Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • mica66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od mica66 » pre 15 godine

Stvarno ne znam, Dudice - da ti ne preterujes sa tolikom kolicinom hrane ?!?
    Mora da si ti neki ogroman mrav - sigurno.
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

Ne znam, sad stojim na istoj kilaži, pa računam da nije ni mnogo ni malo jela. :neznalica:
  • mica66
    Amater
    Amater

Ja predlazem da promenis svoj avatar. Stavi recimo AtoMjava.
    Pobogu! O cem pricas - pa sta si danas zobala? Dva zrna i zalila se jogurtom.
    Nemoj samo da me razocaras pa da kazes da si popila solju, sigurna sam da su bile dve kafene ... :x
    Uzmi jedi bje, nesto - dusica ce ti bidne u nosicu ...
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • ENNA
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od ENNA » pre 15 godine

Komšinice, gde je ona snaga koju mi posedujemo? :evil:
    I kakav je to 'mravlji apetit'? :x
    Budi mi na maksimumu raspoloženja!!! :009:
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Jbg, Dudo, vidim da si u bedaku, al`sam morala da se nasmejem na ovo: "Ljudi, ne budite ludi: pri sudaru čoveka s konjOm, čovek prsa kao žaba." :16:

Joj, upish! :D

A posle chitam Micinu opasku o Atom mravu i opet hahahihihi :)

Dudo, more, ne vredi da se kidas ako ne mozes nista da promenish. Oprosti sebi (sto si upala, kazes, u idiotsku situaciju) i teraj dalje. Al` sa novim iskustvom ... pa da ne upadnesh drugi put :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Da prijavi atomjav šta je ručkao. :D

Dake, ćevapi... posipam se pepelom (po pipcima), ali ja sam sinoć pojela brat bratu jedno 400 g ćevapa. Ne odjednom, jela sam uredno četiri puta (svaki put se tešeći da tu završavam), jesam celu noć radila kao zmaj i trebala mi je psihofizička podrška, ali preterala sam ga... možda bih se provukla da sam imala neku salatu, ali frižider je bio uredno obršćen, pa tako udri po ćevapima. Inače su bili san snova, punjeni sitnim sirom (veliki i pljosnati, kao adana), pa na suvom tiganju, a sos opet od mladog luka i kiselog mleka (i majčine dušice), ali se mm setio da doda obično mleko i za zgušnjavanje ubaci žumance :skakutalo: - šta da kažem, otkrovenje. Otkrovenje zato što smo mi dva tupsona koja godinama ne jedu jaja zato što smo oboje alergični na belance, a vazda nam bilo "žao" da bacamo belanca... i skroz smo izgubili naviku da razmatramo jaja kao opciju, plus se nikad ne bih setila da žumance iskoristim za sos, a fenomenalno je... potpuno zamenjuje brašno. (I još je bolje. :) )

Eto, Mico, sad možeš mirno da spavaš... jedem kao 'tica (hranu u količini od pet do šest svojih težina :16: ), a to što preko dana glabam salate, to opet pa zavisi od večere... kad je neka fina klopa, dabome da ću da se pričuvam za uveče. :) (Sad kad mi drekne Las.)

Danas opet imam tonu posla, u stvari uvek imam tonu posla, ali sad se vraćam u kolosek, nema više zabajencije... fino me ovo lupilo po glavi, u mom uku i huku bar sam (po hiljaditi put) usput skontala da se ne treba mešati baš sa svakim svetom, ipak ja imam svoj mali svetić u kome se vredno radi i zarađuje (i ne prave se gluposti, i ne dolazi se u neprijatne situacije).

Opet sam se raspisala, ali bar mi se vratio osmeh... Beo, svrni češće. :)

D: jogurt s lanom i začinima
    R: čorba od zelenog povrća, verovatno i kriška srednjeg sira
    U: neskafa sa 1 dl mleka (ponovo je tradicionalno pijemo između 5 i 7)
    V: ??
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

Ma necu da se derindzam... I ja sam to jedno vreme radila... Ceo dan stedim kcal da bih uvece oplela po something special... Pa mi onda to kao nije bilo OK pa sam pocela da jedem normalno preko dana a opet nisam uspevala da se odreknem vecernje gozbe... Sad se vrcem na dnevnu stednju kcal ponovo i eksperimentisem sa sirovom hranom... Ide to nekako... Uostalom sto ne bi pristedeli malo kcal u doba dana kad nismo bas pri apetitu... Ne moz' da skodi... Mada ces ti sad da kazes da si u svako doba dana pri apetitu... Znam te 'tico... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Nisam gladna preko dana... samo ponekad. :) A za dobru večeru vredi odgladovati. :headbang:

U ime toga, večeras najavljujem brlj... zbog moje dijete odlažemo testenine već dva meseca, ali dogorelo je do nokata... svi glasali za, pa na kraju i ja digla ruku. ;)
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Neplanirano sam se upropastila predvece... :cry:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

Dudić opet u elementu :skakutalo: to volim, to volim....
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Upravo sam se najstrašnije upropastila i ja... sutra ću psovati (pardon, preksutra ću psovati, sutra neću smeti da stanem na vagu), ali vreeeeedelo je... :D

Triput sam sipala... šta reći. 8)
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Tooooo, sapatnice moj... :headbang:
  • mica66
    Amater
    Amater

Hip-Hip Hurej! Vrati nam se luce nase malo!
    dudank napisao:Da prijavi atomjav šta je ručkao. :D

Hi-Hi .. buci-buci ...
    dudank napisao: Dake, ćevapi... posipam se pepelom (po pipcima), ali ja sam sinoć pojela brat bratu jedno 400 g ćevapa. Ne odjednom, jela sam uredno četiri puta (svaki put se tešeći da tu završavam),

:zuba: svidja mi se ovo 4 puta, pa jos uredno, al' mjav nema pipdzane, on ima nozice!
    dudank napisao: Eto, Mico, sad možeš mirno da spavaš... jedem kao 'tica (hranu u količini od pet do šest svojih težina :16: ), ...

a tako treba i da ostane - samo gajim nadu da ides ko grlica na nosu
    dudank napisao: ... kad je neka fina klopa, dabome da ću da se pričuvam za uveče. :) (Sad kad mi drekne Las.)

da znas da i ja strecam od Las ... :shock: toliko da vec i ne pamtim kad sam kasno vecerala, tj, cak i kad ubijem kasno vecerinku, nema sansone da me oteras na knjav bar jedno 4 sahata. U glavi stalno lebdi Las: ne smes u kjevet, ne smes u kjevet ... i onda sta ? uzmem pa radim
    dudank napisao: .... fino me ovo lupilo po glavi, u mom uku i huku bar sam (po hiljaditi put) usput skontala da se ne treba mešati baš sa svakim svetom, ipak ja imam svoj mali svetić u kome se vredno radi i zarađuje (i ne prave se gluposti, i ne dolazi se u neprijatne situacije).

ne znam o cem se radi, al' zvuci mi ko situacion u kojoj sam bila do danas, al' ajde, necu jos ni ja o tome,
    mada si mi bas zagolicala mastu. sta li je to bilo sestro slatka ... sve mi se nesto cini da si i ti u belom odelu.
    ili sto bi ja rekla: pusti gomna neka smrde, da izvinu prisutne drugarice dame.

dudank napisao:Upravo sam se najstrašnije upropastila i ja... Triput sam sipala... šta reći. 8)

ja ne smem ni da pisnem, provalih se takodje i to od najgore kombinacije (usput i najdomacije): rezanaca sa sirom i jajima. :oops:
  • ENNA
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od ENNA » pre 15 godine

Najavljuje brlj i time se ponosi! :16:
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

Samo sam ja juče bila :angel2: :angel: , nešto nije u redu. :shock: Posle ako padne sneg ,svi će misliti da je zbog vulkana :D
Odgovori 9033 postova