Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Nena3110 » pre 15 godine

Kakva si ti cica-maca!
    Fotke su divne, prema njima ne bih pomislila da imas vise od dvadeset.
    Ziva bila! :009:
  • jaga
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od jaga » pre 15 godine

I opet sam gledala zadnju i prvu sliku, veruj mi da ja ne nalazim razliku. Jedino sto si na ovoj zadnjoj nasminkana a na prvoj cini mi se nisi. Ja sam odusevljena kako izgledas, divim ti se najiskrenije :)
    Zdravlje i volja ce pokazati rezultate
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

Pre svega ostalog, da prijavim brlj. Neplanirano sam ostala da sedim celu noć, ogladnela sam strašno, i pred jutro sam uzela malo hleba i čvaraka. :oops: Stvarno ne planiram da se vraćam noćnom jedenju, ali jutros baš beše kriza... pa reko' kad brljam, nek bar bude ono čega sam željna. Nisam mnogo pojela.

Neno, Jago - :009: - da ne lažem, nikad nisam bila lepa žena, pogotovu otkako sam lomila nos :16: - stvarno sam lomila nos, nije šala - ali primetila sam i ja isto to, da sad više ličim na sebe od pre 13 ili 15 godina nego na sebe od pre 2-3 godine. Pojavila se poneka bora, i jesam udarila na toj slici malo glanca na oči (karmin imam na obe), ali kao da mi se vratilo ono nekadašnje lice i ona mladalačka energija, a to je za mene najveća lepota koju žena može da ima. :) Zato se i oduševljavam tvojim slikama, Jago, možda ti vidiš na sebi neku falinku koju mi drugi ne primećujemo, a možda bismo je i mi primetili kad bi ti manje zračila mladošću, ali ovako se samo vidi žena koja izgleda izuzetno zgodno i lepo i za kojom bi se verovatno okrenulo svako muško. :)

E, lepo sam se raspisala... a ne znam šta jedem, tj. doručak je preskočen zbog čvaraka u rane sate, frižider je prazan, starije dete je zbrisalo u Novi Sad kod curice, ova druga dvojica stižu večeras... i tek treba da smislim šta ću i kako ću. Za početak bih mogla da prošetam do marketa.

Svima lep dan želim! :009:

Edit* - Market se pretvorio u divnu šetnju i kaficu s prijateljicama, istrošila sam malo kalorije i usput se častila donjim delom trenerke (jeftikaner za po kući, ali lepo je krojen), i rešila enigmu jela, tako da mogu da upišem bar okvirno:

D: / (ili tačnije, brlj u pet ujutru - čvarci i lebac)
    R: neskafa
    U1: čorbica od povrća (mešavina za rusku salatu), sir 100 g
    U2: 2 kuvana žumanceta
    V: izmena: kifla, domaći kulen, salata
    Poslednja izmena od dudank u 08 Apr 2010, 21:59, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • Rosalie
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od Rosalie » pre 15 godine

Wow, Pužiću, sad sam videla fotke! :pozdrav: Kakva cica-maca( and those legs!) :23:
    Vala, svaka ti čast! :pivo: E, ovo ja dobra inspiracija za sve i možda bi sve mogle da postavimo slike promena, pa da se tako hrabrimo da istrajemo.
    Super si!
    :009: :009: :009:
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Trebalo bi svaki dan da obidjem slike iz tvog i Jaginog dnevnika :) Chisto da se podsetim u kom pravcu treba da idem :)

Zasto kazes da nisi lepa? Dovoljno si lepa, po meni .. ali si jos vise zgodna :)
  • ENNA
    Početnik
    Početnik

od ENNA » pre 15 godine

da prijavim brlj.

:nasilan:

A što se lepote tiče, Palančani ne izdaju po tom pitanju. :007:

da ne lažem, nikad nisam bila lepa žena,

Ipak lažeš.... :nasilan:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Enna, nemoj tako jako... :D Ma ne žalim se ja na izgled, a ne vidim ni da se neko drugi žalio :headbang: , samo je činjenica da lomljen nos ne ulepšava žensko lice i da nisam baš reprezentativna dok se ne sredim... ali bože moj, tome i služi šminka. :)

Sinoć sam OPET ubrljala s pivom - ne mnogo, ali sam preko dana lepo jela, pa sam s pivom solidno prebacila dnevne kalorije. Imam dve olakšavajuće okolnosti, jedna je ta što kroz dva dana nastavljam sa alojom, pa opet neću smeti da ga liznem dobrih mesec i po dana, a druga je što sam imala razlog za slavlje... nažalost ne mogu da kažem kakav, suviše je lično, ali dovoljan je da prijavljujem još jedan brlj unapred, moraću to večeras da overim s najboljom drugaricom. Nećemo da se opjanimo, samo ćemo malo da brljnemo. :) Zato ću da pokušam da to uklopim u dnevne kalorije, pa bi jelo izgledalo otprilike ovako:

D: čaša mleka
    R: čorbica od mešanog povrća
    V1: juneća pljeskavica, spanać, salata
    V2: brlj - pivo
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Samo uzivaj i neka ti je srecno! :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala ti, Neno, sa zakašnjenjem. :) Stvarno sam sinoć uživala, "devojke" su bile fine, tj. popilo se samo malo pivca, ali nam se zadesila neka baš lepa atmosfera, sve smo se nešto podmladile. :) Bila sam karakter do kraja, pokrenula se priča o bureku i meni se strrrrrašno prijeo, ali izdržala sam da ga ne kupim, nisam htela dva brlja da guram u isto veče. Biće prilike i za burek.

Uskočila sam samo da prijavim da je sve pod kontrolom... jelovnik kasnije, jer još se ništa ne zna. (Ustali smo katastrofalno kasno svi u kući.)

Edit* - Evo, sad se zna šta se jede. :)

D: neskafa
    R: parče pice
    U: čorbica od povrća
    V: šnicla 200 g, salata, čaša mleka
  • Liki
    Amater
    Amater

od Liki » pre 15 godine

Dudo, :headbang: Bravo za uzdržavanje od bureka svaka čast, ja ga nisam jela, pa ne pamtim, a volimmm...
    Samo da ti kažem da extra izgledaš na fotki ovoj poslednjoj, znači ostala sam bez reči... :009: ...što bi rekli, šta god da primenjuješ nemoj da prestaješ :D
    http://ljiljaprica.blogspot.com
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

I ja mislim isto, bravo, svako uzdrzavanje je velika pobeda.
    Dudic, nadam se da si dobro posle lepog provoda, jos uvek pod utiscima i u lepom raspolozenju. :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Liki, na poslednjoj fotki primenila sam sina :16: - vidiš kako je lepo kad dete zna da barata fotoaparatom, pa napravi mladu mamu. :D

Neno, ne sumnjaj, raspoloženje je tu... :) Samo još da sam bila pametna da ne izlazim juče po podne na kafu, inteligentno sam sedela u bašti na 12 stepeni i vetru, pa me sinoć roknu temperatura. Zanele me slike pa zaboravljam da nemam 25 godina.

Bilo je lepih brljkanja od Uskrsa do juče, i vaga mi danas pokaza malo više, normalno. Tiker održavanja doteraću sutra, neka bude na nedelju dana, a ja ću pokušati da krenem na osvajanje poslednje tačkice na gornjem tikeru... znači mi da vidim taj broj na vagi. :)

R: čaša jogurta
    U: kriška zrelijeg sira 150 g
    V: 2 debrecine na suvom tiganju, gomila zelene salate

Jelovnik mi se danas ubio od raznovrsnosti... ali potpuno mi se ne jede, pa gledam samo da makar nešto bude u želucu.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Dobar dan svima. :)

Ipak sam ove nedelje dodala pola kila, pošteno sam upisala u tiker. Krenula sam s drugom turom aloje, zbogom pivce do kraja maja... :cry:

Danas valjda ovo:

R: jogurt, salata
    U: čorbica od mešanog povrća (ili ću staviti boraniju, još se dvoumim) - 450 g povrća iz dvaput
    V: juneća šnicla, salata, možda čaša mleka ako uklopim u dnevne kalorije
  • Rosalie
    Početnik
    Početnik

od Rosalie » pre 15 godine

dudank napisao:Ipak sam ove nedelje dodala pola kila, pošteno sam upisala u tiker. Krenula sam s drugom turom aloje, zbogom pivce do kraja maja...

Ej, Pužić, pa nećemo da koristimo teške reči u našim postovima! Zbogom pivce... sva sam se naježila! :( Ja sam danas sela sa kolegama na čaj i ZAISTA sam naručila čaj! :zid: A za stolom pored mene ljudi normalno udarili po Jelenu, pa ja samo okrećem stolicu, da nemam direktan pogled na Veneru... :cry: :placljivko: :crybaby: Šta sve dijeta ne napravi od normalnih žena...
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Duduc, pola kila nije nista, malo setnje i ode.
    Srecno ti alojisanje, a bice i pivca, taman kad krenu vrucine.
    :009: :009: :009:
Odgovori 9033 postova