Kineski Pueblo
Danas, u Tusu, vazda nekakve akcije, a roba skupljena ko zna odakle, tako da retko nesto od toga uzmem, medjutim, zapala mi za oko stona lampa koja mi bash fali na uzglavlju, zapravo, staroj se nesto desilo i ne radi, a da zovem majstora zbog lampe - ne ide. I tako je to stajalo i chekalo rasplet

Logicno da sam se odmah setila svog problema cim sam videla Puebla .. cena, prava sitnica .. 700 dinara ... (juce toliko platila meso za sarmu) .. na kutiji zvuchno ime EGLO .. sumnjiicavo sam okretala lampu, u nadi da cu videti neki feler, al` nema nista .. sva skockana i samo ceka kupca ..
Donela sam je kuci i sa zebnjom se spremila za vatreno krstenje, sad ako ne radi, eto gde je kvaka ... kad ona radi. Na njoj okacena ceduljica sa firmom
http://www.eglo.com i ne bilo mi tesko da proverim da li postoji takva lampa na njihovom meniju. Jos se mislim kako cu Dudi da prenesem utiske sa sajta, fantasticni lusteri, pa ako sam ja nasla Eglo lampu, mora da ce i Duda da nadje Eglo luster za male pare

Vazno je da firma postoji na nasem trzistu ...
Nasla sam Puebla, ali kakvog? Ono, nije da ne lichi ..

Nadjite 10 razlika
Moj Pueblo ............................ Original

Ponovo sam uzela kutiju i pod lupom citala sve sto je napisano .. i naravno, sitnim slovima na nasoj deklaraciji pise: uvoz iz Kine

Pa kako ih nije sramota da podvaljuju

Razumem da se u Kini pravi sve i svasta za potrebe poznatih firmi, ali ovo je kradja ideje i zloupotreba imena firme. To valjda samo kod nas moze da prodje bez posledica.
I da nemam internet i mogucnost provere, bash bih ikada saznala kako izgleda pravi Pueblo.