Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • tratinčica
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od tratinčica » pre 15 godine

:-P , čestitam minus u plusu :D .
    Što se izlaska tiče, pa jelen je neka divljač majku mu :D
  • natashka
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od natashka » pre 15 godine

dudank napisao:Mi smo skinuli pola kila i sad i mi imamo "minus u okviru plusa". :-P

Cestitam, Dudo!!! :D Nasmeja ti mene sa ovom mesavinom Lava i Jelenka!!! :16: Sta ce ti veca i divljastija divljac od te?! Drzi se ti njih!!! :D
    E, bas mi je zanimljiva ova tvoja prica o jogurtu!!! :)
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Evo i ja se pridruzujem cestitkama, :skakutalo:
    Da li ce to i kod mene tako biti, jer sam brljala maksimalno, a danas sam bila na rucku, e o tome u mom dnevniku.
    Dudic, :009:
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 15 godine

Slika
    dakle - elementarno si blesava - suze ronim - ruke mu zuljave
    ps. obrati paznju na svinja ticker podpiш
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

Bože, kako ja vas sve volim što imate razumevanja za moje brljotine. :skakutalo:

Samo me Mica zbunila... mis'im, znam da sam blesava :16: , samo kaži zašto ovog puta...

Ne javlja se društvo za divljač (nemamo auto, pa za takve pohode moramo uvek da se kombinujemo s nekim - ovo je na Bukulji, predaleko za taksi), izgleda da su odustali, što bi mi i odgovaralo trenutno, jer sam taman lepo krenula da ulazim u rutinu sa dijeticom. Ne konzumiram divljač ni u tečnom stanju :16: , opet sam disciplinovana. Jedino što malo pretumbavam obroke, čisto da razbijem monotoniju.

Da ne zaboravim, pokazala sam juče mlađem detetu Đoletov dnevnik, svideo mu Đole mnogo, i odmah je (naravno) tražio da otvorim i njemu, pošto smo krenuli malo da vraćamo kilograme koje smo tokom prošle godine uspešno skinuli. (Dakle, uspešno ih vraćamo. :( ) Sad ću morati duplo više da pazim šta jedem, jer znam igrača, taj će da me prijavi za svaku semenčicu koju usput smotam. :16: Ne znam koliko će da ga drži zanimanje za dnevnik, ali bih ga pustila malo, da oseti kako je ovde. :)

Današnji dan izgleda otprilike ovako:

D: 50 grama junetine, mali tanjir boba
    U: jogurt s lanom i začinima
    R: isto
    U: neskafa (1 dl mleka), zelena salata sa semenjem (30 g golice)
    V: ćufte u paradajz sosu (oko 200 g mesa), mlad luk
    noć: tona limunade (bez šećera, samo s trunčicom meda)
    Poslednja izmena od dudank u 04 May 2010, 00:13, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 15 godine

zbog svega - pobogu - citam post za postom i gusim se od smijeha!
    ludo - burazeru - ludo !!!
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

Kakav ti je to prvomajski aranzman sa krivolovom? :evil:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

lasata napisao:prvomajski aranzman sa krivolovom? :evil:

:16: :16: :16: Izvini, ali ovog trenutka ti kradem izraz za svoje potrebe... fenomenalno!!!! :D

Odoh da javim kumi... i da je pitam kad ćemo opet u krivolov... :16: Las, za ovo ti dođem gajbu divljači!!!
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Dogovoreno... :skakutalo:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Naja
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od Naja » pre 15 godine

dudank napisao:Da ne zaboravim, pokazala sam juče mlađem detetu Đoletov dnevnik, svideo mu Đole mnogo, i odmah je (naravno) tražio da otvorim i njemu, pošto smo krenuli malo da vraćamo kilograme koje smo tokom prošle godine uspešno skinuli. (Dakle, uspešno ih vraćamo. :( ) Sad ću morati duplo više da pazim šta jedem, jer znam igrača, taj će da me prijavi za svaku semenčicu koju usput smotam. :16: Ne znam koliko će da ga drži zanimanje za dnevnik, ali bih ga pustila malo, da oseti kako je ovde

Hvala, :009: .Đole je već dugo samnom na forumu i ja sam ga redovno puštala da čita dnevnike.Nama je ovo bila velika prekretnica (zadnji rezultati povišen šećer u krvi i TSH)i morala sam da mu dokažem da je JAKO važno da je na dijeti i da to ozbiljno shvati.Osećam po njemu da mu je lakše jer sa radošću prihvata svoje posete dnevniku.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mi još nismo otvorili dnevnik, ali pridružujemo se ovih dana. :)

Da prijavim svoju glupost, pa letim dalje jer sam u haosu od posla, a društvo se ipak javilo za divljač... idemo večeras.

Dakle, glupost: palo mi je na pamet da meni hleb možda izaziva alergiju zbog aditiva, a uželela sam ga se vrlo, pa sam juče umesila domaći s dodatkom mekinja, ječma, raži i lana. Mislila sam da ga probam danas, ali sam noćas malo duže sedela, pa tako pred spavanje uzmem onako lep poveći komad i smotam ga. I danas ustanem najstrašnije naduvena, oči kao čiodice, kao da sam spavala u pčelinjaku. Sad pijem sirće i ivu da bih do večeras koliko-toliko ličila na ljudsko čeljade. Hlebovi zasad definitivno lete iz mog života, a naročito integralni, kad se baš uželim, poješću parče belog hleba i to je to.

Danas:

ceo dan - čajevi, sirće
    V: divljač, šopska, ljute papričice
    Poslednja izmena od dudank u 05 May 2010, 02:38, izmenjeno 1 put ukupno.
  • lasata
    Urednik
    Urednik

E jesi luda 100%... Pijes ivu da izbacis tecnost iz organizma i da napravi mesta za krivolov... :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ješćemo samo zakonitu divljač, flaširanu danas jok. :D Neću da mi puknu nove farmerke na meni... :) ("Nepoznata naprava eksplodirala na obroncima Bukulje. Odgovornost preuzeo kineski proizvođač farmerki.")

Edit*: Retard je ostavio otvorenu stranicu, sreća te mi deca nisu šarala po dnevniku. :D

Ipak ću ovde da upišem šta se njopalo - napravili su nam miks za četiri ješne osobe, tako da je za predjelo išlo suvo meso i pihtije od divlje svinje, uz slaninu, sir i kajmak... pa kao glavno jelo pržene kobasice od divlje svinje, srneći medaljoni u sosu od šampinjona i vrganja, i jelenski gulaš. Bio je i džinovski domaći hleb, ali njega nisam probala, i još su nas častili sitnim kolačima (ni njih nisam jela). Najeli smo se kao četiri stoke, usred divne šume, a cena je ispala (kad se odbije piće) manje od 650 dinara po osobi. Verovali ili ne. :)

Malo sam brljnula s jelenkom, ali SAMO malo, zapravo sam se grebuckala od čoveka svoga. Morala sam radi punog ugođaja. :)

Ode zmijski car u krevet da vari jelena... :)
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

Svari li ga? Pojela je celu divlju svinju (na razne načine) i sad neće ni da se javi :mahac:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Još varim, izgleda da su negde zapeli rogovi i kljove. :16: Ali, ljudi, vredelo je... ne da je vredelo... :)

Danas sam zaboravila da se upišem jer je dete otvorilo svoj dnevnik, pa me je zamolio da mu ja obojim i povećam jelovnik, a onda sam ja mirno utripovala da sam unela svoj... znam da sam neka slova šarala. :D Sad valjda ume sam, da me više ne zbunjuje.

Znači, nime:

D: jogurt s lanom i začinima
    R: parčence sira i komadić krastavca (sve ukupno 100 g)
    U: neskafa sa 1 dl mleka, kriška sira 100 g, kupus salata
    V: lovačka šnicla oko 200 g, mlad luk, ljute papričice, čaša mleka
    noć - minijaturan brlj: zalogaj slanine i kupus salata
    Poslednja izmena od dudank u 06 May 2010, 11:11, izmenjeno 2 puta ukupno.
Odgovori 9033 postova