Hvala na podršci! Ko bi ovo izgurao bez vas?!
Jelovnik za ponedeljak:
doručak: ovsena kaša ukus čokolada
užina: narandža
ručak: čorba od povrća,som 150 gr, kinesko povrće mešavina proprženo na masl. ulju (otprilike 1 pakovanje), 1 tonus + 1 tonus sa kašičicom meda (nije po pravilima posta, ali ostalo od juče, a ja mrzim da bacam hranu, nemam mace, a kuce ne jedu pečenu ribu)
užina: narandža
večera: tonus, 70 gr tofua, 40 gr ajvara
Ukupno: 1360 kcalFA: 30 day shred level 1
viewtopic.php?f=10&t=3702Njuškala po našem forumu, pa naletela na ove vežbe. Rezultati me oduševili. Prilažem link sa fotkama rezultata.
https://www.google.rs/search?q=30+days+ ... GQ#imgrc=_E, ovo me je umorilo.
Imam danas blagu upalu mišića, ali ništa strašno.
Snimak traje 27 minuta, vežbe ispod 25, ako isključimo zagrevanje i istezanje možda i ispod 20, mada ... mene je već zagrevanje umorilo.
Sve u svemu, za početak sam uzela tegiće od 1/2 kg (znam ja svoje mogućnosti, povećaću težinu tegića kad osetim da mogu), pravila pauze od nekoliko sekundi kad nisam mogla da dođem do daha, neke vežbe tek na pola ukopčala kako se pravilno rade ... sklekove nisam pravilno radila, to nikad nisam znala.
Ono što me je privuklo je smanjenje obima stomaka, gde je meni višak kože najkritičniji, kod svih žena koje su prikazale fotografije. Ako moji rezultati budu 1/3 njihovih, ja ću biti presrećna!!!
Juče nije bilo lako, nadam se da će danas biti lakše i sa manje pauzica ... probaću da izguram to kako treba. Ove fotke motivišu!!!!
Što se obuće tiče, ja imam par divnih prolećnih/letnjih sportskih štiklica koje sam kupila kad nije bila strašna vrućina, a kad je došlo vreme da se nose, od vrućine i viška kilaže noge oteknu i ... nije bilo šanse da ih navučem. Radujem se što ću ove godine imati prilike da ih nosim. Tako da, usled oticanja, leti sam definitivno nosila veći broj obuće nego zimi.
Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).
Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.