Odgovori 1041 post
I ljubav sam pojela!
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

Re: I ljubav sam pojela!

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Vratih se...cao dame :) Nemam vremena za puno piskaranja, odoh da odmaram pa se pišemo sutra.
    Sve u globalu nije bilo loše. Kasnije ću da sumiram sta je bilo na jelovniku. Mislim da nisam preterala...bar po stomaku nisam osetila :) U svakom slučaju nisam mogla puno da izvoljevam u gostima al sam se trudila :) kako god da je bilo, sutra je novi dan i ja idem dalje.
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • signorina
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine

od signorina » pre 9 godine

Dobrodošla, srećo! Nadam se da si se lijepo provela, to je najvažnije. A tvoj stav o beskompromisnom nastavljanju dalje je svakako jedini ispravan. :ljubav:
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Hvala draga...nije bilo loše...lepo sam se provela, a kada sam stala na vagu imala sam čemu jutros i da se obradujem :) posle dve nedelje ne micanja i čak plusa od 2kg koliko je jednog jutra bilo...pomerilo se na dole.
    KAd se malo bolje organizujem javicu se opet... :)
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Bravo!!! Istrajnost se isplati!
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 11 godine

od ivaiva » pre 9 godine

Bravo bravo!Javljaj sto pre rezultat da se radujemo zajedno!!! :013:
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 9 godine

Pa bravo!!!! I vraćaj se u dnevnik :009:
  • oliveras
    Amater
    Amater

od oliveras » pre 9 godine

Bravo bravo ;)
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
  • alfa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od alfa » pre 9 godine

Super!
    I mi smo se iskreno obradovali :)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 9 godine

Odlične vesti! :D (ne znam samo zašto nisam iznenađena :neznalica: )
    U svakom slučaju, ti si predstavnik (manje) grupe onih koji nastoje da vode računa o tome šta i kako jedu ili piju i koji ne negiraju realnost i trude se da se upravljaju prema tome...

Nego, spomenula si da si kupila psilijum...pa htedoh da ti kažem da ga ipak baciš u đubre jer se povezuje sa rizikom raka creva...
    Zahvaljujući mojoj drugarici koja stvari ozbiljno studira i proučava (pod studira ne mislim da je student nego osoba koja se informiše i prati naučna dostignuća) u mogućnosti sam da ti dam link o tome (a link dalje sadrži link prema jednom od radova na tu temu).... Ne znam da li razumeš engleski, ako ne - mogu da ti prevedem...
    http://www.sott.net/article/257296-High ... ancer-risk
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Uh...evo me...obaram sopstvene rekorde...izdržala sam ceo trening sa Jilian i dalje se znojim :D Puno sam hrane i smeća sebi dozvolila zadnja 3 dana, a protivnik sam istog.
    Moj poraz - Prekinula sam post jer je u gostima zaista bilo teško...i nisam mogla izvoljevati niti sama sebi spremati hranu. Petak je prošao solidno sa nekih 1400 kcal subota sa oko 1900 kcal, nedelja isto oko 2000 kcal...danas sam se vrtela oko 1500kcal...moram priznati da je u većini zaslužna testenina jer je bila najmanje zlo...pojela sam par kolača od suvog voća, Brazilske orahe koji inače jesu kalorični...neki sir...čajnu...ni P od povrće niti dobrog komada mesa...sve neka bzvz hrana...nisam vežbala, ali sam šetala puno i puno se znojila penjala na sprat kuće bar 20x dnevno...nisam pila sokove niti alkohol i nisam ponosna na predhodni vikend, ali mislim da cu uspeti da se vratim u neku normalu...

Debeliccka...počela sam da ga koristim danas...razmišljala sam da li da nastavim...inače imam strah od hrane koju ne mogu da vidim ( ili bar predpostavim) kako nastaje...taj Psilijum beži sa kašike!!! KAo da je naelektrisan...kašiku nisam mogla oprati od te...mase! Na istom principu Radio je i onaj Fiber za mršavljenje i pola sam bacila...ako kašiku ne mogu da operem...kako izlazi iz želuca? :cry:

Hvala za podršku...znači mi mnogo, jer je van ovog foruma i nemam :)
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Dakle-baci. Ja ću tek sad da pročitam tekst, ali unaprijed vjerujem da je to zlo i da ga treba izbjegavati, kao i sojin lecitin, margarine, šećere i magične e-oznake.
    Ok što si mrsila to i nekako, ali kakvi su to domaćini koji ne prave meso i povrće kad goste gosta? Ja se zalažem za izvoljevanje i kad idem u goste i kad sam domaćin. Sto puta je lakše u oba slučaja. Mislim neko može da isplanira za ručak da mi servira savršene špagete u nekom super sosu, a ja ih ne bi prinjela ustima i on bi se sekirao što me nije "ispoštovao", a isto tako volim da mi moji gosti kažu šta vole da jedu, a šta ne pa da se uklapam.
    Kako misliš nemaš podršku mimo foruma? Zar ne žele svi da skineš taj teret s leđa, da ne kažem kukova?
    Bravo za JM, ali ja iskreno mislim da je ovo preagresivan trening za tvoju situaciju, što zdravstveno tako i kilažnu. :009:
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Komplikovana je situacija...cela sam komplikovana...čak i posle 28 godina :) i svi oko mene su komplikovani :D
    JM jeste preagresivna...ali ne brini...radim samo ono sto je u skladu sa mojim mogućnostima...teže vežbe nadoknadim onim koje su za mene lakše, samo ih ponovim :) bitno mi je da skratim pauze i da steknem kondiciju jer preko zime moji mišići izumiru i svako proleće se osećam kao međed koji izlazi iz pećine...kao da učim ponovo da hodam :D
    Da, žele oni...ali uvek imaju neki "lakši" i pametniji način, a sve ostalo što ja uradim bude milion puta si pokušala vidiš da ne uspeva"...i tako...
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Lajk za međed iz pećine poređenje.
    Khm dokazi se traže, pa ćeš i dokazati da se može, a da hoćeš to si već dokazala. Ja sam imala sreću da su me svi podržavali, imala sam samo dva zla komentara i pamtim ih odlično. Jedan je od bišeg zeta - kreten, a drugi je od poznanika koji se nešto podsmjehnuo u fazonu "kako ćeš da smršaš kad jedeš ....". Zeta nisam srela, i bolje mu je da ga ne sretnem, a poznanik je zaboravio da je bilo šta rekao i svaki put me hvali. Jedva čekam da vidim kako ćeš da izgledaš 1.6., pa onda 31.12.2016. :009:
    Raskomplikuj bar sebe, pošto druge ne možeš :wink: .
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

NAdam se da ću 01.06. imati bar 15kg manje...sledeća godina će mi biti puna nekih misija, bar želim da bude jer ih zaslužujem. :) Moram da vratim sebe sebi i da vratim sebi sve ono što su mi drugi oduzeli ( a ja im dozvolila). Borac sam i dalje, šta god drugi da misle... borac ću i da ostanem. :)
  • signorina
    Amater
    Amater

od signorina » pre 9 godine

Tebi_Za_Ljubav napisao:NAdam se da ću 01.06. imati bar 15kg manje...sledeća godina će mi biti puna nekih misija, bar želim da bude jer ih zaslužujem. :) Moram da vratim sebe sebi i da vratim sebi sve ono što su mi drugi oduzeli ( a ja im dozvolila). Borac sam i dalje, šta god drugi da misle... borac ću i da ostanem. :)

Ista situacija i kod mene! Zajedno je lakše! :30:
    I čestitke na minusu! :skakutalo: :veseljak:
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
Odgovori 1041 post