Nisam videla borovinu i lavandulu, ali zvuči logično. Jabuku baš nikad ne bih očekivala, a eto, imaju.

Te ruže što sam kupovala - nije onaj smrdljevak što se nekad prodavao kao blgarska ruža (jednom sam kao klinka naprskala jaknu dečku koji mi se sviđao, jurio me kroz celu školu da me bije

- vi'š šta je ljubav), nego sad imaju nekih sto vrsta, da ne poveruješ koliko je to lepo. Kupila sam prošle godine tonu svega i svačega na bazi ruže, sapune, šampone, kreme, latice... između ostalog i tri parfema, i jedan od njih je tako moćan da svi oduševljeno pitaju šta je (a ja ne smem da kažem

), dakle neverovatno kako su fino iskoristili te svoje kapacitete. E, a ima i nešto što bi ti se svidelo 1000% - liker od ruže, bolestan da ga pije, a ranjen na ranu da previja... itd, ovde stajem jer mi je pošla vodica (ružina) na usta.

Da ne zaboravim, juče sam smela s uma da je vreme za moj redovni brlj vikendom, pa je pao izlazak u grad i 2 parčeta pice.
Danas smo se konačno malo uljudili, još je krš, ali sam čin krečenja je završen i kuvalo se povrće.

Znači, jelovnik:
D: jogurt s lanom i začinima
R: parčence mesa 100 g, salata (uglavnom ljute papričice)
U: ogroman tanjir čorbice
(zelje, mlad beli & crni luk, paradajz, zelena salata, origano) i parče sira (oko 50 g)
V: trebalo bi da bude 100 g mesa, čorbica, neka salata, mleko