Narcisa beležila sam ja, ali nisam sabirala

oči ko oči uvek su gladne i svuda je bilo po par zalogaja, a negde bogami i više

istina je da ne mogu da pojedem količinu kao ranije i da mi je sad sve PUNO! Što brojanje kalorija, što post izuzetno su mi smanjili želudac...samo ne znam odakle ona potreba da se i dalje jede iako se već osetim sitom pa me posle boli trba
Nadam se da ste se lepo proveli svi na dočeku...jurimo sad na sledeći praznik...zadnja je nedelja posta tako da se vraćam u trku

Ali zato je juče u toku dana bilo svašta na meniju:
1. malo parče torte Šeherezade
2. 2 čoko vanilice
3. 2 sarme + parče hleba
4. ruska salata (4 velike kašike)
5. 2 ćevapa
6. topla jagnjetina sigurno je bilo 250gr
Iskoristila sam par dana da unesem proteina iz mesa dok ponovo ne krenem na post(ali sam jela i svakakve gluposti). Prekjuče sam jela za doručak
orahe i bademe, za ručak juneću čorbu i neki sendvič, salatu od krompira i majoneze(150gr -ovo sam morala da izmerim
) parče rolovanje prasetine i parče belog mesa + 100gr hleba grešnik sam veliki priznajem

celu noć sam varila i obećavam sebi da takvu propast svom telu neću priuštiti nikad više

krivite me, ubijte me nemam opravdanje
Danas je
prvi dan i ja krećem od početka (kao)

jer apsolutno nemam pojma gde sam stala i želim, da sve krene od početka u ovoj godini. Za sebe imam mnogo dobrih planova

nadam se da će mi se sreća osmehnuti.
1 danDoručak: 2 banane = 200kcal
Medjuobrok : 120gr hleba, šampinjoni i paradajz pelat = 300 kcal
Ručak: luk, šargarepa, pirinač, šampinjoni, paradajz, hleb = 360 kcal Večera: jabuka, banana, mandarine, šargarepa, suve šljive, suve smokve, lan, cimet, limunov sok = 340 kcalUkupno = 1200 kcal
Za razliku od predhodnih 40 dana kada sam prvo merila namirnice, sabirala pa tek onda kuvala, sada nameravam da prvo izmerim, skuvam hranu pa kasnije da sabiram, mislim da ce mi biti lakše jer sad od prilike znam koliko čega smem da iskoristim...
Hvala vam svima na lepim željama, uzvraćam isto