Što se tiče brojanja kalorija, kao što sam i napisala sinoć, uradila sam to juče samo iz radoznalosti (jer sam imala 30 obroka na jučerašnji V dan, pa mi bilo zanimljivo) inače ja sam mišljenja da za UN dijetu to nije potrebno. A i inače ja nisam u tom fazonu...
Kad jednog dana ne budem na UN, smisliću neki način ishrane i metod kako ću da vodim računa.
Ako se poštuju osnovna pravila UN dijete nije moguće uneti baš neki višak kalorija. Tako da ja kalorije na UN i ne pomišljam da pratim...Ono što ja pratim je da neću naravno jesti masno meso nego ono krto ili takoreći ,,posno,, da neću sipati ulje i masnoće i tome slično...I naravno da znam da je kikiriki kaloričan ili suva smokva ili....razne druge prijatne stvari....o alkoholu da ne govorim..
Inače, ja ne mogu jesti manje nego što jedem, jednostavno jedem koliko mi je potrebno...I sve i da je ovo suviše kalorija, ja ne bih prepolovila obroke. INače, mislim da ne uzimam porcije veće nego što UN dozvoljava, naprotiv, često su manje...
Ono što bih mogla i trebala je da pojedine namirnice izbegnem ili minimiziram zato što su kaloričnije od drugih i slično...
E da... Mama83, kažeš nadaš se da sam jela obroke juče na V dan na 2 sata...

nisi ti to sigurno dobro pročitala...prvih 5-6 sam jela na 1 sat verovala ili ne, kao mećava (doručak i sve užine i ručak do 16:15h)... Jednostavno kod mene ti je uvek tako na V dan, prvu polovinu dana budem beskrajno gladna a posle 16h ili tako nešto, bude mi potpuno svejedno i mogu i da jedem i da ne jedem...
Jutros sam se merila, naravno kilaža je ista...65 kg (imala 66 na 17.Dec, a 65 na 30.Dec ja mislim....) Videću da li da počnem TUN sad za 8 dana....
Kilaža stoji već dugo, ali zato odraz u ogledalu i index prostranosti garderobe ne stoje..Naprotiv, mislim da se to s vremenom menja bez obzira na nemenjanje kilaže, mislim da se napredak konstantno dešava...Danas je dan za P..
11.Jan - P dan - 67/91
D: 2 kivija
U: 1 jabuka
R: pileće belo, malo kupusa iz podvarka, kiseli krastavčići, 2 tonusa, supa
V: pileće belo i kupus mnogo manje, neka salata Vidimo se