Te ravne su lepe za neke "ambijentalne ambijente"
, ali čini mi se da nisu za radni prostor... ceo dan na smenu buljim u papirčine i ekran, pa još i ako je neadekvatno svetlo, ode ovo malo očiju. Kako uopšte svetle te ugradne? Nešto mi nije u glavi... mada imam stone lampe sa tom vrstom sijaličica - bar mislim da su te, one što se samo ubodu - i one nisu previše bele, hm. Ali tu verovatno treba da se ore ceo plafon?

- zatrpan čašom jogurta, uz 2 dvopeka i salatu - oko 300

Završila sa još dve ture papirologije, sad mi preostaju samo tri.
I prošla me je ona hronična glad, što je najlepše od svega.

, tako da sam batalila temu, idem ovih dana da potražim bilo šta iole pristojno... Stan je totalna ruina, tj. skoro 30 godina ništa u njemu nije rađeno, onda su skrkane silne pare da se to upristoji... a zna se kakav je rezultat kad se nešto radi polovično i kad se krpi, nit je lepo, nit je kvalitetno. Jedino rešenje je ili novi stan, ili da se sve čuka do maltera, da se rade iznova podovi, pločice, sve... a to će kod mene teško biti, radije trošim na neke druge stvari... evo dete sutra ide u Beč, pa zar nije lepše što sam ga častila da proputuje nego da sam te pare skrkala u plafon? 
A baš smo dobar tandem za putovanja, šteta.

Ali me generalno ubija mali prostor, tj. i da je sve cakum-pakum po mom ukusu, opet to ne bi bilo to... pa se tešim pomišlju da bi kroz koju godinu mogao da padne veći stan. Po ovdašnjim cenama, dodatna soba bi nas koštala kao dva letovanja. Al' sad ti budi karakter pa nemoj dve godine na more...
Mislim, biću karakter, kao što sam dosad XY puta krenula da kupim nove pantalone pa završila s društvom u kafiću ili restoranu... Lista prioriteta mi je čudo. 

dudank napisao:, kao što sam dosad XY puta krenula da kupim nove pantalone pa završila s društvom u kafiću ili restoranu...

Nego, kad ćemo na onaj eurokrem s pivom...? 

dudank napisao: Stan je totalna ruina, tj. skoro 30 godina ništa u njemu nije rađeno, onda su skrkane silne pare da se to upristoji... a zna se kakav je rezultat kad se nešto radi polovično i kad se krpi, nit je lepo, nit je kvalitetno. Jedino rešenje je ili novi stan, ili da se sve čuka do maltera, da se rade iznova podovi, pločice, sve... a to će kod mene teško biti, radije trošim na neke druge stvari... evo dete sutra ide u Beč, pa zar nije lepše što sam ga častila da proputuje nego da sam te pare skrkala u plafon?
kad su radili banju(sve postavljeno od plocica ,kade,slavina),na probi shvatili da su zaboravili otvoriti vodu a ventil zazidan u zidu.wc blok odmaknut od zida 10 cm... i takvih bisera.da bude sve u "stilu" komšija zaboravi da zatvori slavinu i pusti vodu koja je moj stan natapala 2 dana.ponovo suši zidove,kreci...

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.