Moram da krenem s lepim vestima... malo dete je upravo došlo sa svog prvog ispita klavira i dobio sam 5.

Eto tako, imate pozdrav od Jerka, a ja sam još pre neki dan obećala neki žešći voćni kup kad bude položio, pa ćemo ga voditi u brljanje večeras ako meni bude iole dobro.
Kod mene danas neki minijaturni napredak sa izbacivanjem vode, ali kao da koči opet... imam bukvalno upalu stomačnih mišića koliko mi je stomak juče bio naduven, sad je za trun bolje, ali i dalje ne valja, samo što sam ja nepopravljivi optimista pa se čak nadam da se večeras ogrebem za nešto na formu liganja...

Tj. ako budem mogla da obujem ijedne sandale/klompe/papuče, a mogla bih i bosa.
Nemam nikakav pametan jelovnik koji bih danas upisala, najverovatnije ću pokušati da do večere izdržim na vodi, čaju i paradajzu (a pošto će me Lass sad podsetiti da ne treba da solim paradajz - ne solim ga nikad, od detinjstva ga njopam kao voće

), eventualno će pasti redovna neskafa, ali kod kuće. Danas kao za inat imam opet prinudno slobodan dan (završila sam posao pre planiranog roka), a ne mogu da se šećkam nikud preko dana jer izgledam kao Džaba Hat. (Računam da uveče po mraku mogu da se išunjam na vrhovima pipaka da me niko ne vidi.)
Svima

, danas ću taman imati vremena da malo više zavirim u druge dnevnike.