Imaš recept kod mene u jučerašnjem danu, uz dopunu da ako voliš krckavije mesce, onda staviš prvo začine pa tek onda povrće. Sad ću da dodam i meru. (Nemoj da praviš od kilo mesa kao ja juče, opasno je po život.
)

)

(Ne kažem da je neukusna, al' da je dijetalna -
)

(Ali sam dobila recept od Lass, uta-ta.
)
- nekoliko zalogaja sira i slaninice, i ljute paprike - nadam se da ukupno nisam prebacila 1400
dudank napisao: tako da će se sutra tiker očigledno menjati sve i ako danas budem jela vazduh.

. Moja dijeta dovodi do ozbiljnih klimatskih promena. 

recept na sunce da ne budeZa sta si dobila recepis od Las? Za sparglice? Pa, dobila sam i ja!![]()
![]()

mirnisan napisao:... pocela sam da treniram stogocu.

- tj. nije problem u samoj večeri kad je uredno pojedem ranije i uredno odem na spavanje, nego je problem kad ostanem da radim do 5 ujutru, pa večeram i treći put.mica66 napisao:Па где највише за вечеринку
Trenutno stanje s poslom baš mi ubi liniju, znam da nije opravdanje, ali zaista je teško da se radi dan i noć i da se ništa ne brsti.

Iskombinovala sam nekoliko recepata i finiširala po svom ukusu, inače nisam znala da je proso toliko ukusno i zdravo. Zapisujem dok još znam šta sam mu radila:

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.