Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 15 godine

Ma turiću i ja u ovo ipak obična grla... nadam se da mogu da se izmene, valjda su samo ušrafljena... pretpostavljam da ih ne zakivaju.

E, ali pazi šta je ironija... u mojoj davnoj mladosti (mislim na srednju školu) glavna fora su bile reflektorke... a još ko ima višebojnu rasvetu, taj je car za žurke... znači, išli smo u Bg po takve sijalice... da sam tad imala ovo čudo, bila bih glavna u odeljenju, hahahh. :D A sad ne možeš da nađeš običnu "lepetriku"... kako se sve to izmenilo. :)

Upravo pakujem novu muziku za vežbanje... znači, nastavljam od večeras definitivno. Mogu da namontiram i šarene sijalice pa da zamišljam da sam u diskoteci, hahah... :)
  • Liki
    Amater
    Amater

od Liki » pre 15 godine

Eh Dudo sad imamo i disko kugle na svakom ćošku, a zamisli tek to da si imala ondak? :wink:
    http://ljiljaprica.blogspot.com
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

AU, Las!!!! Gde to služe? :shock: Jeeee, koja kombinacija... :D

Da, da, disko kugle, joj, Liki... Kad sam prvi put videla, samo što je nisam kupila - a onda sam shvatila da pojma nemam šta bih s njome... :16: Volela bih nekad da napravim spisak svih nebuloza koje sam nekada maštala da imam... počev od toga da očukam malter u svojoj sobi do cigle (uticaj Pink Flojda). Pa posle kažu današnja deca zahtevna... možda i jesu zahtevni, ali nemaju takvo obilje ideja. :D (Srećom.)

Edit* - Poričem ovo što sam rekla da nemaju obilje ideja... mali došao s puta i već pravi planove za leto i Barselonu... :cry:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Da se samoprijavim... vaga me već danima miluje i pokazuje dosta manje nego što stoji na tikeru, tako da sam danas opet napravila svesni brlj, zarad razdrmavanja metabolizma i skidanja sa 1200 dnevno. Nema smisla da se piše u vidu jelovnika, ručak su bili čvarci, užina 3 krigle piva, večera bečka šicla + čvarci + salata... pola dana sam provela u kafani (al' na vazduhu), i sve u svemu, ovo je bio jedan komotan i lep dan sa nebrojeno mnogo kalorija. :) Živo me zanima šta će sutra vagojla da kaže.

Večeras niks šansa za vežbanje, sređuje se kuća jer pola porodice preksutra putuje, a ja hoću da ostanem u pristojnom ambijentu. :009: svima! :)
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

E Puzicu, mene danas pomilovase nove farmerke (pazi kad su tamno tirkiz)... Krenem skromno sa 'M' ali ono ogromno, nazad mogu torbu da ubacim... Izadjem i zamenim za 'S' sva ponosna, kad i one velike... Uzmem 'XS'... E te su bile kao salivene... Mislim stvarno, extra small... Morala sam da ti se pohvalim... :wink:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Gde si Puzicu? Cudno mi je sto te nema... :?
    Nemoj da posle bude kilometarski izvestaj o kalorijskom unosu...
    Hmm... Javlja mi se da negde u polusenci pijes hladno piFce maco... :evil:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Nažalost sam disciplinovana. :16: Mislim, bih ja pivce negde u ladovini... al' nemam danas kad. Sledeći brlj planiram za nedelju uveče, ne brini, nema da omane. :headbang:

Tamno tirkiz dobro zvuči... :evil: Ja nikako da se nakanim da izađem i obnovim garderobu, cele zime sam se provlačila sa nekoliko stvarčica, ali teško da ću više moći da se provlačim... a treba mi i nova obuća, maltene kompletna... uffff.

Da se poFalim... za ovih nedelju dana bez hleba otišlo je kilo iako sam u proseku povećala kalorije... nije Atkins efekat jer sam pazila da ga izbegnem i svaki dan sam ubacivala bar neke UH (mahunarke, krompir, šećerac, pivo, sinoć su šnicle bile u kukuruznom brašnu itd. - sve sem čistog hleba), dakle makla sam se sa 1200 dnevno, i to je odlično... sad bih polako probala da se vratim na moje cikcakovanje, dosad sam njime najbolje održavala težinu. (Ali tiker još ne pomeram, dok ne prođe Uskrs.)

Danas pakujem momke za put... ovo postaje žalosno, kud god da se ide, ja moram da ostanem kod kuće i da radim. Mogla bih da ponesem laptop, ali nema r od rada kad si u gostima... tako da ipak ostajem ovde sa starijim detetom i verovatno će mi jelovnici biti nebuloza jer će me mrzeti da sebi spremam posebno.

Danas (valjda):

ceo dan bareno povrće, salate, 1 banana - i za večeru dodala malo kačamaka na vodi
    Poslednja izmena od dudank u 03 Apr 2010, 01:25, izmenjeno 3 puta ukupno.
  • mirnisan
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od mirnisan » pre 15 godine

dudank napisao:Da se samoprijavim... ručak su bili čvarci, užina 3 krigle piva, večera bečka šicla + čvarci + salata... pola dana sam provela u kafani (al' na vazduhu), i sve u svemu, ovo je bio jedan komotan i lep dan sa nebrojeno mnogo kalorija. :) Živo me zanima šta će sutra vagojla da kaže.

gdje ce ti dusa?gdje sam ja tu? :crybaby: sve bih mogla da ruckam sem pivice,nju bih zamjenila sa vincekom. :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mirni, nemoj da me bacaš u iskušenje da spakujem čvarke i vino i zapucam sutra u Bosnu, pa pravac kod tebe... :16:

A ide mi se neviđeno, baba i deda su na planini... pa šoping po Tuzli... šta sve propuštam. :(
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Bravo za to jedno kilce... :)
    Sto ne dodjes u BG po tu obucu... Eh, gde bih te sve odvela... :wink:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Zato što sam stoka lenja... do pre neku godinu sam išla normalno po 2-3 puta nedeljno u Bg... a sad... :cry: Ali fala na pozivu, čuvam ga za slučaj da ipak rešim pa banem. ;)
  • Rosalie
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od Rosalie » pre 15 godine

Jaoj, vidim iz tvog dnevnika da si fan Pink Floyda i piva, iste boljke imamo...
    Samo što ja jesam svoju sobu "ojadila" u njihovom fazonu! Ne baš da sam očukala malter, ali sam je floydarski iscrtala. :13: I ja sam juče stukla 3 pivca. :pivo: Nije za pohvalu, ali šta da radim, svirke tako utiču na moj organizam. :oops:
    Ti si baš pri kraju, to me raduje, pa navijaj za nas preostale sa još kilaca za skidanje!
    :009:
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Dudic, zelim ti sve najlepse za praznik! :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala, Neno... :) Želim i ja svima ostalima isto, da lepo provedu praznik. :)

Danas jelovnik sličan kao juče, da ne pišem opet "bareno povrće"... i gomila obaveza, ne može nijedan praznik da mi prođe neradno.

Svima lep dan želim i :009: !
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 15 godine

Dudac, pa nisi jedina, ja te pratim ...
    Deljem onaj katalog za leto 2010.
    Sutra cu da odem kod ma'ke mi, te cu malo da se ubrljavim, al' se bas radujem!
    Nego, vidi Las - pa je li ona normalna ... !!! XS !!! Nemam ni komentar ... :shock:
    Boja mi se dja - ludo, burazeru - LUDO!
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
Odgovori 9033 postova