Nažalost sam disciplinovana.

Mislim, bih ja pivce negde u ladovini... al' nemam danas kad. Sledeći brlj planiram za nedelju uveče, ne brini, nema da omane.
Tamno tirkiz dobro zvuči...

Ja nikako da se nakanim da izađem i obnovim garderobu, cele zime sam se provlačila sa nekoliko stvarčica, ali teško da ću više moći da se provlačim... a treba mi i nova obuća, maltene kompletna... uffff.
Da se poFalim... za ovih nedelju dana bez hleba otišlo je kilo iako sam u proseku povećala kalorije... nije Atkins efekat jer sam pazila da ga izbegnem i svaki dan sam ubacivala bar neke UH (mahunarke, krompir, šećerac, pivo, sinoć su šnicle bile u kukuruznom brašnu itd. - sve sem čistog hleba), dakle makla sam se sa 1200 dnevno, i to je odlično... sad bih polako probala da se vratim na moje cikcakovanje, dosad sam njime najbolje održavala težinu. (Ali tiker još ne pomeram, dok ne prođe Uskrs.)
Danas pakujem momke za put... ovo postaje žalosno, kud god da se ide, ja moram da ostanem kod kuće i da radim. Mogla bih da ponesem laptop, ali nema r od rada kad si u gostima... tako da ipak ostajem ovde sa starijim detetom i verovatno će mi jelovnici biti nebuloza jer će me mrzeti da sebi spremam posebno.
Danas (valjda):
ceo dan bareno povrće, salate, 1 banana - i za večeru dodala malo kačamaka na vodi