Pre svega ostalog, da prijavim brlj. Neplanirano sam ostala da sedim celu noć, ogladnela sam strašno, i pred jutro sam uzela malo hleba i čvaraka.

Stvarno ne planiram da se vraćam noćnom jedenju, ali jutros baš beše kriza... pa reko' kad brljam, nek bar bude ono čega sam željna. Nisam mnogo pojela.
Neno, Jago -

- da ne lažem, nikad nisam bila lepa žena, pogotovu otkako sam lomila nos

- stvarno sam lomila nos, nije šala - ali primetila sam i ja isto to, da sad više ličim na sebe od pre 13 ili 15 godina nego na sebe od pre 2-3 godine. Pojavila se poneka bora, i jesam udarila na toj slici malo glanca na oči (karmin imam na obe), ali kao da mi se vratilo ono nekadašnje lice i ona mladalačka energija, a to je za mene najveća lepota koju žena može da ima.

Zato se i oduševljavam tvojim slikama, Jago, možda ti vidiš na sebi neku falinku koju mi drugi ne primećujemo, a možda bismo je i mi primetili kad bi ti manje zračila mladošću, ali ovako se samo vidi žena koja izgleda izuzetno zgodno i lepo i za kojom bi se verovatno okrenulo svako muško.
E, lepo sam se raspisala... a ne znam šta jedem, tj. doručak je preskočen zbog čvaraka u rane sate, frižider je prazan, starije dete je zbrisalo u Novi Sad kod curice, ova druga dvojica stižu večeras... i tek treba da smislim šta ću i kako ću. Za početak bih mogla da prošetam do marketa.
Svima lep dan želim!

Edit* - Market se pretvorio u divnu šetnju i kaficu s prijateljicama, istrošila sam malo kalorije i usput se častila donjim delom trenerke (jeftikaner za po kući, ali lepo je krojen), i rešila enigmu jela, tako da mogu da upišem bar okvirno:
D: / (ili tačnije, brlj u pet ujutru - čvarci i lebac)
R: neskafa
U1: čorbica od povrća (mešavina za rusku salatu), sir 100 g
U2: 2 kuvana žumanceta
V: izmena: kifla, domaći kulen, salata