešno sve testove karaktera (pazi kad sam se zadržala na pola krompirića) i danas već spala na 51

- al' sam zato neuspešno prošla test identiteta, neverovatno kakve se gluposti meni dešavaju... bila je ovde jedna devojka s kojom su me ljudi ponekad mešali jer smo kao klinke pomalo ličile, sad žena živi godinama u inostranstvu i odavno me niko nije pomešao s njom, ali od pre neki mesec primetim da me jedan postariji tip čudno gleda ako se zateknemo npr. u istoj baštici... setim se ko je, pre možda 20 godina imao je nešto s tom devojkom, i jednom mi je pre više godina slao neke čudne pozdrave, dok se nije razjasnilo da nisam JA njegova bivša... i pretpostavim da verovatno samo gleda da li je to ona ili ja, pa kao računam shvatio da nije ona, ne bi me valjda dvaput pobrkao... ali ne, sinoć mi izašli da u mirnom okruženju tresnemo po pivce, i tip prilazi, narogušen i po svoj prilici spreman za frku, i kreće s nekim provokativnim pitanjima... i ja shvatim da on i posle 20 godina misli da sam ja njegova bivša devojka.

Dakle, totalno neprijatna situacija... mm već gotov da krene u fizički obračun, ja pokušavam da objasnim da nisam ona, tip se na kraju bogzna kako izvini i ode, ali meni je ostao utisak da mi ič nije poverovao i da i dalje misli da je to ona ali da se pravi da nije ona... pri tom znam da je svojevremeno imao neke agresivne ispade, tako da mi uopšte nije zapelo da budem "njegova bivša".

Baš mi presede veče.
A presede mi i dan, odnekud mi se skotrljala nova gomila posla, i to skroz neprofitabilnog, ali moram da ga odradim... trebalo bi danas snimiti moju kiselu facu, kome treba umesto podlivka za sir.

Valjda ću izgurati do večeras, da skinem bedu s vrata.
U međuvremenu ću se odvažiti na eksperiment sa salatama... ovih dana nisam se usuđivala da jedem ništa što eventualno nadima, i željna sam svežih vitamina. Otprilike nešto ovako:
D: kriška sira 100 g
R: gomila salate od krastavca i bosiljka
U: jogurt s lanom, neskafa sa 1 dl mleka
U2: nekoliko prženih krompirića - ne izdržah
V1: jučerašnja čorbica (junetina, piletina, pavlaka, žumance)
V2: mala juneća pljeskavica, salata, malo sira