).Večeras sam ipak rešila da uživam u miru i spokoju, tako da sam upisala standardnu večeru... našla sam i šta ću da radim, tako da veče neće propasti. A utre ćemo u štetu.

).

Dudo,lepo se provedi

Ja sam pri tom vrlo gospodski ceo rukav polila čilijem, od ramena pa sve do dole, ali osećala sam se kao jedna tako fina gospođa da malčice čilija ne može da me pokvari...
Kući smo došli u svanuće, a onda ovaj divni dan.
Sad sam upravo dobila poziv da idem s društvom na jezero (prilika da se osunčam sat-dva), i razmišljam da li i to mogu sebi da priuštim, ali Jerko sutra ima ispit iz klavira, a veoma kasno je dobio konačni izbor vežbi (zbog čega sam dodatno pobesnela, u naše vreme ispitne vežbe su nam davali minimum dva-tri meseca ranije), pa je sav istraumiran... možda bi bilo pametno da ga spakujem i da zajedno zapucamo, da se dete opusti, a na ispitu šta bude.
Ali dobro je, dobro je dok me ljudi prepoznaju, znači da ličim na sebe.
Odoh da odvučem ove ostale negde u grad na nes, da bi ljudi mogli na miru da se muvaju.
- salata od krastavaca, oko 100 g šunke, nekoliko kašika seckanih kiselih paprika u pavlaci
.

Poručila sam im juče da nam više oslobode jezero, idu divni dani, a njih dvoje kilave. Ako nam još jednom to urade, bogme ćemo ih isprepadati iz nekog žbunja.
A onda sam ustala naduvena kao balonče (ne sumnjam da su doprinele one preslane paprike i šunka) i s najgorom grižom savesti. Na sve to hoće mm da me vodi u kupovinu nekih sandala, juče je svečano najavio da idemo da mi ih kupi (da se ne bih više lepila na taj izlog kao kreten kad god prođemo), a meni nožice bajno otečene... razmišljam da li da odsečem petu ili prste, kao Pepeljugine polusestre... ukratko, blam. (Htela sam usput da vidim i neke šorciće, al' tek to ne dolazi sad u obzir.) Ali ima to i svoju dobru stranu, podsetilo me na one slavne dane kad sam hronično kupovala broj veće cipele i odeću na lastiš.
Tako da sad neće biti brljanja... bar neki dan. 

, o'ma da prijaviš šta se pazarilo kad se vratiš!!! A za brlj - pa imaš ti ženo dušu!!! Sediš do nekog doba, a znamo kako noć deluje na apetit
.....najgore je stvarno morning after, znam...i često ga viđam
!

dudank napisao:... (da se ne bih više lepila na taj izlog kao kreten kad god prođemo)...
hi*hi ... e jesi blesa ... pa kako onda da te ne obozavljem?!?dudank napisao:... Ali ima to i svoju dobru stranu, podsetilo me na one slavne dane kad sam hronično kupovala broj veće cipele i odeću na lastiš ...
tako je !!! dole trenerke na lastis !!! mozda samo vikendom ...
dudank napisao: ceo rukav polila čilijem, od ramena pa sve do dole,

Al' da ti kažem, stvarno skreće pažnju s celulita... svi su mi gledali u ruku...Što je dodatno doprinelo tvom mladalačkom izgledu, dodavši mu notu neobavezne elegancije![]()

. Sviđaju mi se 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.