Ana, ne znam da li ti smeta sad limun, nadam se da ne.....Mandarinu si možda trebala da preskočiš... mislim u ime izbegavanja voća...
Mimac draga, moje je mišljenje da apsolutno možeš to da uradiš! P,S,UH, V ili S,P,UH, V u tvom slučaju mislim da ne menja baš ništa.....Samo ti to uradi. Još ti se i lepo potrefilo, mislim zgodno za menjanje dana. Čestitam ti za uspešno sprovedenu (skoro) UN dijetu i savetujem da svakako ideš na UN održavanje.
Međutim, kako u toj II fazi dijete raspored ide ovako P,S,S,P, UH, V...mene su izluđivala ta dva S dana, em ih je puno em su jedan uz drugi. Srećom, ovaj režim dozvoljava da praviš korekcije tipa:
- Na P ili S dan uzimaš različite vrste P odnosno S za večeru u odnosu na ručak, ali takođe i
- Na P dan da uzeš S večeru, odnosno na S dan da uzmeš P večeru
...ja ti od srca preporučujem da ovo ,,pravo,, koristiš maksimalno, između ostalog i u cilju boljeg mršavljenja, tako što ćeš na ova dva S dana nakon S ručka svakako uzeti P večeru....jer je puno tog skroba....bolje je da uzmeš mlad sir za večeru ili nešto mesno ili ribu....nego opet S koji ipak nadima a meni je i monoton jako....osim ako baš voliš S (nije Sex nego Skrob da se razumemo....hehe

Iskopiraću ovo i u tvoj dnevnik da imaš tamo moj odgovor...
Danas kod mene život teče dalje... Opet je bilo hodanja...Postoji još jedna ,,prednost,, nezaposlenosti... mogu da odem na pijacu koja mi je tri minuta od stana pre nego što se zatvori (što nisam mogla dok sam radila a vikendom često nisam bila tu).. Tako sada kupujem lep ,,mlađani,, sir u onoj mlečnoj hali na Bajloniju....koji je duplo jeftiniji od Presidenta a naravno bolji je.... Još kako im je slab promet, spustiće cenu kako hoćeš... nije ni njima lako. Kriza je opšta, katastrofa. Niko ništa ne kupuje. Jadni oni prodavci a i svi mi izgleda... No, šta da se radi..... Da se vratim na priču o siru i da se manem krize, kozji sir više nemam i verovatno ću ga izvesno vreme dobijati retko ili nikako tako da sada kupujem ovaj...
Moja današnja hrana je otprilike u znaku ,,Mesojed u epizodi Meso N-ti dan,,..... Meni inače proteini najviše odgovaraju i skrobno (osim hleba i povremeno zeljanice ili palačinke) me ništa ne privlači. Jela sam u 12h (meso i to malu količinu, obrok br.2) evo sad je već prošlo 18h a ja nisam u stvari ni gladna. Malopre kad sam došla kući samo sam uzela bukvalno pola male kriške hleba i nekoliko zalogaja mladog sira. Pošto mi se pije kafa na miru a ja više volim da pijem kafu nego išta (nego i da jedem), večeru pomeram za kasnije a ovih par zalogaja je bilo samo za ljubav želuca....
25. Dec ’13 .... Mesojed...
1. Banana
2. Ovog puta 2 u 1 (zelena salata i jareće pečenje 100 gr event 120 max), mala čaša jogurta sa zez, kriška bajatog hleba - obrok sa kojim sam sita ceo dan i prehodala pola grada
3. Pola male kriške hleba sa 3 zalogaja mladog sira
4. Verovatno ću: zelena salata sa jajima ili sa mladim sirom, parče hleba
5. Verovatno kasnije: crno vino, porcija muška.....