Hvala, dame, na podršci mojim sandalama.

(Dobro zvuči, forum za podršku sandalama.)
Ma nisam skromna u tom smislu, Lass, nit sam ikad bila, volim upadljivu garderobu i rado priznajem taj greh

, ali poslednjih godina ipak vodim računa da ne izgleda neumesno... neke stvari ne stoje isto kad imaš 20 i kad imaš 40... i valjda sam se prvi put u životu pokolebala oko nečeg takvog. U stvari, priznajem da me je prekjuče uhvatio blagi bluz kad sam ih isprobala u kombinaciji sa šorcićem ispred ogledala i shvatila koliko tu seva celulit i opuštena koža, samo sam pomislila kako sam, eto, otpevala svoje... ali onda mi je juče došlo do mozga da bi mnogo pametnije bilo da krenem u fajt protiv celulita nego da kukam ispred ogledala... Oni gelovi jesu pomogli da se istopi veći deo, ali za ove fine dronjke moraće da se krene s dodatnim vežbicama i masažom... valjda mi je i trebao neki takav bluz da bih se uozbiljila.
Vaga je rešila da mi pomeri mozak... danas opet pokazuje nešto sasvim fino, malo više nego na tikeru, ali to je kilo i po manje nego juče. Izgleda da je ipak bila neka voda... tako da zasad neću da menjam ništa, do sutra, da budem sigurna šta je posredi. A sinoć smo se baš odvalili od jaze, mislim da lepšu nisam jela u životu, šta da kažem kad je nas šest sekretara SKOJ-a spucalo skoro cela dva povelika buta sa sve bubrežnjacima... onako vruće... niko se nije uhvatio za hleb. Samo smo obilno zalivali kiselim mlekom (s mlevenim kimom, biberom, ljutom tucanom, rendanim belim lukom, svežim bosiljkom i masl. uljem - preporučujem), očekivala sam da danas vaga prsne, a ona me još i nagradi.

Pa je mm danas udario teoriju da se ja u stvari naduvam od pomanjkanja jagnjećeg pečenja... eto, čovek shvatio šta je problem.

Danas - otprilike:
D: jogurt s lanom i začinima
R: kupus salata
U: neskafa sa 2 dl mleka, salata od krastavaca
V: ostaci od jage, mlad luk kiselo mleko
noćna užina - čaša kiselog mleka, tikvica s belim lukom na suvom tiganju