Ipak nisam otišla (promena plana tj viša sila) i ovde sam večeras, pa ću da dovršim jelovnik... i usput se malo raspišem po običaju...
Winnie, ja nemam decu, a naravno da bi stvari bile drugačije da imam... A ovo tuđe odraslo muško dete koje mi dolazi ili kod kojeg ja idem, je već naviklo, tj tu postoje posebne procedure kako da svi budemo srećni a ja ostanem verna sebi (ako nekome treba priručnik kako da izbegne ,,romantične,, večere u dvoje i kako da ipak ne zanemari prava druge strane, neka se javi, hehe

.... Naravno, nije da bukvalno ništa ne spremam....ali manje....Ako nešto pravim, obavezno je u većim količinama pa nekoliko porcija ide u zamrzivač. Zelena salata se ne kuva/peče, sir takođe, meso mora da se sprema ali to je već jednostavnije ili je iz ove kategorije mega količina (zamrzivač itd..)..... Da volim, ne volim, budimo realni....Ako vidite nešto zanimljivije u mom jelovniku, velika je šansa da nisam ja pravila ili da sam bila negde pa je neko drugi pravio, ili sam kod mojih ili nešto treće......
Pink Rose, hvala ti

. I da znaš da se iskreno radujem uspesima svih članova i zaista navijam i podržavam....
Cupikau, znam naravno o čemu pričaš. Nije dovoljno poznavanje namirnica. U protivnom bi svako smršao odnosno ne bi se nikada ni ugojio.... Potrebno nam je nešto više od toga. No dobro, družićemo se i komunicirati u mimohodu... Moju si filozofiju već naslutila iz mog dnevnika... Čim se malo inspirišem, obraćaću ti se detaljnije a ti me otkači ako ti dosadim (umem ja da budem kao zubna bolest pa će biti da si dala ,,dinar da uđeš a dva da izađeš,, hehe)...
Danas bilo pešačenja...
23. Jan ’14 – Nema Babe...
1. Banana i po
2. Pasulj sa 3 zalogaja nekog mesa, zelena salata i na njoj malo onog praziluka, mini parče hleba#
3. Zelena salata a preko dinstani praziluk i malo mlevenog mesa, kašika kiselog mleka, parče hleba %#Pasulj mi spakovala sestra, naravno da ne bih pravila jednu porciju.... a mini parče hleba zalutalo (hleba kojem je četvrti dan) iako pametan čovek obično ne jede hleb sa pasuljem...ali dobro sad...
% Ova večera mi je bila interesantna za komentar....Pun puncijat tanjir a u njemu od koncentrovane tj konkretne hrane samo 2-3 kafene kašike ovog mlevenog mesa i kašika kiselog mleka a sve ostalo neutralno (salata i praziluk)....Dopada mi se to, baš baš mi se dopada. Voluminozno a sve u redu (jedem ja količine, nije da ne jedem, ali ih dobrim delom punim salatom a ostalo je kao neka ,,manjina,, ali punopravna manjina).....
Kiselo mleko služi da ne bih uzimala pavlaku ....da da kremasti dodir (a nije neki kaloričan preliv ili ne daj bože majonez).... Verovatno se masa ljudi krsti nad mojim obrocima ove vrste....
Devojke, bližimo se
mladom mesecu (30.Jan u cca 22h) pa bi trebalo da iskoristimo ovu fazu, tj ceo ovaj period, za skidanje kilograma odnosno suzdržavanje od hrane, trebalo bi da je ovo dobar period za vladanje sobom i korišćenje gužve za mršanje i uspostavljanje kontrole. Nadam se da ćemo to iskoristiti....