pache napisao:Jedno pitanje samo za P dan. Da li mogu za veceru da jedem sarana, ako sam za rucak jela oslica? Kontam da moze posto je riba i jedno i drugo, al' ipak da pitam
pache napisao:sam mislila da spremam krompir. Prvo malo da ga prodinstam, a onda da ga malo isprzim da ipak bude malo hrskavE sad ne znam koliko cu to uspeti na 1 kasici ulja?
pache napisao:Sutra bih za rucak jela zemicke sa kecapom i salatom. Zanima me koliko zemicki smem da pojedem?
AlanViBritannia napisao:Opet ja, i opet sa par pitanja. x)
Prvo, zanima me ono sto se tice mlecnih proizvoda. Ukoliko uzmem mlecne proizvode na 1. dan, da li to znaci da ne smem jesti meso/jaja? I tako i rucak i veceru?
AlanViBritannia napisao:Takodje, da li se supa sme praviti na vodi od krompira [mnogo je ukusno], ali bez samog krompira, iako nije skrobni dan?
AlanViBritannia napisao:I, da li je spanac skrobno povrce? Tj. da li se sme jesti samo 2. dan ili je univerzalno povrce?
AlanViBritannia napisao:Takodje bih zamolio ako neko ima dobre volje i vremena da mi ispise nekoliko univerzalnih vrsta povrca. Stalno se bunim oko toga.
Korisnika u ovom forumu: zabzab i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.