Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od lasata » pre 15 godine

Puzicu, ti si se nesto utisala... Jos cu stvarno pomisliti da patis za dragim... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • ducamoris
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od ducamoris » pre 15 godine

Nadam se da je večera prošla kako treba. 8)
    Hajde, ostavi cigarete, ja ostavila pre dve godine posle godina pušačkog staža.
    :mahalo: :009: :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 15 godine

lasata napisao:Puzicu, ti si se nesto utisala... Jos cu stvarno pomisliti da patis za dragim... :)

Pa bre, Lass, šta da ti kažem... :) Ono jest da imam posla preko glavudže, ali smo moj dragi i ja kao Lolek i Bolek, nismo navikli da se odvajamo. Pa patuckamo, onako... nije loše za dijetu, ali iskreno jedva čekam četvrtak. Evo, priznajem javno, a vi se smejte... nedostaje mi mm. :)

ducamoris napisao:Nadam se da je večera prošla kako treba. 8)
    Hajde, ostavi cigarete, ja ostavila pre dve godine posle godina pušačkog staža.
    :mahalo: :009: :009:

Bih ja, al' kako narodu da pogledam u oči? :16: Hvala na lepim željama i pametnom savetu, ali teška posla... s decenijama pušenje postane "deo misaonog procesa", ne znam kako da objasnim, deo ličnosti... ne vidim sebe bez cigarete. Ali za smanjivanje - svaka podrška dobrodošla. Za početak treba da regulišem san... dok sam jesenas spavala redovno, mnogo manje sam i pušila. Ali sam prestala da sanjam... i baš je bilo mučenje. Nije za svakog uredan život. :cry:

Kad sam već uletela u novi dan, da priznam grehe... neplaniran izlazak, pica je OK jer je bilo malo parče (upisala sam je), isto tako i nekoliko zalogaja dinstanog povrća kad sam došla kući, ali s pivom sam malo prećerala kalorijski iznos... pa uvratih dve poznanice na jutarnju kafu (u 3 noću), i umesto kafe tresnuh još i radžu (s Crnog mora, od muskatnog grožđa - mehlem!). Živo me zanima šta će sutra vaga da kaže. (A šta ću ja njoj reći, to verovatno nije za pisanje.)

I taman da ubacim i jelovnik... deci sam ovih dana titrala ***ca, tako da sutra pravim jelo sprama sebe i svoje dijete, a oni nek se tu nađu.

D: jogurt s lanom i začinima
    R: probala bih hleb, izgleda da mi sad ne smeta - zn'či, jedno 40 g hleba i salata
    U: izmena - mešano povrće zapečeno sa sirom i kajmakom i žumancima
    V: verovatno barena šunka 200 g, salata, pavlaka 12%

(Akonto izmene - trebalo je da bude minestrone čorbica, ali nađoh se na kraju s decom na sredini, napravili smo što svi jedemo. :) )
    Poslednja izmena od dudank u 26 May 2010, 21:20, izmenjeno 3 puta ukupno.
  • madam mim
    Amater
    Amater

od madam mim » pre 15 godine

E, ako je s Crnog mora, onda u redu :D , tamo se kalorije zapravo oduzimaju! :pivo:
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 15 godine

dudank napisao:... i umesto kafe tresnuh još i radžu (s Crnog mora, od muskatnog grožđa - mehlem!). Živo me zanima šta će sutra vaga da kaže.

Slikadal' te mozda zanima sta bi ja da ka'em?Slika
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mico, ka'i slobodno... znam š'a mis'iš... :D

Oporo-slatka i suva, samo to ću reći. :headbang: (Iz područja koje godišnje ima najviše sunčanih dana na Crnom moru... pa vi vi'te.)

Da dopunim današnji izveštaj: danas imam malu pauzu u poslu, pa sam slatko bazala po gradu (to mu dođe neka FA), svratila do kume da vidim kako joj napreduje slatko od jagoda, slatko nisam probala ali pivo jesam (dobro joj je ispalo :16: ), tako da mu to dođe brljić... povrće se tek sad peče, zakasnila sam sa svime redom :03: (zakasnila sam sebi, deca su imala svoj ručak), i još nisam uspela da lociram kozji sir u zamrzivaču, nego sam morala da stavim kajmak... to će biti milion kalorija, ali svejedno je dan divan. :D

U celoj priči bi do subote trebalo da magično istopim kilo jer me čeka extra prigoda, i usput pokušavam da nađem neku jeftinu a lepu garderobicu, videla sam neke super elegantne šorceve pa ih trenutno razmatram. :evil:
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Kakava ti je to prigoda za sorc? :? Ides na neki prigodan izlet? Radoznala ja... Slika
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mislila sam na elegantan večernji... pa zar ličim na sportski tip žene! :16:

Našla sam crni minimalac koji pomalo svetluca (izgledaću kao Grand šou, ali bože moj), prigoda je kumin rođendan i strogo devojačka (mm se ne računa, on ide s nama da nas čuva), pa smo se dogovorile da se ekstra unakazimo s garderobom... što rekao jedan moj poznanik, "što kraće i što tešnIje". :16: Mogao bi ovaj moj makro da uzme i neku kintu na nama... eto, ukratko, za subotu najavljujem brlj i po, a u nedelju vodeni dan. :D
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 15 godine

Auhhh ... kad sevnu batacici ! Raspali puzicu iz sve snage, sad imas i ok drustvance! I pobrljavi u totalu!
    Slika
    Hipa-Hipa!!!
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Staraću se. :headbang: Hehe, kako je to veselo... kad matorke odlepe... :)

Još razvlačim jutarnju kafu i pokušavam da se organizujem u glavi... gledam oko sebe i nije mi jasno kako se kuća za poslednjih 36 sati pretvorila u :prasence: :prasence: :prasence: , koji ću morati da sredim ako mislim da ne poludim... zasuli su mi dvopekom fotokopije iz kojih radim, na podu su perca od luka i jedna roze cevčica za sok umacana mlekom... dakle, sedim i tužno gledam sve to jer nemam snage da krenem sa akcijom, a stariji sin je zapalio u NS kod devojke te ne mogu ni da sprovedem pokolj mladenaca vitlejemskih... Vaga mi pokazala kilo više i bacila me u besno stanje (jesam brljkala s pivom, ali sam količinski jela minimalno - očekivala sam minus), u međuvremenu mi iz nepoznatih razloga crklo preko noći neko cveće u saksiji... dakle, jedan od onih dana koje bi trebalo preskočiti, ali uprkos tome ne skidam osmeh jer danas dolazi mm!! :013: (Koji mi, uzgred budi rečeno, donosi bamje :skakutalo: - mislim, uželela sam se ja njega, ali nisu ni bamje za potcenjivanje.)

Znači, sad dubok udisaj, pa kramp i lopatu u ruke... krećem sa ekskavacijom kujne.

D: jogurt s lanom
    R: ostaci povrća od juče
    V1: verovatno bajat autobuski sendvič koji će doneti mm (bože, kako ja volim bajate autobuske sendviče :cry: ), salata od pečenih paprika
  • madam mim
    Amater
    Amater

Briga te baš za to kilo, neKe to od pifca :wink: - a za te sendviče koji odstoje i mene vezuju nežna osećanja :) .Srećan rad, majstore!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Imam ja već razvijen plan za posao, to sam s jednom prijateljicom razradila... pazi ove proizvodne stavke:

- autobuski sendviči (cena zavisi od relacije, npr. najjeftinija klasa je ono tipa Beograd-Zrenjanin-Beograd... a najskuplji idu preko Beča i Moskve, oni su, naravno, i najbajatiji i najviše mirišu na autobus)
    - rođendanski sendviči (napravljeni dva dana ranije, deca su ih samo ištrapala prstima i eventualno pokupila čajnu)
    - ekskurzijski lanč paketi (sve rastopljeno, ne zna se šta je jaje, šta zdenka, šta pašteta)
    - slavski poslaci (ovo samo u sezoni slava, za one koje je sramota da kažu da im domaćin nije ništa poslao)
    - grobljanski poslaci, strogo u stilu uže Šumadije (na kartonskom tanjiriću u kesi od zamrzivača - parče pečenja, batak, hladna gibanica, "tako", smoki, sve umazano u fil od princes krofne koja se raspljovila)

itd. Šta kažeš na biznis, a?

Dovela sam kuhinju u polupristojno stanje i baldisala, uf! - pauza pa nastavljam - a u međuvremenu se ispostavilo da sam najgora majka koja ne zna gde su joj deca, tj. dete uopšte nije otišlo u NS, nego je samo izašlo iz kuće... pitam ga što nije u NS, kaže: "Bože, mama, pa sutra imam matursko veče..." Koje bre matursko veče...? Sve sam pobrkala, užas. :)
  • madam mim
    Amater
    Amater

Šta kažeš na biznis, a?

:16: - osobito me se dojmio grobljanski lanč paket :D
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Ako bi mogao jedan dogy bag u koji bi sprčkala sve gore navedeno... :D
  • mirnisan
    Amater
    Amater

od mirnisan » pre 15 godine

dudank napisao: ali uprkos tome ne skidam osmeh jer danas dolazi mm!! (Koji mi, uzgred budi rečeno, donosi bamje - mislim, uželela sam se ja njega, ali nisu ni bamje za potcenjivanje.)Znači, sad dubok udisaj, pa kramp i lopatu u ruke... krećem sa ekskavacijom kujne.

voliš bamije? :D ti si mi postala prava bosanka :30: dobre su,dobre. :D
    svaki se nered pospremi,zato glavu gore,nek je provod bio dobar. :pivo:

Oporo-slatka i suva, samo to ću reći.- :o ne prelazi na moj teren. :roll:
Odgovori 9033 postova