Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • mirnisan
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od mirnisan » pre 15 godine

Mirni, nemoj da me bacaš u iskušenje da spakujem čvarke i vino i zapucam sutra u Bosnu, pa pravac kod tebe... :16:

A ide mi se neviđeno, baba i deda su na planini... pa šoping po Tuzli... šta sve propuštam. :(
    ja te cekam!!!!!!!!!!!!!!!evo vec mjesim pogacu.
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Dudo, kako ide samovanje? :) Sto ja volim kad ostanem sama ... valjda mi dojadila gungula, posebno kad su bili sva trojica sa mnom, bre, stalno zvone telefoni, interfoni, zvono na vratima .. neko ulazi, neko izlazi ..
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

Ma ne ide nikako... u stvari smo ostali stariji sin i ja, ali pošto on takoreći nije kod kuće, to znači da sam provela dan neurotično varajući samu sebe, pola radim, a pola brljam po FB-u i ostalim zanimljivim mestima... Na kraju se dete pojavilo i nesrećom me pitalo da mu nađem neke hitove iz osamdesetih... eh, da, i nesrećom mi uze i pivo na kiosku... ko mu kriv... nije strašno, upravo je uspeo da se iščupa i ode na spavanje.

Hristos vaskrse! :)
    Poslednja izmena od dudank u 04 Apr 2010, 02:50, izmenjeno 1 put ukupno.
  • ENNA
    Početnik
    Početnik

od ENNA » pre 15 godine

Vaistinu vaskrese! :) Srećan praznik, komšinice! :009:
  • amella_usa
    Početnik
    Početnik

od amella_usa » pre 15 godine

Evo i ja da te posjetim i pozelim srecu sa skidanjem kilica i srecne praznike...
    It's not about MOTIVATION, it's about COMMITMENT
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

Srecan Uskrs Puzicu... :D
    Ja mislim kod tebe 'jagnjeca brigada' rastura a ti se bacila na osamdesete...
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Srećan, srećan svima... :)

Nismo našli jagu pa smo iskombinovali kravu s gudom... nešto a la giros... a onda smo otkrili da imamo jagnjeće pečenje u zamrzivaču, ali dockan.

Dete mi se skroz zarazilo osamdesetim, upravo me ubeđuje da večeras izađem u vintage haljinici sačuvanoj sa dočeka 1986 - ne znam baš koliko sam u tom fazonu, a i bila bi fora da naletim na nekog ko me pamti sa tog dočeka... :D Ali ako ništa drugo, utešno je što mogu da se uvučem u nju i čak mi je komotna. Videću još sa svojim "stručnim konsultantom". E, da, nisam pominjala da mi deteta pomalo ima u modnim časopisima... pa sad uzima sebi za pravo da me sređuje po svom ukusu, al' to i nije tako loše. :)

Baš bih mogla i da stavim neku sličku... evo ova mu je sa poslednje seanse, trebalo bi da se pojavi uskoro u WM-u. :)
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

Uuuuu Puzicu... Kol'ko ti dete... :shock: Ti si bas mlada mama... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma to je ždrebe od 18 godina... samo deluje ozbiljno tu na slici, vidiš kako se umudrio u skladu sa odelom. :D Evo, ode blenta da trči... održava svoje zmijsko telo. :16: (A mogla bih i ja malo da se ugledam na njega, sinoć me je žešće iskritikovao za nevežbanje.)
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

Ljubi ga majka. Lepo dete, na mamu :D .
    Ja naplanirala da putujem, ništa u kući nemam , osim jaja, supe iz kesice i mleka. Al' ne lezi :21: , razbole mi se dete sinoć, odra ga temperatura. Nema šanse da čovek bilo šta planira kad ima malu decu. Muža i starije dete sam poslala kod svekrve.
    Eto ja provodim praznik skidajući detetu temperaturu i gladna. :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma na kakvu mamu, to sam ja navatavala dobre frajere... :16:

Ali kud bre dete da dobije temperaturu sad... e baš maler. :( Držim pesnice da prođe temperaturica što pre...
  • ENNA
    Početnik
    Početnik

od ENNA » pre 15 godine

Prelepo dete imaš! :009:
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

WOW, kakav momak, sjajno, treba da se ponosis, i slusaj njegove modne savete, jer vidi se da ima stila, bravo.
    Dudic, nadam se da lepo provodis praznik, sve najlepse zelim! :009:
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 15 godine

Evo, obnovio mi se link ka tebi. Bravo za mene!
    Bas lepo dete, ali me i ne cudi - pa ti si lepa mama!
    A koji je to casopis WM? Soric, ja bas i ne listam te publikacije, al' sad si me zaintrigirala.
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

To je nešto novo što tek treba da krene, tj. mislila sam da je već izašao neki broj, ali sad mi dete reče da nije. Nisam ja baš u toku kao on. :) Mali se bavi fotografijom i planira to da studira, pa mu i ovo dođe kao deo paketa... a i ogrebe se za poneku fensi stvarčicu. :)

E, sad ide izveštaj... brlještaj... juče sam tako fino i disciplinovano jela da bi danas trebalo ovde da zablistam... a onda su razuzdane žene izašle u grad i olešile se od piva, dakle, bile smo gore od navijača, jutros sam došla kući u pet, razbila nogu o mašinu za veš, mezetila meso i salatu, legla i zaspala u rekordnom roku, da bi me u pola deset probudila soba koja se okreće. Ovo iskustvo neću skoro da ponavljam, izuzetno je naporan dan posle. Ni mamurluci nisu više kao što su bili...

Danas ne znam kako da računam doručak s obzirom na to meze u pet i nešto... valjda bi trebalo da računam od ustajanja, nek ide život. :)

D: 2 žumanceta
    R: salata, jogurt
    U: dva žumanceta, četir' čvarka, salata
    V: đuveč s junetinom, salata
    Poslednja izmena od dudank u 05 Apr 2010, 23:06, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori 9033 postova