Kako da ih ne volim, zna se šta je

. Uzeo mužić pet velikih niski (mogu i oko vrata da ih nosim, vrlo su dekorativne), tako da će danas (nadam se) pasti begova čorba posle milion godina.

E, sad bi uz njih išlo još nešto ala turka... ali zbog mog neslavnog današnjeg merenja, bićemo fini... nešto sam se nadula opet (hleb li je, lekovi li su), a ja do sutra uveče moram da splasnem kako znam i umem da bih mogla da obujem bilo šta sem patika. (Da se ja pitam, idealni izlazak u provod bi mi bio totalno bez obuće, nema ništa lepše nego kad igraš bos, ali nisam sigurna da bi ovdašnji narod to pozdravio.) U svakom slučaju, danas 2,3 kila više i osećam se prilično grozno, ali se pravim da mi nije ništa.
Eh, da, sem što mi je doneo bamje, mm je doneo s puta još kilo i nešto manje, dakle smršao je na 79 i izgleda bajno... i ljubomorna sam.
Stariji sin večeras ima maturu... zbog nečega nije hteo da kupuje ništa od odeće i obuće (samo je uzeo sladak prsluk), hoće da ide u starkama... ovo bi Lass pozdravila. Da su mi te godine, ni meni ne bi smetalo da idem u starkama... hehe.

(A možda mu je retroaktivno proradila i savest, njegov osmi razred nas je koštao kao da se ženi.) Šta da kažem... dete je završilo gimnaziju s Vukovom diplomom, sad još samo da odradi prijemni, i moram da priznam da sam mnogo ponosna majka.
Da upišem jelo, pa odoh da kuvam ivu...
D: jogurt s lanom i začinima
R: zapečeno povrće s kajmakom i žumancima (isto kao prekjuče, ali nije ostatak nego me sinoć terali da im pravim opet
)
U: neskafa sa 1 dl mleka
V: begova čorba (s piletinom i junetinom), salata - i dodala malo domaće suve kobasice i sira da popunim ćoškiće