Odgovori 1041 post
I ljubav sam pojela!
  • oliveras
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine
    Re: I ljubav sam pojela!

od oliveras » pre 9 godine

Tebi_Za_Ljubav napisao: Moram da vratim sebe sebi i da vratim sebi sve ono što su mi drugi oduzeli ( a ja im dozvolila). Borac sam i dalje, šta god drugi da misle... borac ću i da ostanem. :)

Ovo mi se posebno dopada, i tu si sve rekla, a znas i da smo svi na forumu tu za tebe, kao i za ostale, i da svi imamo potrebe od podrske drugih, jer koliko i da imamo samopouzdanje uvek nas taj visak kilograma negde skrisno koci....ali mi cemo ga pobediti :mahalo:
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Da, jako je teško postiti kad nisi kući.
    Sećam se situacije od pre par godina kad smo na putu ulazili u nekoliko restorana dok svečano nisam našla posni pasulj u jednom !!!
    Usput budi rečeno, svi konobari su me gledali malo čudno .... u fazonu : jadnica, nisu joj baš sve koze na broju ...
    A prijatelji nisu navikli i ne znaju da kuvaju posnu hranu ... čak ni salate nisu posne - imaju sira, pavlake, majoneza ... ja sam se dovijala tako što stanem pored kuvarice i ... "odvoji mi, molim te, par kuvanih krompira pre nego što napraviš pire" i usput maznem neku svežu povrćku pre nego što završi u salati ....
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • tamy
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od tamy » pre 9 godine

bravo za minus :skakutalo:
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Planirala sam i ja da cu moći više izvoljevati...bio je svadbeni ručak u pitanju ( hrana je uglavnom bila već gotova) al dobro... zadnju nedelju cu ispostiti kako treba, pa čekam sledeći post :) Popila sam sinoć čašu kozijeg mleka...noćas me je razvalio želudac...mislim da mleko više neće biti u opciji za obrok. A nekad mi je prijalo baš, baš.
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 9 godine

Odmastio ti se zeludac. Nemoj ga izbaciti nego ga unosi uz nesto konkretno. Kozino mlijeko je esencija zdravlja. :009:
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Danas dan:

Doručak: 2 mandarine = 70 kcal
    Ručak: boranija šargarepa, hleb = 550 kcal
    Večera: ostalo od ručka =500 kcal

ukupno: 1120 kcal

FA: JM
  • signorina
    Amater
    Amater

od signorina » pre 9 godine

Ma šta ćeš, viša sila. Tvoja namjera je bila iskrena, to je najvažnije. Inače, ova tvoja boranija mi je mljac!
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Prijavljujem novu kilažu sa kojom ulazim u novu godinu :) Dala sam sebi par dana odmora od brojanja, od sutra nastavljam da pišem redovne jelovnike i da odokativno sabiram. Skinula sam oko 8kg sebi izgledam isto, ali je činjenica da su se neki delovi tela izmenili...Jako me muče razlike u vagama....moja je juce preko dana pokazivala 101,6 a vaga u apoteci 105,2 ta njihova vaga me nikad nije obradovala.

Želim vam svima sve najbolje ulaskom u 2016. godinu, da čvrsto definišete svoje želje i misije i da ih i ostvarite! Stavite sebe na prvo mesto, jer svi kad odu svojim putem, uvek sebi ostajemo. Neka 2015 sa sobom odnese sve suze, probleme i muke i neka sve loše ode sa njom. Želim vam lep doček i lepu hranu :roll:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Čestitam na uspješnom početku kraja svojoj debljini. Vagu iz apoteke zaboravi, validna je samo ona na kojoj se stalno važeš.
    Primijetila sam da te nema i da si nekako zatajila par dana. Velika je greška tada ne posjećivati forum, tj ne bilježiti šta je i kako je. Malo to štrecne kad priznaš šta si radio, ali ima mnogo više koristi nego ignorisati i ne pisati.
    Srećna i tebi NG, da ti se svašta lijepo izdešava :009: :009: :009: .
  • oliveras
    Amater
    Amater

od oliveras » pre 9 godine

Cestitke na minusu, zelim ti sve najlepse u Novoj 2016, da postignes svoj cil, da budes sretna i zadovoljna :veseljak: :skakutalo:
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Narcisa beležila sam ja, ali nisam sabirala :D oči ko oči uvek su gladne i svuda je bilo po par zalogaja, a negde bogami i više :D istina je da ne mogu da pojedem količinu kao ranije i da mi je sad sve PUNO! Što brojanje kalorija, što post izuzetno su mi smanjili želudac...samo ne znam odakle ona potreba da se i dalje jede iako se već osetim sitom pa me posle boli trba :D :neznalica:

Nadam se da ste se lepo proveli svi na dočeku...jurimo sad na sledeći praznik...zadnja je nedelja posta tako da se vraćam u trku :) Ali zato je juče u toku dana bilo svašta na meniju:

1. malo parče torte Šeherezade :oops:
    2. 2 čoko vanilice
    3. 2 sarme + parče hleba
    4. ruska salata (4 velike kašike)
    5. 2 ćevapa
    6. topla jagnjetina sigurno je bilo 250gr :D

Iskoristila sam par dana da unesem proteina iz mesa dok ponovo ne krenem na post(ali sam jela i svakakve gluposti). Prekjuče sam jela za doručak orahe i bademe, za ručak juneću čorbu i neki sendvič, salatu od krompira i majoneze(150gr -ovo sam morala da izmerim :D) parče rolovanje prasetine i parče belog mesa + 100gr hleba

grešnik sam veliki priznajem :D celu noć sam varila i obećavam sebi da takvu propast svom telu neću priuštiti nikad više :)

krivite me, ubijte me nemam opravdanje :D

Danas je prvi dan i ja krećem od početka (kao) :D jer apsolutno nemam pojma gde sam stala i želim, da sve krene od početka u ovoj godini. Za sebe imam mnogo dobrih planova :) nadam se da će mi se sreća osmehnuti.

1 dan

Doručak: 2 banane = 200kcal
    Medjuobrok : 120gr hleba, šampinjoni i paradajz pelat = 300 kcal
    Ručak: luk, šargarepa, pirinač, šampinjoni, paradajz, hleb = 360 kcal
    Večera: jabuka, banana, mandarine, šargarepa, suve šljive, suve smokve, lan, cimet, limunov sok = 340 kcal

Ukupno = 1200 kcal :D

Za razliku od predhodnih 40 dana kada sam prvo merila namirnice, sabirala pa tek onda kuvala, sada nameravam da prvo izmerim, skuvam hranu pa kasnije da sabiram, mislim da ce mi biti lakše jer sad od prilike znam koliko čega smem da iskoristim...

Hvala vam svima na lepim željama, uzvraćam isto :)
    Poslednja izmena od Tebi_Za_Ljubav u 01 Jan 2016, 22:06, izmenjeno 3 puta ukupno.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Mali odmor-dobar odmor. Meni u tvojim menijima smeta jedino ta majoneza.
    Pametno u novoj g :009:
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Jooj... ali ja majonezu nikad nisam volela, ne znam sta mi je sad...verovatno u nedostatku namaza hrlim za tim...mada ajd sad je bilo kao u "salati" :D izbaciću ja nju sigurno :)
  • signorina
    Amater
    Amater

od signorina » pre 9 godine

Nisi nikakav grešnik, već samo ljudsko biće! Kakav bi to bio život kada bismo se svega odrekli? Ne brini, preljepoto moja... ja već vidim najljepšu mladenku u super liniji :ZZ01: :ZZ01: :ZZ01: :ZZ01: ...
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

hahaha...sad sam se od srca nasmejala :D hvala ti :)
Odgovori 1041 post