Sandričak, i ja volim naziv mog dnevnika da znaš! Tako je nekako i funkcionisalo sve ovih ovih 14 meseci otkako sam na forumu....mislim tako sam funkcionisala uvek (osim što sam u jednoj fazi života bila zastranila nažalost)...ali sam sad uobličila valjda nekako...
Pink Rose, volim vino, volim alkohol (mislim ne sve, hehe)...ali ga nisam još uzimala za doručak ipak! A to mešanje vina sa nečim nikad u životu nisam radila (fanta ili koka kola ili bilo šta).... Ja pijem najčešće crno i puno vode uz to (voda u odvojenoj čaši). I (skoro) nikad ne pijem čašu vina nego se opijam...
Cupikau iskoristi što ti Hrono dozvoljava vino, dobro došla u klub! Šalim se naravno, ne zagovaram, nego ako voliš....
Limunada i Sandričak – salate, DA, DA i DA!!!
Ružo, kafa naravno!
WolfPrincess, hvala ti noćna zverko! Posetiću te opet. A što se tiče upale mišića, prvih dana možda andol svaki put posle treninga dok se ne razradiš i ne postaneš onaj okoreli vežbač...
Ana, kiseli kupus je čudo!
Maggie Kaye, iz tvojih usta u Božije uši, mislim da to bude tako kako si ti opisala! Samo ću da dodam, i nadam se da neću nešto da ureknem (kad god se nečim pohvalim sutradan nešto zabrljakam) i takođe se nadam da neću biti pogrešno shvaćena, mislim da ne ispadne da se hvališem..... A to je sledeće... nekako to i nije disciplina nego način ishrane... nemam ja nikad osećaj da se ičega odričem, jedem sve što mi treba i što volim. Moja su boljka bili svakodnevni slatkiši a to više ne radim evidentno. Tako da je u pitanju način života a ne posebna disciplina, jer ja ovako volim da jedem. Nisam ja nikad ni u prošlosti imala gurmanski doručak niti sam jela za troje, samo su ti slatkiši bili problem i to ne samo po svojoj kaloričnosti nego po tome što su činili za mene i za moje procese u organizmu a bogami i u glavi, a ostale obroke sam često preskakala – beše to grozna faza, ne ponovila se! Inače, drago mi je što te vidim ovde!

Nekoliko dana nisam jela slatko...ne da mi se sada da prebrojavam koliko dana.... A napomenuću samo da sam svakodnevno bila izložena istima...ali nisu bili dovoljno jaki da me privuku....
Jučerašnja hrana slična kao dan pre...
26. Jan ’14 – Skoro isto
1. Banana
2. Kuvani kiseli kupus sa 3 zalogaja krtog mesa, pola kriške bajatog hleba
3. Musaka malo, nekoliko kašika jogurta, isto malo hleba
4. Teleća džigerica u vinu preko salate od slatkog kupusa, tačka (nema hleba)
5. Vino opet, onako baš....
Eto tako....
Danas najverovatnije neće biti ni grama mesa na meniju, za promenu....