Kod mene su sve lampe sa sijalicama na boce (GU10 i JCGY6.35) i uspešno nalazim zamene, ali valjda i tih boca ima raznih vrsta?
Da se pohvalim svojim poljoprivrednim uspesima... pre neki dan mi nikao bosiljak, da bih danas ustanovila da nije bosiljak nego loboda.

U pogrešnoj saksiji, naravno... za lobodu treba žardinjera, a ova je mala. Sad jovo nanovo, srećom sam sačuvala višak semena.
Danas sam užasno lenja, ustala sam sabajle, između ostalog da bih oprala kosu... naravno, nisam je oprala, sad idem masna na sastanak sa inspektorkom iz poreske... drž'te mi pesnice jer ću tek danas saznati koliko su me odrapili za porez & ostalo.
D: bareni šampinjoni (ostalo od sinoć
)
R: šaka čvaraka (donela kuma
) - i pivo (obraz mi ne dâ da pišem količinu)
V: komad sira 50 g, nekoliko režnjeva suvog mesa, salataEdit* - Porez će se znati tek kroz mesec dana

, niko ne zna opštinske propise o firmi/firmarini, ali sam zato kupila OSVETLJENJE

- skalameriju koju verovatno niko nije hteo da kupi kolika je

, pa je tako usput bila i na sniženju. Osnova svetli brušeni mesing (ide mi uz kvake na vratima i prozoru), mlečnobele lalice, šest GU10 sijalica s prirodnim žućkastim svetlom, javljam večeras kako svetli.