Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 15 godine

Bih ja, kad se ne bi ticalo raznih trećih i četvrtih strana (ali potrudiću se da ostavim za sobom memoare... :16: ).

Večeras sam ipak rešila da uživam u miru i spokoju, tako da sam upisala standardnu večeru... našla sam i šta ću da radim, tako da veče neće propasti. A utre ćemo u štetu. :headbang:
  • Naja
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od Naja » pre 15 godine

:ZZ02: Dudo,lepo se provedi
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 15 godine

Puzicu, kako si mi? Bas mi nesto nedostajes ... Malo sam drinc-drinc ...
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Tu sam, evo oporavljam se. :)

Juče je bio lep radni dan (lep zato što sam efikasno radila, bez blejanja, i zakočila mnogo pre zombi faze), a valjda su delovali i oni neradni dani, pa sam posle milion godina izašla u grad smirena... obično izađem sva napeta, kao kuče s lanca, i onda istresam nagomilanu nervozu na razne burne načine, a sinoć mi nešto baš bi onako fajn, da gledam druge kako divljaju, a mi sedimo, gledamo kako milicija interveniše oko nas i gospodski pijemo pivce. :) Ja sam pri tom vrlo gospodski ceo rukav polila čilijem, od ramena pa sve do dole, ali osećala sam se kao jedna tako fina gospođa da malčice čilija ne može da me pokvari... :16: Kući smo došli u svanuće, a onda ovaj divni dan. :013: Sad sam upravo dobila poziv da idem s društvom na jezero (prilika da se osunčam sat-dva), i razmišljam da li i to mogu sebi da priuštim, ali Jerko sutra ima ispit iz klavira, a veoma kasno je dobio konačni izbor vežbi (zbog čega sam dodatno pobesnela, u naše vreme ispitne vežbe su nam davali minimum dva-tri meseca ranije), pa je sav istraumiran... možda bi bilo pametno da ga spakujem i da zajedno zapucamo, da se dete opusti, a na ispitu šta bude. :cry:

Eh da, sinoć sam srela ortaka kog nisam videla dobrih 10 godina, izgrlismo se, izljubismo... i prvo što mi je rekao bilo je kako se nisam ni za dlaku promenila, baš se onako i začudio i oduševio, a ja se mislim: "Nisi me ti video u međuvremenu..." :16: Ali dobro je, dobro je dok me ljudi prepoznaju, znači da ličim na sebe. :headbang:

Edit* - Sad sam pala od smeha, krenuli su da rade mobilni, ko ide, ko ne ide... a onda se ispostavlja da jedna drugarica već ima zakazan sudar na istom tom jezeru, a ne zna kako da nam kaže da nije poželjno da mi ostale banemo u čoporu... :16: Odoh da odvučem ove ostale negde u grad na nes, da bi ljudi mogli na miru da se muvaju. 8)

Juče:

D: jogurt s lanom
    R: preskočila
    U: neskafa s 1 dl mleka
    V: 2 parčeta pice (tanka), pivo (količina... osrednja)

Danas:

D: jogurt s lanom
    R: salata
    U: neskafa sa 1 dl mleka + još jedna neskafa + malo pivo (i kud izađoh na taj nes)
    V: izmena: belo meso u susamu 200 g, s belim sosom od badema - manji tanjir (badem je lažni, kanula sam uljani ekstrakt, a brašno je proseno), mlad luk

brlj - umeren ali neplaniran :bas_tuzan: - salata od krastavaca, oko 100 g šunke, nekoliko kašika seckanih kiselih paprika u pavlaci
    Poslednja izmena od dudank u 07 Jun 2010, 03:49, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • ENNA
    Početnik
    Početnik

od ENNA » pre 15 godine

Haha, već zamišljam žensku ekipicu kako vreba iz žbuna iščekujući razvoj situacije :D .
    A kompliment od ortaka je odlična motivacija! :)
  • ducamoris
    Početnik
    Početnik

od ducamoris » pre 15 godine

I jesu li se smuvali?

radoznala ja...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma nisu, što je najgore... :16: Poručila sam im juče da nam više oslobode jezero, idu divni dani, a njih dvoje kilave. Ako nam još jednom to urade, bogme ćemo ih isprepadati iz nekog žbunja. :evil:

E sad, iz prethodnog posta se vidi da sam ja noćas svojski brljala... opet sam zaginula s radom do pola četiri, a večerala sam bila oko pola devet... i pade "užina" noćas u dva, nije bilo šanse da izdržim - ipak i mom jadnom mozgu treba hrane... :bas_tuzan: A onda sam ustala naduvena kao balonče (ne sumnjam da su doprinele one preslane paprike i šunka) i s najgorom grižom savesti. Na sve to hoće mm da me vodi u kupovinu nekih sandala, juče je svečano najavio da idemo da mi ih kupi (da se ne bih više lepila na taj izlog kao kreten kad god prođemo), a meni nožice bajno otečene... razmišljam da li da odsečem petu ili prste, kao Pepeljugine polusestre... ukratko, blam. (Htela sam usput da vidim i neke šorciće, al' tek to ne dolazi sad u obzir.) Ali ima to i svoju dobru stranu, podsetilo me na one slavne dane kad sam hronično kupovala broj veće cipele i odeću na lastiš. :17: Tako da sad neće biti brljanja... bar neki dan. :)

Doručak zasad preskačem jer nema gde da stane, "doručkovala" bih neskaficu, pa je raspored verovatno ovaj:

nešto: neskafa sa 1 dl mleka
    R: jogurt s lanom, salata
    U: salata (paradajz pa krastavac)
    U2: još jedna neskafa sa 1 dl mleka
    V: propisna juneća šnicla od 200 g, kupus salata, malo tikvica na suvom tiganju, nekoliko kašika paprika s pavlakom (i ležem ranije)

edit* - NISAM legla ranije, i pojela sam usred noći naviljak kupus salate s limunom i zveknula čašu piva
    Poslednja izmena od dudank u 08 Jun 2010, 16:33, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • madam mim
    Amater
    Amater

od madam mim » pre 15 godine

Hepi šoping :D , o'ma da prijaviš šta se pazarilo kad se vratiš!!! A za brlj - pa imaš ti ženo dušu!!! Sediš do nekog doba, a znamo kako noć deluje na apetit :shock: .....najgore je stvarno morning after, znam...i često ga viđam :oops: !
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od 314pezos » pre 15 godine

Jednog s'grivu ili s'rozi za Dudu od Gige :D
    Slika
    Slika
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 15 godine

dudank napisao:... (da se ne bih više lepila na taj izlog kao kreten kad god prođemo)...

Slika hi*hi ... e jesi blesa ... pa kako onda da te ne obozavljem?!?
    dudank napisao:... Ali ima to i svoju dobru stranu, podsetilo me na one slavne dane kad sam hronično kupovala broj veće cipele i odeću na lastiš ...

Slika tako je !!! dole trenerke na lastis !!! mozda samo vikendom ...
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

dudank napisao: ceo rukav polila čilijem, od ramena pa sve do dole,

Što je dodatno doprinelo tvom mladalačkom izgledu, dodavši mu notu neobavezne elegancije :16: :-P
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

S rozi, Gile, s rozi... :headbang: Dobro ti nama došao natrag, samo nek si tu, pa makar nas i navodio na razna iskušenja... :D
    Što je dodatno doprinelo tvom mladalačkom izgledu, dodavši mu notu neobavezne elegancije :16: :-P
    Al' da ti kažem, stvarno skreće pažnju s celulita... svi su mi gledali u ruku... :005:

E, a sad ovo spec. za Mim:

A i nije samo za Mim, nego me zanima da li sam ja normalna što sam kupila ovo čudo... htela sam skroz druge, jednostavnije (i pristojnije), ali su bile loše urađene (od onih što izleće stopalo), i onda sam krenula po prodavnicama da tražim slične, i naletim na ove lutke... i možda ja njih ne bih ni kupila (mislim, jesam se zaljubila, ali ipak su malo upadljivije... malo...), ali prvo mi je bilo lepo da se šetkam u njima po prodavnici... pa onda zovnem kumu da istrči s posla (pošto radi preko puta) i da vidi kako su slatke... pa smo onda zajedno šetkale po prodavnici... onda sam probala da malo igram u njima (da vidim kako su izbalansirane), pa ustanovila da malo "vuku napred", na šta će kuma reći da to nije zgodno kad idemo u *** (neću da reklamiram kafić), zbog one nezgodne stepenice gde se ionako uvek pokršim i padnem... pa sam ja doviknula mm da skokne po dva piva da vidim kako ću da hodam u njima posle... a on je jadan propadao u zemlju od stida (ali zašto se pa devojke ne bi malo provodile u praznoj radnji? :D ), i na kraju sam ga do kraja izbrukala kad sam prodavačici mrtva ozbiljna rekla: "Meni spakujte cipele, a plaća moj sponzor" i zbrisala sa sandalama... dakle, trebalo mu je videti facu kad je izašao iz radnje. :16: Vredelo je makar toga. Ali sam i dalje vrlo sumnjičava na šta ću da ličim kad se nakačim na ovo... blago rečeno, biće na granici neukusa. :cry:

Od ostalih aktivnosti bila je samo luda brza šetnja i neskafa... za danas dosta. :)
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Sjajne sandališke za sjajnu ženu! :009:
    E, baš me lepo nasmeja, ove su samo za izlaske, sa sponzorom, a on neka vidi šta će, a za svaki dan, kupi starke, vidi gde Las kupuje, i ja ću da kupim, i svi na forumu da kupimo starke, pa da giljamo do beskraja i nazad, sa minusom u kilama, a novci, pa ostaće valjda za po jedno ladno sa kragnom.
    Pa neka puknu dušmani!
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

Sandale su baš extra. Još ako su udobne za ples, već te vidim kako zumbaš u njima, onako za sponzorove oči :evil: . Sviđaju mi se :)
  • ENNA
    Početnik
    Početnik

od ENNA » pre 15 godine

A ja baš razmišljam o čijim to sandalicama bruji čitava Palanka. A ono... :evil:
    Komšinice, kada budeš šetala, ušinuće se mnogi vratovi. :evil:
Odgovori 9033 postova