mica66 napisao:uzmi sad jedan metalni lavor i stavi ispred kompa - sad cu ti se materijalizujem ... ti mene vidis - ti mene vidis - ti mene vidis ... e tako .. a sad, povrati energiju sa pola kile crne pivkane i vrucim lisnatim ...
Pu, pa to si me ti urekla...

E, ali stvarno ne može da se izdrži dečji rođendan u igraonici bez dopinga... bilo je obično pivo

mica66 napisao:vas dve ste bar cicke-mrse - a ja sam jos salce .. i jos sam sva zarozana. nemo mi stajete na zulj.
Ma imam i ja salca kol'ko 'oćeš. 'Oćeš?

Nena3110 napisao:ali treba obaviti to prolecno spremanje, zbog sebe i pozitivne energije
Podržavam!!!!!

tratinčica napisao:Moram ti reći da u poslednje vreme nisam prebacila kcal unos nijedan dan, ali je izbor namirnica bio katastrofa. Ostalo od rođendana roštilja, pa suhomesnatog, da ne pričam o slanim sirevima ....Rezultat se vidi na tikeru, a bogabi i na mojim butinama. Tako da ti preporučujem: pamet u glavu.
E, a pazi ovu nebulozu... meni od mesa i sira spao celulit, ne bih ni primetila nego video mm.

Elem, lepo se ispisah... jelovnik zadenut između redova... preselili smo goste ovamo, pa moram da bežim, ali svima šaljem veliki