Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • lea.
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Pitanje u vezi UN dijete

od lea. » pre 14 godine

ako zelim da krenem sa TUN, koji dan treba da pocnem ili nije bitno?
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od 314pezos » pre 14 godine

ima tačno kojim se danima počinje i pročitaćeš na viewtopic.php?f=1&t=2384
    Slika
    Slika
  • lea.
    Početnik
    Početnik

od lea. » pre 14 godine

ok... procitala sam... :) i jos me nesto interesuje, sad kad bih drzala 46-og dana, da li onda mogu i 75-og? ili je dozvoljeno samo jednom tokom dijete?
  • BlackMaja
    Amater
    Amater

od BlackMaja » pre 14 godine

mozes oba puta..
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

lea. napisao:ok... procitala sam... :) i jos me nesto interesuje, sad kad bih drzala 46-og dana, da li onda mogu i 75-og? ili je dozvoljeno samo jednom tokom dijete?

ubrzana varijanta se drži samo ako dođe do zastoja u gobljenju kilograma da se pokuša razbiti uspavanost organizma sa ubrzanom rotacijom dana ... ukoliko zastoja nema onda nema potrebe ni za ubrzanim režimom (turbo un) jer se sa ubrzanim režimom i kilogrami ne gube brže već ona služi samo prethodno objašnjenom pa ako je bilo zastoja u drugom mesecu i održiš u drugom mesecu ubrzani režim a u trećem recimo imaš kontinuitet, onda apsolutno nema potrebe za održavanjem novog kruga ubrzanog režima.
    Slika
    Slika
  • BUCKICA
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od BUCKICA » pre 14 godine

Imam i ja jos jedno pitanje, molim vas, da li se vitaminski dan moze menjati za proteinski?Procitala sam negde da moze.Elem, drzim veceras mesecevu dijetu koja mi se uvek pokazala kao extra efikasna, medjutim, odmah posle mi ide vitaminski dan, ne bih naravno izdrzala da posle 24 casovnog gladovanja nastavim odmah samo sa vocem 24 h.Zato bih to uradila sada.

Hvala
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Po pravilu zamene dana nema, a to što si pročitala na forumu je samo naša forumska prećutna saglasnost da bi se eventualno sprečio mogući brlj u slučaju nekog slavlja što u tvojoj situaciji nije slučaj i moj ti je savet da održiš vitaminski dan kako mu ide po redosledu.
    Savet je uvek samo savet a konačni izbor je ipak samo tvoj 8)
    Slika
    Slika
  • BlackMaja
    Amater
    Amater

da li je senf u UN dijeti dozvoljen? :shock:
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Senf nije zabranjen ali zbog sadržaja slane materije njegova upotreba je kao i što važi za so strogo ograničena, tako da ako je jelo već malo soljeno senf ja suvišan ili obratno.
    Slika
    Slika
  • BUCKICA
    Početnik
    Početnik

BUCKICA napisao:Imam i ja jos jedno pitanje, molim vas, da li se vitaminski dan moze menjati za proteinski?Procitala sam negde da moze.Elem, drzim veceras mesecevu dijetu koja mi se uvek pokazala kao extra efikasna, medjutim, odmah posle mi ide vitaminski dan, ne bih naravno izdrzala da posle 24 casovnog gladovanja nastavim odmah samo sa vocem 24 h.Zato bih to uradila sada.

Hvala

U redu hvala na odgovoru,vi se bas trudite da svima ovde odgovorite koliko vidim.Elem, sutra mi je vitaminski dan, u tom slucaju, jos jedno pitanjce-da li smem da jedem konzervirano voce?
  • BlackMaja
    Amater
    Amater

Ne bi trebalo, sadrze dosta secera u sebi... Ipak ruckaj neku svezu vockicu :wink:
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Ne bi trebalo kao što je i Maja odgovorila a ja samo potvrđujem ali ako se nema ništa drugo neka konzervirano voće bude samo krajnja solucija i naravno da se to ne dešava često jer se u ovom načinu ishrane ipak planiraju jelovnici unapred baš iz razloga da se ne bi došlo u krajnje situacije.
    Slika
    Slika
  • BUCKICA
    Početnik
    Početnik

Ok, onda bolje sveze voce i povrce.Elem, zanima me jos nesto po pitanju uh dana.Sinoc nisam imala nista od posnih slatkisa, pa sa pojela nekoliko rebara cokolade za kuvanje.UZanima me koliko je u tom slucaju dozvoljeno, jer je malo tesko naci u kuci nesto od posnih slatkisa kada postite.Da li je dozvoljena cela cokolada, ili kako vec?

Hvala
  • tonka-balonka
    Početnik
    Početnik

od tonka-balonka » pre 14 godine

dozvoljen je rted crne cokolade...grijesim li lass?
    nikad ne dozvolite sebi da izgledate najgore u najboljim godinama...
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

BUCKICA napisao:Sinoc nisam imala nista od posnih slatkisa, pa sa pojela nekoliko rebara cokolade za kuvanje.UZanima me koliko je u tom slucaju dozvoljeno, jer je malo tesko naci u kuci nesto od posnih slatkisa kada postite.Da li je dozvoljena cela cokolada, ili kako vec?

Ako već nemaš ništa od posnih kolača/keksa onda je najbolje se opredeliti da za večeru na UH dan bude pola od ručka i obavezno rebro crne čokolade nakon večere ... varijante cela čokolada nije preporučljiva.
    Slika
    Slika
Odgovori 4679 postova