Tu sam, evo oporavljam se.
Juče je bio lep radni dan (lep zato što sam efikasno radila, bez blejanja, i zakočila mnogo pre zombi faze), a valjda su delovali i oni neradni dani, pa sam posle milion godina izašla u grad smirena... obično izađem sva napeta, kao kuče s lanca, i onda istresam nagomilanu nervozu na razne burne načine, a sinoć mi nešto baš bi onako fajn, da gledam druge kako divljaju, a mi sedimo, gledamo kako milicija interveniše oko nas i gospodski pijemo pivce.

Ja sam pri tom vrlo gospodski ceo rukav polila čilijem, od ramena pa sve do dole, ali osećala sam se kao jedna tako fina gospođa da malčice čilija ne može da me pokvari...

Kući smo došli u svanuće, a onda ovaj divni dan.

Sad sam upravo dobila poziv da idem s društvom na jezero (prilika da se osunčam sat-dva), i razmišljam da li i to mogu sebi da priuštim, ali Jerko sutra ima ispit iz klavira, a veoma kasno je dobio konačni izbor vežbi (zbog čega sam dodatno pobesnela, u naše vreme ispitne vežbe su nam davali minimum dva-tri meseca ranije), pa je sav istraumiran... možda bi bilo pametno da ga spakujem i da zajedno zapucamo, da se dete opusti, a na ispitu šta bude.
Eh da, sinoć sam srela ortaka kog nisam videla dobrih 10 godina, izgrlismo se, izljubismo... i prvo što mi je rekao bilo je kako se nisam ni za dlaku promenila, baš se onako i začudio i oduševio, a ja se mislim: "Nisi me ti video u međuvremenu..."

Ali dobro je, dobro je dok me ljudi prepoznaju, znači da ličim na sebe.
Edit* - Sad sam pala od smeha, krenuli su da rade mobilni, ko ide, ko ne ide... a onda se ispostavlja da jedna drugarica već ima zakazan sudar na istom tom jezeru, a ne zna kako da nam kaže da nije poželjno da mi ostale banemo u čoporu...

Odoh da odvučem ove ostale negde u grad na nes, da bi ljudi mogli na miru da se muvaju.
Juče:
D: jogurt s lanom
R: preskočila
U: neskafa s 1 dl mleka
V: 2 parčeta pice (tanka), pivo (količina... osrednja)Danas:
D: jogurt s lanom
R: salata
U: neskafa sa 1 dl mleka + još jedna neskafa + malo pivo (i kud izađoh na taj nes)
V: izmena: belo meso u susamu 200 g, s belim sosom od badema - manji tanjir (badem je lažni, kanula sam uljani ekstrakt, a brašno je proseno), mlad luk
brlj - umeren ali neplaniran
- salata od krastavaca, oko 100 g šunke, nekoliko kašika seckanih kiselih paprika u pavlaci