Nena3110 napisao:ali ja retko kupim nesto dugo, ovako trapava kakva sam, samo se saplicem na tu duzinu, posebno kad ulazim u gradski porevoz ili izlazim, slomicu se.
lasata napisao:Ma bRemudice su majka Mara za leto...
tratinčica napisao:He he, hoćeš samnom na uranak. Pošto si ti sad smerna žena, moraću da se izborim sama sa dvolitarkom
dudank napisao:Stalno zaboravljam da napišem, otkako sam srezala skrob na minimum, uspela sam da sastavim 19 dana bez ikakve koprivnjače i zadržavanja vode, čak mi se oči ni jedan jedini put nisu nadule, što mi se nije desilo ne pamtim od kad. Nema curenja nosa, nema kijanja do besvesti kad ustanem... prestale da iskaču i potkožne bubuljice po licu. Jedino mi fali lan, to sam upravo shvatila, kao da mi se malo smuljala kosa otkako sam ukinula hleb s lanom, tako da ću danas da vidim šta ima da se kupi na tu temu, ali ostalo ne menjam, hoću da probam da stavim pod kontrolu tu alergiju/netoleranciju. Jednom sam uspela, moglo bi da upali i sad.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.